Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για τον ίδιο λόγο που η Alpha τα έχει όλα τσάμπα ενώ σε άλλες τα πληρώνεις...

Η κάθε τράπεζα ακολουθεί τη δική της πολιτική.

Ναι ετσι ειναι.

Μηπως γνωριζεις αν εκτος απο την Alpha σε ποια αλλη τραπεζα δεν κρατανε σιγουρα προμηθεια?

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δυστυχώς δεν ξέρω γιατί μόνο την Alpha χρησιμοποιώ και μία prepaid της Κυπρου, την οποία την έχω αφήσει στην άκρη γιατί γδέρνουν...

Πάντως εγώ από την Αlpha είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Πολύ εξυπηρετικοί και συνήθως δεν βρίσκω και πολύ κόσμο...

Δημοσ.

ζιζου ειναι ανα περιοχη αν εχει η οχι κοσμο η τραπεζα

εγω δυστυχως εχω μια κυπρου και εχω ταλαιπωρηθει :mad:

Έχεις δίκιο αλλά είναι και ανάλογα την τράπεζα.

Π.χ. Εθνική άμα πρέπει να πάς για κάποια δουλειά τις μέρες που δίνουν συντάξεις θα φας μεγάλη ταλαιπωρία..

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

Έχει να ανανεωθεί κανα χρόνο το thread οπότε ας ρωτήσω και εγώ. Σε 5-6 μέρες γίνομαι 18 και είχα κατα νού εδώ και καιρό να βγάλω μια prepaid. Χρόνια τώρα, έκανα την δουλειά μου με την prepaid της τράπεζας Κύπρου, και μου είχε φανεί πολύ βολική. (την είχε βγάλει ο πατέρας μου στο όνομα μου). Αυτή όμως έχει λήξει εδώ και 1,5 χρόνο περίπου.

Τώρα πλέον αξίζει ή είναι καλύτερα να βγάλω άλλη κάρτα όπως λένε τα παιδιά από πάνω?

EDIT: Αυτή που μου κινεί το ενδιαφέρον τώρα είναι η webuy της Πειραιώς.

Δημοσ.

Έχει να ανανεωθεί κανα χρόνο το thread οπότε ας ρωτήσω και εγώ. Σε 5-6 μέρες γίνομαι 18 και είχα κατα νού εδώ και καιρό να βγάλω μια prepaid. Χρόνια τώρα, έκανα την δουλειά μου με την prepaid της τράπεζας Κύπρου, και μου είχε φανεί πολύ βολική. (την είχε βγάλει ο πατέρας μου στο όνομα μου). Αυτή όμως έχει λήξει εδώ και 1,5 χρόνο περίπου.

Τώρα πλέον αξίζει ή είναι καλύτερα να βγάλω άλλη κάρτα όπως λένε τα παιδιά από πάνω?

EDIT: Αυτή που μου κινεί το ενδιαφέρον τώρα είναι η webuy της Πειραιώς.

να πας στην πειραιως. να ανοιξεις ενα λογαριασμο (χρειαζεσαι ταυτοτητα-αντιγραφο εκκαθαριστικου αν δεν κανω λαθος)

-θα ενεργοποιησεις την winbank αλλα θα κανεις τη δουλεια σου με την debit. Δεν αξιζει η προπληρωμενη εχει χρεωσεις που η debit δεν εχει. Εν πασει περιπτωση ανοιξε λογαριασμο στην πειραιως ενεργοποιησε και την winbank και αν θες προπληρωμενη τη βγαζεις και απο το σπιτι σου αμεσως μεσα απο τη winbank οπως και τη φορτιζεις απο τον κυριως τραπεζικο λογαριασμο χωρις να χρειαζεται επισκεψη στη τραπεζα. αλλα κατ' εμε δεν αξιζει.

Δημοσ.

να πας στην πειραιως. να ανοιξεις ενα λογαριασμο (χρειαζεσαι ταυτοτητα-αντιγραφο εκκαθαριστικου αν δεν κανω λαθος)

-θα ενεργοποιησεις την winbank αλλα θα κανεις τη δουλεια σου με την debit. Δεν αξιζει η προπληρωμενη εχει χρεωσεις που η debit δεν εχει. Εν πασει περιπτωση ανοιξε λογαριασμο στην πειραιως ενεργοποιησε και την winbank και αν θες προπληρωμενη τη βγαζεις και απο το σπιτι σου αμεσως μεσα απο τη winbank οπως και τη φορτιζεις απο τον κυριως τραπεζικο λογαριασμο χωρις να χρειαζεται επισκεψη στη τραπεζα. αλλα κατ' εμε δεν αξιζει.

Ευχαριστώ! Τι ακριβώς είναι η winbank? Επίσης ή extra ασφάλεια που παρέχει μια Prepaid πιστεύεις δεν αξίζει?

Δημοσ.

Η προπληρωμένη δεν σου δίνει κάποια ιδιαίτερη επιπλέον ασφάλεια. Καλύτερα να βάλεις μια απλή χρεωστική της Πειραιώς.

Αν βάζεις μέσα στον λογαριασμό σου λίγα χρήματα ή όσα χρειάζεσαι έχεις την ίδια ασφάλεια με μια prepaid.

Δημοσ.

επισης και εγω δε σου απαντησα στην ωρα σου.

η ασφαλεια που σου παρεχει η προπληρωμενη της πειραιως ειναι στην ουσια 2 πραματα...

