Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πωωω πως τα εχουνε κάνει έτσι? Χρειάζονται όλοι έστω και για μια prepaid εκκαθαριστικό φορού, λογαριασμό ΔΕΚΟ στο όνομα μου και λοιπές μαλακίες. Δηλαδή ένας άνεργος φοιτητής που μένει με τους γονείς του δεν μπορεί να ανοίξει λογαριασμό/κάρτα? Έλος.

ναι χρειαζονται εδω και καιρο. εκκαθαριστικο εφοριας αν δεν εχεις δεν μπορεις να ανοιξεις λογαριασμο.

Εγω σαν φοιτητης χωρις εκκαθαριστικο ειχα ανοιξει λογαριασμο στην alpha 123 που ηταν λογαριασμος για νεους και εβγαινε μονο με ταυτοτητα.τωρα δεν ξερω αν το εχουν αλλαξει.

πιο πανω με ρωτας αν σου προτεινω την πειραιως. ναι εν δυναμει στην προτεινω αν και πιο πολυ σου ανελυσα τις υπηρεσιες τις πειραιως γιατι εκει εχω γνωση λογω εμπειριας. αν καποια αλλη τραπεζα εχει καλυτερη προπληρωμενη και καλυτερη ιντερνετικη τραπεζα δε το ξερω και δεν ειμαι απολυτος.

παντως το θεμα του εκκαθαριστικου ειδικα στην πειραιως ειναι δυστυχως απολυτο και δεν παρακαμπτεται απο οτι ξερω. αν θες πηγαινε στην εφορια με τον γονεα σου που προφανως σε δηλωνει σαν προστατευομενο μελος για μειωση φορου να δεις μηπως μπορεις να παρεις ενα εκκαθαριστικο στο ονομα σου

αλλιως ρωτα στην alpha bank αν ισχυει ακομα ο τραπεζικος λογαριασμος alpha 123 για νεους και αν ακομα δε χρειαζεται εκκαθαριστικο. και αν ακομα περνεις και χρεωστικη καρτα που κανει ιντερνετικες συναλλαγες και ειναι visa electron

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βεβαίωση απόδοσης ΑΦΜ και βεβαίωση μη καταβολής φορολογικής δήλωσης χρειάζεται το παιδί. Μην αποφασίζετε από μόνοι σας τι δε γίνεται.

Επίσης οι τράπεζες δεν έχουν κανένα δικαίωμα να ζητούν εκκαθαριστικό για άνοιγμα λογαριασμού ταμιευτηρίου, αν έχετε όρεξη για ψάξιμο θα μάθετε αρκετά.

Δημοσ.

Βεβαίωση απόδοσης ΑΦΜ και βεβαίωση μη καταβολής φορολογικής δήλωσης χρειάζεται το παιδί. Μην αποφασίζετε από μόνοι σας τι δε γίνεται.

Επίσης οι τράπεζες δεν έχουν κανένα δικαίωμα να ζητούν εκκαθαριστικό για άνοιγμα λογαριασμού ταμιευτηρίου, αν έχετε όρεξη για ψάξιμο θα μάθετε αρκετά.

το ιδιο πραγμα λεμε με αλλα λογια. οταν του λεω παραπανω πηγαινε στην εφορια να δεις αν μπορεις να παρεις καποιο εκκαθαριστικο στο ονομα του μαλλον με αλλα λογια ειναι η βεβαιαωση ΑΦΜ που περιγραφεις ή η βεβαιωση οτι εχει δικαιωμα να μην κανει φορολογικη δηλωση (ουσιαστικα βεβαιωση μηδενικων περιουσιακων στοιχειων στο ονομα του και μηδενικο εισοδημα)

ουσιαστικα η τραπεζα το ΑΦΜ σου θελει να ξερει αλλα ειδικα η πειραιως εχει το κακο συνηθειο να σου ζηταει το εκκαθαριστικο για αυτο χωρις να σου παρουσιαζει τις διαφορετικες επιλογες. 

το οτι οι τραπεζες δεν εχουν δικαιωμα να ζητησουν εκκαθαριστικο δεν ισχυει. οπως το λες θα νομιζει κανεις οτι ειναι παρανομο απο την τραπεζα να το ζητησει.

διαβασε εδω το ενημερωτικο της ενωσης τραπεζων οπου στα διαφορα παραστατικα αρμοδιας δημοσιας οικονομικης υπηρεσιας που μπορουν να ζητηθουν για βεβαιωση ΑΦΜ ειναι και το εκκαθαριστικο εφοριας

Δημοσ.

Το έχω διαβάσει αυτό, το θέμα είναι να διαβαστεί η απόφαση της ΤτΕ που τυχαίνει να είναι διαφορετική απ το έγγραφο που έχει αναρτήσει η ΕΕΤ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...