Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Prepaid κάρτα δεν αξίζει να χρησιμοποιήσεις λόγω χρεώσεων. Φαντάσου ότι κάθε φορά που θέλεις να βάλεις λεφτά στην κάρτα θα σε χρεώνουν.

Το καλύτερο είναι να ανοίξεις έναν λογαριασμό σε μια τράπεζα και να εκδώσεις μία debit card, χωρίς χρεώσεις, χωρίς προμήθειες, χωρίς τίποτα. Και έχεις και όλα τα άλλα πλεονεκτήματα ενός λογαριασμού τραπέζης, π.χ. θα μπορείς να γεμίζεις με μεταφορά από άλλους λογαριασμούς, άλλων τραπεζών, κλπ.

Πολύ καλή και αναγνωρίζεται παντού είναι η debit card της Πειραιώς.

Δημοσ.

Prepaid κάρτα δεν αξίζει να χρησιμοποιήσεις λόγω χρεώσεων. Φαντάσου ότι κάθε φορά που θέλεις να βάλεις λεφτά στην κάρτα θα σε χρεώνουν.

Το καλύτερο είναι να ανοίξεις έναν λογαριασμό σε μια τράπεζα και να εκδώσεις μία debit card, χωρίς χρεώσεις, χωρίς προμήθειες, χωρίς τίποτα. Και έχεις και όλα τα άλλα πλεονεκτήματα ενός λογαριασμού τραπέζης, π.χ. θα μπορείς να γεμίζεις με μεταφορά από άλλους λογαριασμούς, άλλων τραπεζών, κλπ.

Πολύ καλή και αναγνωρίζεται παντού είναι η debit card της Πειραιώς.

Μου είπαν από της ATEBank ότι η debit card του δεν ισχύει πια για το paypal.

Δημοσ.

Μου είπαν από της ATEBank ότι η debit card του δεν ισχύει πια για το paypal.

Η ΑΤΕ δε ξέρω τι κάνει. Εγώ σου πρότεινα Πειραιώς, για την οποία μίλησα πρόσφατα με μέλος του forum και είπε ότι είναι 100% εντάξει.

:)

Δημοσ.

Τι ακριβως ειναι η debit card και ποιες οι διαφορες της debit card με μια χρεωστικη?

Εχω μια απο eurobank χρεωστικη γι'αυτο ρωταω αν αξιζει να την καταργησω και να παρω debit card.

Δημοσ.

Χρεωστική κάρτα = debit card. Το ίδιο πράγμα σε άλλη γλώσσα.

Και ποια η διαφορα με αυτην που εχω εγω απο eurobank την χρεωστικη?

Δημοσ.

Haldol εμενα στην Αγροτικη μου χ.αν πει οτι αν φορτωνω την καρτα απο λογαρισμο(κι οχι πχ απο ατμ) δε κρατανε προμηθεια

Εγω σημερα απο eurobank εβαλα απο λογαριασμο και κρατησαν κανονικα προμηθεια.

Δημοσ.

Eπίσης, η Alpha Bank βγάζει χρεωστική δωρεάν και παίζει σε paypal και γενικότερα στο internet χωρίς πρόβλημα...

Δημοσ.

Eπίσης, η Alpha Bank βγάζει χρεωστική δωρεάν και παίζει σε paypal και γενικότερα στο internet χωρίς πρόβλημα...

Ξερεις αν κραταει προμηθεια οταν βαζεις χρηματα?

Δημοσ.

Όχι τίποτα.

Είναι λογαριασμός ταμιευτηρίου ουσιαστικα.Μπορείς να βάλεις ή να βγάλεις λεφτά από τα κισέ της τράπεζας δωρεάν.(Και η κατάθεση μέσω ΑΤΜ δωρεάν νομίζω πως είναι)

Επίσης χωρίς χρέωση στη συνδέουν και με web banking για να μπορείς να την ελέγχεις και είσαι οκ.wink.gif

Δημοσ.

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι στη eurobank εχουν προμηθεια ενω στις αλλες οχι.

Για τον ίδιο λόγο που η Alpha τα έχει όλα τσάμπα ενώ σε άλλες τα πληρώνεις...

Η κάθε τράπεζα ακολουθεί τη δική της πολιτική.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...