1. δεν δινεις τον αριθμο της πραγματικης σου καρτας στις συναλλαγες

2. ειναι αϋλη δηλαδη δεν περνεις στο χερι καποια πλαστικη καρτα που μπορεις πχ να χασεις ή να σου κλεψουν...

αν αυτα τα θεωρεις σημαντικα για να πληρωνεις κερατιατικα οταν φορτιζεις και εκφορτιζεις την καρτα τοτε πασο.

επισης μια μικρη λεπτομερεια. η προπληρωμενη της πειραιως ειναι mastercard και οχι visa οπως η καρτα του κυριως τραπεζικου λογαριασμου οποτε αυτο σε δεσμευει γιατι δεν τη δεχονται και ολοι...ενταξει τη δεχεται το 90% πχ.

επισης αν θες να παιζεις στοιχημα (λεμε αν) και θες να κανεις αναληψη καποιου ποσου ξεχνα το γιατι αναληψεις σε προπληρωμενες mastecard δεν γινεται. μονο σε visa (ακομα και refund απο ebay ή καποιο καταστημα να γινει η τραπεζα θα στο κανει αυτοματα στον κυριως λογαριασμο. απο την προπληρωμενη της πειραιως μονο βγαινουν ουσιαστικα χρηματα. δεν μπαινουν παρα μονο αν τη φορτισεις)

η winbank ειναι η ιντερνετικη τραπεζικη πλατφορμα της τραπεζας πειραιως. μεχρι πριν 2 χρονια ηθελε 5 ευρω για να την ενεργοποιησεις. τωρα δεν ξερω. εχει πολλα υπερ και μπορεις να κανεις σχεδον τα παντα μεσα απο τον υπολογιστη σου (με απολυτη ασφαλεια και κωδικοποιημενη συνδεση browser σε ασφαλες παραθυρο)

ειναι πολυ χρησιμη στην περιπτωση της προπληρωμενης καρτας γιατι μπορεις ευκολα μεσα απο τον υπολογιστη σου να την φορτισεις οποτε θες, οτι ωρα θες.

Δημοσ.

επισης και εγω δε σου απαντησα στην ωρα σου.

η ασφαλεια που σου παρεχει η προπληρωμενη της πειραιως ειναι στην ουσια 2 πραματα...

1. δεν δινεις τον αριθμο της πραγματικης σου καρτας στις συναλλαγες

2. ειναι αϋλη δηλαδη δεν περνεις στο χερι καποια πλαστικη καρτα που μπορεις πχ να χασεις ή να σου κλεψουν...

αν αυτα τα θεωρεις σημαντικα για να πληρωνεις κερατιατικα οταν φορτιζεις και εκφορτιζεις την καρτα τοτε πασο.

επισης μια μικρη λεπτομερεια. η προπληρωμενη της πειραιως ειναι mastercard και οχι visa οπως η καρτα του κυριως τραπεζικου λογαριασμου οποτε αυτο σε δεσμευει γιατι δεν τη δεχονται και ολοι...ενταξει τη δεχεται το 90% πχ.

επισης αν θες να παιζεις στοιχημα (λεμε αν) και θες να κανεις αναληψη καποιου ποσου ξεχνα το γιατι αναληψεις σε προπληρωμενες mastecard δεν γινεται. μονο σε visa (ακομα και refund απο ebay ή καποιο καταστημα να γινει η τραπεζα θα στο κανει αυτοματα στον κυριως λογαριασμο. απο την προπληρωμενη της πειραιως μονο βγαινουν ουσιαστικα χρηματα. δεν μπαινουν παρα μονο αν τη φορτισεις)

η winbank ειναι η ιντερνετικη τραπεζικη πλατφορμα της τραπεζας πειραιως. μεχρι πριν 2 χρονια ηθελε 5 ευρω για να την ενεργοποιησεις. τωρα δεν ξερω. εχει πολλα υπερ και μπορεις να κανεις σχεδον τα παντα μεσα απο τον υπολογιστη σου (με απολυτη ασφαλεια και κωδικοποιημενη συνδεση browser σε ασφαλες παραθυρο)

ειναι πολυ χρησιμη στην περιπτωση της προπληρωμενης καρτας γιατι μπορεις ευκολα μεσα απο τον υπολογιστη σου να την φορτισεις οποτε θες, οτι ωρα θες.

Σε ευχαριστώ πολύ! Αυτό θα κάνω που μου είπες. Την τράπεζα πειραιώς μου την έφερες ώς παράδειγμα ή μου την προτείνεις? Δεν έχω θέμα με τις τράπεζες πάω σε όποια να'ναι, αλλά θα με βόλευε η alphabank. Που θα μου πρότεινες να πάω?

Δημοσ.

Εχω μια prepaid της αγροτικης και μου χει ερθει ειδοποιηση οτι λογω της συμπραξης με την Πειραιως, πρεπει να την αντικαταστησω. Η απορια μου ειναι αν αυτο πρεπει να γινει σε υποκαταστημα της πειραιως ή γινεται και σε αγροτικης?

Δημοσ.

Πωωω πως τα εχουνε κάνει έτσι? Χρειάζονται όλοι έστω και για μια prepaid εκκαθαριστικό φορού, λογαριασμό ΔΕΚΟ στο όνομα μου και λοιπές μαλακίες. Δηλαδή ένας άνεργος φοιτητής που μένει με τους γονείς του δεν μπορεί να ανοίξει λογαριασμό/κάρτα? Έλος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...