DoukiMan Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Θα ηθελα να με βοηθησετε να διαμορφωσω μια εικονα για τις σχολες που θα συμπληρωσω στο μηχανογραφικο μου καθως εβγαλα σημερα 12114 μορια.Αρχικα ενδιαφερομαι πιο πολυ για σχολες πληροφορικης(αναφερεται μερικες καλες και σχετικα με την καθεμια πληροφοριες οπως προσωπικες εμπειριες,επαγγελματικη απασχοληση κτλ.).Επισης θα ηθελα να μου αναφερεται και αλλες σχολες που πιστευετε οτι ειναι ενδιαφερον και στο μελλον θα εχουν ζητηση.Μιλαμε παντα για αθηνα ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.(αν γνωριζετε τιποτα για τις σχολες αυτοματισμου,ηλεκρολογιας κτλ) Υ.Γ εχω ενα φιλο που με τιποτα δεν θελει να παει σε τει(επειδη τα θεωρει κατωτερα στην αγορα εργασιας και οτι παντα προτιμανε απογοιτους αει) και προτιμαει να παει σε καποια αλλη πολη μονο και μονο επειδη ειναι αει.μπορω να τον μεταπισω,και αν ναι πως?
gatokoritso Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Υ.Γ εχω ενα φιλο που με τιποτα δεν θελει να παει σε τει(επειδη τα θεωρει κατωτερα στην αγορα εργασιας και οτι παντα προτιμανε απογοιτους αει) και προτιμαει να παει σε καποια αλλη πολη μονο και μονο επειδη ειναι αει.μπορω να τον μεταπισω,και αν ναι πως? πες του don't worry αν βγαλει το τει με καλο βαθμο παει μεταπτυχιακο οπου θελει ή με κατατακτήριες σε μια καλη σχολη..και ετσι ξεπλενετε η ρετσινια...και θα τον περιμενουν στην αγορα εργασιας με ανοιχτες αγκαλες. αα και εχω ακουσει οτι οι σχολες αυτοματισμου ειναι μεγαλο παλουκι.αν υπαρχει κανενας απο τετοια σχολη ας πει ειναι οντως αληθεια?
paylidis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 νομιζω πάντως οτι με 12100 περνας σε κάποια αξιολογα αει λαμβάνοντας υπόψη τις περσινες βάσεις και την αναμενόμενη πτωτική τους τάση. Απλα μην περιμένεις κέντρο... περιφέρεια αγαπητε μου... Προσωπικά στο δίλλημα ΤΕΙ & ΑΘΗΝΑ με ΑΕΙ & ΕΠΑΡΧΙΑ θα ψηφιζα δαγκωτο το 2ο... Τα περισσότερα τει ακομα (δυστυχώς το λέω και το εννοω επειδη εχω διδάξει ενα φεγγαρι) εχουν πολυ χαμηλό επιπεδο...
DoukiMan Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 νομιζω πάντως οτι με 12100 περνας σε κάποια αξιολογα αει λαμβάνοντας υπόψη τις περσινες βάσεις και την αναμενόμενη πτωτική τους τάση. Απλα μην περιμένεις κέντρο... περιφέρεια αγαπητε μου... Προσωπικά στο δίλλημα ΤΕΙ & ΑΘΗΝΑ με ΑΕΙ & ΕΠΑΡΧΙΑ θα ψηφιζα δαγκωτο το 2ο... Τα περισσότερα τει ακομα (δυστυχώς το λέω και το εννοω επειδη εχω διδάξει ενα φεγγαρι) εχουν πολυ χαμηλό επιπεδο... και εγω θα προτιμουσα το 2ο αλλα βλεπεις ζουμε σε δυσκολους καιρους
Aggeluska Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 πες στον φιλο σου εγω που εψαχνα για δουλεια πριν κανα 3μηνο σε εταιριες πληροφορικης, οι 8/10 ζηταγανε αποφοιτους ΙΕΚ ή ΤΕΙ. νομιζεις σε τετοιες εποχες θα πληρονουνε ΑΕΙ? και αμα δεν με πυστευεις πατα στο google , εταιριες πληροφορικης , και θα σου βγαλει μια λιστα. μπες στα site τους κια δες ευκαιριες καριερας
DoukiMan Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 σας ευχαριστω για τις μεχρι τωρα απαντησεις αλλα σχεδον ολοι εχετε επικεντρωθει στο ΥΓ και δεν απαντατε στην βασικη ερωτηση
sarpan Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Αξιολογο Τει στην Αθηνα ειναι το Τει Ναυπηγικης.Αλλα πρεπει να σε ενδιαφερει το αντικειμενο.Οσο για το αν υπαρχει μελλον δεν νομιζω οτι χρειαζεται να πω κατι.Ελληνικη ναυτιλια νο1 στον κοσμο.Καλη τυχη ο,τι κι αν αποφασισεις
DoukiMan Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 για το τει πληροφορικης πειραια η το τμημα ηλεκτρονικων υπολογιστικων συστηματων γνωριζετε τιποτα?
