Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια,

Αγορασα προσφατα ενα galaxy s2 και προσπαθω να το συνδεσω στον υπολογιστη μου μεσω usb αλλα οτι και να κανω δεν δουλευει.Πριν πειτε τιποτα, ναι εχω εγκαταστησει kies και τα drivers απειρες φορες αλλα παρολα αυτα απλως δεν το αναγνωριζει ο υπολογιστης. Το δοκιμασα και σε αλλον υπολογιστη αλλα παρολα αυτα τιποτα. To pc μου βγαζει οτι εχει συνδεθει μια συσκευη comneon suspend με αλλες 7 unknown devices... Πραγματικα εχω προσπαθησει τα παντα. Εχετε καμια συμβουλη???

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Μήπως έχεις ενεργοποιήσει τον εντοπισμό σφαλμάτων;

Εννοεις το usb debugging? Αν ναι τοτε το εχω δοκιμασει και με αυτο ανοιχτο και κλειστο...

Δημοσ.

Εννοεις το usb debugging? Αν ναι τοτε το εχω δοκιμασει και με αυτο ανοιχτο και κλειστο...

Ναι, to usb debugging. Πρέπει να είναι απενεργοποιημένο. Το κινητό το πήρες καινούργιο ή μεταχειρισμένο; Έχεις 2.3 ακόμη;

Δημοσ.

Ναι, to usb debugging. Πρέπει να είναι απενεργοποιημένο. Το κινητό το πήρες καινούργιο ή μεταχειρισμένο; Έχεις 2.3 ακόμη;

Το πηρα καινουριο αλλα ειναι γερμανικης αντιπροσωπιας. Οχι εκανα το Update σπο το κινητο στο 2.3.6, λες να φταιει αυτο?

Δημοσ.

Το είχες συνδέσει ποτέ με το kies ή από την αρχή στο έκανε;

Το εχω εδω και 5 μερες. Δεν το ειχα συνδεσει ποτε με usb στο pc. Ειχε μεταφερει μερικα πραγματα με το kies air που γινεται απο τον chrome. Και σημερα ειπα να το συνδεσω να κανω την αναβαθμιση σε ics και εγινε αυτο που σου ειπα. Οποτε πιο απλα, ναι μου το εκανε απο την αρχη.

Δημοσ.

Μη πειράζεις το kies, δοκίμασε μέσα από την προσθαφαίρεση προγραμμάτων να κάνεις απεγκατάσταση μόνο τους drivers. Φαντάζομαι ο υπολογιστής σου είναι μόνιμα συνδεδεμένος στο internet. Δες αν η επαφή στο κινητό έχει σκόνη (καθάρισε προσεχτικά με μία στεγνή οδοντόβουρτσα) και δοκίμασε να το ξανασυνδέσεις έχοντας πάντα το usb debugging απενεργοποιημένο. Άλλο καλώδιο φαντάζομαι θα έχεις δοκιμάσει. Οn air δεν σου δίνει αναβάθμιση σε ics?

Δημοσ.

Εχω κανει επανεγκατασταση απειρες φορες του drivers και το kies. Ο υπολογιστης ειναι σαν να μην ανιχνευει καθολου τη συσκευη( το ιδιο και η συσκευη αφου δεν μου βγαζει καμια επιλογη, απλως φορτιζει). Οχι δεν μου βγαζει ics ota.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...