Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτη εδω , ειναι καλη;

Εγω θελω μια, που απο τη μια να κατεβαζει τις θερ/σιες και απο την αλλη να ειναι ελαφρυα(ωστε να την βαζω και στα ποδια),αθορυβη και φθηνη.

Το τελευταιο μαλλον το εχει αυτη, ποια η γνωμη σας;;

Επισης εχω ενα hp probook 4320

Δημοσ.

Πας και κοιτάς για μια βάση με 20άρι ανεμιστήρα που έχουν προτύνει κάπου στο παρελθόν με αρνητικό την τιμή της.

Μικροί ανεμιστήρες σημαίνει περισότερη φασαρία και λιγότερη απόδοση

Δημοσ.

Eυχαριστω.

Κατι αλλο, το λαπτοπ μου δεν εχει τρυπες στην κατω πλευρα, παρα μονο κατι μικρες σχισμες κοντα στην μπαταρια.

Μια βαση θα με βοηθουσε στην θερ/σια;H24-14052-call15-cba.jpg

Δημοσ.

Γι. αυτό καλό είναι να είναι κ αλουμινένια ώστε να λειτουργεί κατά κάποιον τρόπο κ ως ψήκτρα. Εγώ είχα μια Akasa πολύ καλή. Πάντα βοηθάει απλά όχι τόσο αποτελεσματικά αφού δεν έχεις αεραγωγούς..

Δημοσ.

εμενα πάντως μάγκες η βάση η κινέζικη με 3 μικρούς ανεμιστήρες μου έκανε πολυ καλύτερη δουλεια απο μία coolermaster που εχω τώρα με ένα τεράστιο ανεμιστηράκι που χτυπάει και ακούγεται... Η μία είχε 6€, η άλλη 20...

Δημοσ.

αν το λαπτοπ δεν εχει οπες απο κατω,δεν θα κανεις δουλεια.το πολυ να σε κατεβασει η οποιαδηποτε βαση,κανα βαθμο.ακομα και η ακριβοτερη-καλυτεροτερη.......

αλλα εισαι και γκαντεμης,δεν μπορεις να ξεβιδωσεις-βγαλεις κατι απο κατω ωστε να περασει λιγος αγερας στα σωθηκα του.........ειναι μονοκοματο..........

Δημοσ.

Δικιο εχεις, το'χα ανοιξει, για να του βγαλω λιγη σκονη και ανοιγει αφαιρωντας το πληκτρολογιο.

Αμα του ανοιξω με τρυπανακι 5,6 τρυπουλες θα παθει τιποτα; :-)

Δημοσ.

Ενδιαφέρουσα προσφορά από το e-shop σήμερα για όποιον θέλει μνήμη για τη φωτογραφική του...

Link

Offtopic - Τσίμπησα μία. Θα δω κάποια διαφορά από class 4 σε class 10 που είναι αυτή σε ψηφιακή μηχανή των 150 ευρώ που έχω;

Δημοσ.

Offtopic - Τσίμπησα μία. Θα δω κάποια διαφορά από class 4 σε class 10 που είναι αυτή σε ψηφιακή μηχανή των 150 ευρώ που έχω;

Aν και αυτή εδώ θεωρείται σχετικά αργή για class 10 θα είναι πιο γρήγορη από αυτήν που έχεις ήδη...

Τη διαφορά θα τη δεις μόνο σε βίντεο Full HD και σε φωτογραφίες που είναι σε RAW format.

Τώρα το κατά πόσο τα υποστηρίζει αυτά η φωτογραφική σου δεν ξέρω... :-)

Δημοσ.

Μου αφησατε εγκυο το τοπικ :P

Εχω μια ψηφιακη σονυ, της οποιας βαζω φορτισμενες μπαταριες και τις δειχνει αμεσως μισες και γενικα ξεφορτιζουν ευκολα.Αν την παω καπου θα μου την φτιαξουν η θα μου πουν να παρω αλλη;

Ολα αυτα εφοσον δεν εχουν προβλημα οι μπαταριες(θα το ελεγξω οταν παω σπιτι).

Δημοσ.

Συγγνώμη από εμένα απλά νόμιζα ότι η βάση ήταν προσφορά του eshop-specials και γιαυτο πόσταρα και τη σημερινή προσφορά :rolleyes:

Δημοσ.

Kι εγω hp probook εχω,απο κατω δεν εχει σχισμες αλλα η βαση μου ειχε ριξει τη θερμοκρασια 3-4 βαθμους,δεν ειναι πολυ αλλα κατι ειναι,3 μικρα ανεμιστηρακια εχει.

Δημοσ.

οκ ευχαριστω και για να μενουμε ontopic :mrgreen: , την ψηφιακη λετε να μου την φτιαξουν;

Ειναι λιγο παλια(7.2 mp), αλλα αμα δεν πανε τα 19 mp στα 100 ερυω δεν την αλλαζω.

Kι εγω hp probook εχω,απο κατω δεν εχει σχισμες αλλα η βαση μου ειχε ριξει τη θερμοκρασια 3-4 βαθμους,δεν ειναι πολυ αλλα κατι ειναι,3 μικρα ανεμιστηρακια εχει.

Δηλαδη, οταν τρεχεις κατι βαρυ βοηθαει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...