June Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Σήμερα είδα στο MediaMarkt Θεσσαλονίκης στον Φοίνικα, το Uncharted 3 (Ελληνικό) στα 19.90€. Το τσίμπησα, είχε αρκετά κομμάτια ακόμα με μια γρήγορη ματιά πριν φύγω! Πολύ καλή τιμή, όταν στο skroutz ξεκινάει από 33€... http://www.skroutz.gr/s/329529/Uncharted-3-Drake-s-Deception.html
johnbond Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Πολύ καλή τιμή. Το ερώτημα είναι αν έχει και στην αθήνα.Ξέρει κανεις κάτι;
ktiniatros81 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Απορώ ποιος βαθμολογεί με ένα αστέρι.Ήμαρτον δηλαδή..εγώ πριν 2-3 μηνες το χα παρει απο αγγλια 24 ευρώ.Αυτός που βαθμολογεί με ένα αστέρι το χει βρει κάπου πιο φθηνά δηλαδή;Πολύ καλή τιμή..
giorginho Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 MediaMarkt Θεσσαλονίκης στον ΦοίνικαΠοιος ειναι ο Φοινικας;
downhill Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 δεν είναι πιο απλό να γράψεις στο google : media markt φοίνικας ?
kostiger Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Ουτε μεταχειρισμενο με χρησιμοποιημενο online pass δεν βρισκεται σε αυτα τα χρηματα.Σπευσατε.
giorginho Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 δεν είναι πιο απλό να γράψεις στο google : media markt φοίνικας ? Δεν ειναι πολυ πιο απλο να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους;;;
downhill Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δεν ειναι πολυ πιο απλο να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους;;; όντως έχεις δίκιο
June Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δεν ειναι πολυ πιο απλο να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους;;; Δηλαδή από όλο το θέμα της προσφοράς αυτό βρήκες να πεις; Όποιος είναι από Θεσσαλονίκη, μια χαρά κατάλαβε ποιος είναι ο Φοίνικας και σε ποιο κατάστημα αναφέρομαι.
giorginho Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δηλαδή από όλο το θέμα της προσφοράς αυτό βρήκες να πεις; Όποιος είναι από Θεσσαλονίκη, μια χαρά κατάλαβε ποιος είναι ο Φοίνικας και σε ποιο κατάστημα αναφέρομαι. Απο ολο το θεμα της προσφορας μονο αυτο δεν καταλαβα οποτε ναι μονο αυτο βρηκα να πω. Θεσσαλονικη ΜΕΝΩ αλλα δεν ειμαι απο εδω, εσυ δηλαδη τι προβλημα εχεις να πεις "Πυλαια" (παρεμπιμπτοντως κανενας δεν το εχει διευκρινισει ακομα) που και πιο συντομο ειναι και πολυ πιο κατατοπιστικο;Εκτος αν το εγραψες επιτηδες οπως λες για να το καταλαβουν μονο οι ... αβοριγινες μην τυχον και προλαβει κανενας αλλος να παρει την υπερπροσφορα (που προσωπικα μαλλον δεν θα παρω, προτιμω να τα δωσω σε καποιον που ηδη το εχει να παρει αυτος τα 20 ευρω να αγορασει κανενα καινουργιο παιχνιδι παρα στους γερμαναραδες).
ZEIBEOGLOU MAVR Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 βρε παιδια στην ιδια πολη ειμαστε ολοι ημαρτον αφου λεει στο αρχικο ποστ "φοινικας θεσσαλονικης " προς giorginho φιλε μου δεν ειμαι σιγουρος οτι εκει ειναι πυλαια ισως και να κανω λαθος βεβαια νομιζω οτι ειναι στα δικαστηρα οι δημοι για το θεμα αυτο (ονομασιες ) τεσπα δεν θελω να φανει οτι την "ειπα " σε κανεναν μια διευκρινηση εκανα για κατι που λεει στο αρχικο ποστ
June Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Απο ολο το θεμα της προσφορας μονο αυτο δεν καταλαβα οποτε ναι μονο αυτο βρηκα να πω. Θεσσαλονικη ΜΕΝΩ αλλα δεν ειμαι απο εδω, εσυ δηλαδη τι προβλημα εχεις να πεις "Πυλαια" (παρεμπιμπτοντως κανενας δεν το εχει διευκρινισει ακομα) που και πιο συντομο ειναι και πολυ πιο κατατοπιστικο; Εκτος αν το εγραψες επιτηδες οπως λες για να το καταλαβουν μονο οι ... αβοριγινες μην τυχον και προλαβει κανενας αλλος να παρει την υπερπροσφορα (που προσωπικα μαλλον δεν θα παρω, προτιμω να τα δωσω σε καποιον που ηδη το εχει να παρει αυτος τα 20 ευρω να αγορασει κανενα καινουργιο παιχνιδι παρα στους γερμαναραδες). Καλά ντε, μη τρελαίνεσαι Εμένα όπως είπαν και οι άλλοι, δεν μου κάνει η περιοχή εκεί για Πυλαία.. Όσο για τους αβορίγινες, ούτε είμαι από την περιοχή ούτε από εκεί κοντά και θεώρησα πως κάποιος στη Θεσσαλονίκη θα καταλάβει πιο εύκολα τον Φοίνικα, από την Πυλαία. Αν δώσεις σε κάποιον άλλον τα 20€ και όχι στους γερμαναράδες, μη ξεχνάς ότι δεν παίρνεις και το Online pass του παιχνιδιού καθώς ο προηγούμενος 99% θα το έχει χρησιμοποιήσει ήδη!
giorginho Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 1. No hard feelings (αν και δεν ισχυριστηκα ποτέ οτι η περιοχη ειναι εντος Πυλαιας, απλα οτι το καταστημα "ονομαζεται" ετσι). 2. Τελικα δεν το πηρα και μαλλον δεν θα το παρω καθολου (και να το 'παιρνα παντως online δεν παιζω). 3. Σε αλλες τιμες που τσεκαρα, Buzz Music Quiz + 4 buzzers με 24,90 (με το παγκοσμιο εχει 59.90, το οποιο παγκοσμιο σκετο το δινουν 39,90 ) Mortal Kombat complete στα 19.90 (39.90 για το vita ) ενω δυστυχως τις βασεις τηλεορασεων του αλλου θεματος δεν τις ειδα/ειχαν. Πτωσεις ειδα σε διαφορα 3D blu-rays πχ το fifa 2010 ειχε 13 ευρω, καποια αλλα τυπου green hornet στα 17 ενω ειχαν και το Razr στα 299 οπως εχει γραφτει και αλλου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα