Προς το περιεχόμενο

COSMOTE Internet On The Go με κάρτα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχει βάλει κανεις COSMOTE Internet On The Go με κάρτα; ψάχνω για το καλοκαίρι για ίντερνετ για το λάπτοπ γιατί δεν θα έχω!

Δημοσ.

τι ακριβώς ρωτάς; εδώ θα βρείς πληροφορίες..

έχεις κάποιο usb modem;

επίσης δες μήπως κάνεις tether μέσω κινητού για να μη μπλέκεις με usb αν δεν εχεις.πχ νομίζω η vodafone δίνει 500MB με 3ευρώ.

Δημοσ.

Αλά-καρτ σύνδεση και με 5ευρώ/24ωρο/1γίγα traffic ίσως το ποιο οικονομικό; Θα πάρεις το πακέτο μα το usb που δίνουν μαζί. Βαζεις "μονάδες - 5ευρα κολαριστά" και φεύγεις για τις διακοπές σου.

Δημοσ.

το cosmote internet on the go Με κάρτα 40 ευρώ με 5GB [πιστεύω με καλύπτει αλλά δεν ξέρω τι παίζει! αγοράζεις το full pack και μετά δίνεις άλαλ 40 ευρω;

Δημοσ.

αγοράζεις το πακέτο 50 είχα δώσει και σου έδινε δώρο και 20 ευρώ ~ 15 μέρες χρόνο ή 5gb τώρα βλέπω και με 50 ευρώ το full pack δίνει δώρο 1 μήνα όπως γράφει

Full Pack, αξίας 50€ που περιέχει 20€ για χρήση Internet, κάρτα SIM, σύντομες οδηγίες χρήσης και ένα ασύρματο modem τύπου USB Stick με ταχύτητες σύνδεσης έως 7.2Mbps (για όσους δεν διαθέτουν τον απαραίτητο εξοπλισμό σύνδεσης με το δίκτυο της COSMOTE).

Εκπληκτική Προσφορά!

Τώρα 30 μέρες δωρεάν Internet με κάθε νέο πακέτο σύνδεσης (Full Pack),

30 ημέρες ή 5gb ότι τελειώσει πρώτα.

Στην συνέχεια πάς σε κάποιο μαγαζί cosmote και αγοράζεις κάρτα πάσου πρόσβασης έτσι το λένε και έχει τις τιμές

1 ημέρα 5€ 1GB

10 ημέρες 15€ 2GB

30 ημέρες 40€ 5GB

αυτές. Εσύ διαλέγεις μετά.

Δυστυχώς δεν πωλούνται στα περίπτερα οι κάρτες αυτές.

Το ίδιο βέβαια ισχύει και για vod. μόνο που εκεί μπορεί να στα πάρει απο την κάρτα του κινητού που βρίσκεις πιο εύκολα.

Δημοσ.

δηλαδή παίρνω το full πακέτο με τα 50ε και στικάκι το ενεργοποιώ και μετά για να βάλω ας πούμε τα τα 5gb με 40ευρώ συμπεριελαμβάνετε στην τιμή των 50ευρώ που πλήρωσα για το full πακέτο;

σόρρυ για το πρήξιμο απλά δν ξέρω τι παίζει με αυτά :wub:

Δημοσ.

με τα 50 ευρώ αγοράζεις το usb stick και μια καρτα των 20 ευρώ. τα 20 αυτά ευρώ τα χρησιμοποιείς σύμφωνα με αυτά:

1 ημέρα 5€ 1GB

10 ημέρες 15€ 2GB

30 ημέρες 40€ 5GB

τώρα με την προσφορά που λέει για ένα μήνα, απ οτι καταλαβαίνω σου δίνει δώρο ένα 40αρι,δλδ 5 GB και σου μένουν τα 20 ευρώ της κάρτας που πήρες με το πακέτο.

πέρα από την προσφορά πάντως, αν το θες για απλή χρήση, browsing ,mail κτλ, το 1GB/μέρα είναι αρκετό και δύσκολα θα το καταναλώσεις. εγώ όσες φορές το πήρα είχα αρκετό υπόλοιπο.

Δημοσ.

Μπορεις να αγορασεις το πακετο τωρα και να το ενεργοποιησεις τον Αυγουστο?

ναι και εγώ αυτό θέλω να ξέρω μήπως προλάβουμε την προσφορά!

Βασικά σόρρυ για το πρήξιμο απλά δεν ξέρω τι παίζει με αυτα τα πακέτα!

δλδ εγώ θα πάρω το full πακέτο αναγκαστικά γιατί δεν έχω usb και sim και μετά με τα 50ευρώ που θα εχω δώσει θα επιλέξω πιο πακέτο θα βάλω;

Δημοσ.

Σου λέει πως έχεις υπόλοιπο τόσα ευρώ τι θες να πάρεις; Το παίρνεις το καταναλώνεις και μετά συνεχίζεις μέχρι να το τελειώσεις.

με τα 50 ευρώ θα έχεις 1 μήνα χρήσης δώρο. Μετά απο εκεί και πέρα χρησιμοποιείς την έξτρα κάρτα που θα πάρεις για να συνεχίσεις να το χρησιμοποιείς.

Δημοσ.

ναι και εγώ αυτό θέλω να ξέρω μήπως προλάβουμε την προσφορά!

Βασικά σόρρυ για το πρήξιμο απλά δεν ξέρω τι παίζει με αυτα τα πακέτα!

δλδ εγώ θα πάρω το full πακέτο αναγκαστικά γιατί δεν έχω usb και sim και μετά με τα 50ευρώ που θα εχω δώσει θα επιλέξω πιο πακέτο θα βάλω;

σορρυ ρε souz, αλλά τις διαβάζεις τις απαντήσεις; :D

Full Pack, αξίας 50€ που περιέχει 20€ για χρήση Internet, κάρτα SIM, σύντομες οδηγίες χρήσης και ένα ασύρματο modem τύπου USB Stick με ταχύτητες σύνδεσης έως 7.2Mbps (για όσους δεν διαθέτουν τον απαραίτητο εξοπλισμό σύνδεσης με το δίκτυο της COSMOTE).

δλδ, με τα 50 ευρώ σκέψου οτι δίνεις 30 για το usb και 20 ευρώ για χρήση internet σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο που αναφέραμε πριν.δεν έχεις 50 ευρώ για να τα κανεις οτι θες. αν θες το μηνιαιο με τα 40 ευρω θα πρεπει να παρεις άλλη μια κάρτα των 20ευρώ ώστε να έχεις 40 στην καρτα sim για να διαλεξεις την υπηρεσια που θες. όπως ακριβώς με τις κάρτες για κινητό είναι.

τώρα με την προσφορά που έχει δεν θα χαλάσεις τα 20 ευρώ που πήρες με το full pack.ρώτα καλύτερα σε ένα κατάστημα να δεις πότε ενεργοποιείται ο δωρεαν μήνας.

Δημοσ.

οκ να σαι καλά! Απλά θα ρωτήσω αν πάρω τώρα το πακέτο και μπορώ να το χρησιμοποιήσω τον αύγουστο το δωρεάν ίντερνετ... οπότε να μου μείνουν τα 20 ευρώ μετά :)

Δημοσ.

ναι πηγαινε να το ρωτησεις αυτό.λογικά τον δωρεαν μήνα θα στο δίνει αμέσως μόλις ενεργοποιήσεις την κάρτα ..αν θυμάμαι καλά για να ενεργοποιθεί η sim γενικά πρέπει να στείλεις ένα μήνυμα, οπότε το αγοράζεις τώρα και το ενεργοποιείς όποτε το χρειαστείς. αρκεί να ισχύει μέχρι τότε η προσφορά βέβαια. απλά πρόσεχε μην ενεργοποιήσεις την σύνδεση τώρα αν το πάρεις και αρχίσει και μετράει ο χρόνος.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παιδιά το έβαλε κανείς...?? διάβασα λίγο στο site αλλα δεν κατάλαβα ούτε πόσο κάνει ούτε πόσα gb δίνει... επειδή σκέφτομαι να πάω να το πάρω την δευτέρα αν γνωρίζει κανείς περισσότερα ας πεί... έχει να διαλέξεις stickακια η είναι ένα stadar?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...