Pantelwolf Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δεν υπάρχει Τει Πληροφορικής Πειραιά, μάλλιασε η γλώσσα μας.
DoukiMan Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δεν υπάρχει Τει Πληροφορικής Πειραιά, μάλλιασε η γλώσσα μας. λαθος δικο μου της αθηνας ηθελα να πω
Vaggos02 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 (επεξεργασμένο) ΗΥΣ Πειραιά είναι αρκετά καλό τμήμα, αλλά θα ασχοληθείς πολύ πιο low level με τους υπολογιστές απ ότι στα περισσότερα τμήματα Πληροφορικής. Για τον φίλο που ρωτάει για το τμήμα Αυτοματισμού. Είμαι στο τμήμα αυτοματισμού στο τει Πειραιά. Γενικώς, απ όλους θα ακούσεις οτι οι σχολές τους είναι οι πιό δύσκολες που υπάρχουν κ όλα τα σχετικά. Το θέμα είναι οτι το 99% όσων μπαίνουν στη σχολή μου (μαζί κι εγώ) δεν έχουμε τις γνώσεις που έπρεπε πάνω στα ηλεκτρικά κυκλώματα και καλούμαστε να τα μάθουμε όλα μαζί, χωρίς καθόλου βάσεις. Αυτό, σε συνδυασμό με το οτι η σχολή ασχολείται με κάμποσα διαφορετικά αντικείμενα, την κάνει σχετικά τσιμπημένη, όσον αφορά τη δυσκολία. Γενικώς, δεν είναι σχολή πληροφορικής, όπως την περιμένεις. Όλο κι όλο έχει 3 Προγραμματισμούς. Το θέμα είναι τι ακριβώς θες εσύ. Όσον αφορά το φίλο σου, άφησε τον να αποφασίσει μόνος του. Δε θες σε 7-8 χρόνια, που θα έχετε τελειώσει τις σχολές σας και θα ψάχνετε για δουλειά, να σου ζητάει τα ρέστα που τρέχει και δε φτάνει... Όχι ότι με χαρτί πανεπιστημίου θα άλλαζε κάτι, αλλά άστον να έχει την ευθύνη της απόφασής του. Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2012 από Vaggos02
DoukiMan Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 μπορειτε να μου δωσετε περισσοτερες πληροφοριες για το τει πληροφορικης αθηνας η το τμημα ηλεκτρονικων υπολογιστικων συστηματων πειραια η το ψηφιακων συστηματων?
Pantelwolf Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Στο Πλ Αθήνας θα βρεις μαθήματα από ένα ευρύ φάσμα της πληροφορικής, και πολλά μαθηματικά, όπως σε όλες τις σχολές πληροφορικής. Έχει προγραμματισμούς: ακολουθιακος,object oriented, event driven,web,παράλληλος κλπ δίκτυα, πληροφοριακά συστήματα, σχεδιασμού κυκλωμάτων και υπολογιστικών συστημάτων, λειτουργικών συστημάτων ,βάσεις, αλγοριθμικές(πολυπλοκοτητες, νευρωνικα,αναλυση, δομες,τεχνητη) και απο μαθηματικά: ανάλυση,γραμμική άλγεβρα, διακριτά, στατιστική, επιχειρησιακή έρευνα κλπ Επίσης για να πάρεις πτυχία υποχρεούσαι σε 6 μηνες πρακτική άσκηση και πτυχιακή εργασία. Επίσης ξέχασα, ο τίτλος που δίνει το τμήμα διεθνώς μεταφράζεται ως Bachelor of Engineering (B.Eng) σύμφωνα με πρόσφατη ερώτηση στο υπεπθ, και το τμήμα προσφέρει και φτηνότατο μεταπτυχιακό(Master en Informatique) σε συνεργασία με το πανεπιστήμιο της limoges με τίτλο "Πληροφορική, Σύνθεση Εικόνας και Σχεδιασμός Γραφικών"
gavros10 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 σχετικα με την ερωτηση που κανει ο topic starter, νομιζω οτι υπαρχουν μερικα site που σου λενε για καθε σχολη που υπαρχει, τα μαθηματα που εχουν καθε εξαμηνο και το τι μπορεις να κανεις αφου αποφοιτησεις. ψαχνω αλλα δεν βρισκω ενα συγκεκριμενο που θυμαμαι. αν μπορειτε και ξερετε γραψτε το
DoukiMan Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 απο τις σχολες 1)πληροφορικης πειραια ΑΕΙ 2)ψηφιακων συστηματων πειραια 3)πληροφορικης τει αθηνας 4)ηλ/κων υπολ συστηματων τει πειραια ποιες μου προτεινετε? ασχολειται καμια απο αυτες με την ρομποτικη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα