thanosgen Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Έχω φτιάξει το σίτε σε wordpress τοπικά με τον desktop server. Και τώρα θέλω να το ανεβάσω στο domain μου και στο server που μου δίνουν. Τι αρχεία θα ανεβάσω στο ftp?
merianos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Καλημέρα. Για να ανεβάσεις ένα WordPress που έχεις δημιουργήσει τοπικά θα πρέπει να κάνεις τα ακόλουθα βήματα : Δημιούργησε ένα αντίγραφο της βάσης δεδομένων σου. (Εξαγωγή σε ένα αρχείο .sql) Ανέβασε όλα τα αρχεία του WordPress στον Server σου Συνδέσου στον πίνακα ελέγχου του Server σου και δημιούργησε μια νέα βάση δεδομένων και ένα νέο χρήστη για αυτή τη βάση δεδομένων Άνοιξε για επεξεργασία το αρχείο wp-config.php που είναι στον κεντρικό κατάλογο εγκατάστασης του WordPress. Επίσης μετά τα definitions για τη βάση δεδομένων πρόσθεσε τα ακόλουθα dedfinitions: > define('WP_SITEURL', 'βάλε εδώ το νέο URL της σελίδας σου'); define('WP_HOME', 'βάλε εδώ το νέο URL της σελίδας σου'); Άλλαξε το όνομα της βάσης δεδομένων και τα στοιχεία σύνδεσης (όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης) με τα νέα στοιχεία που δημιούργησες στο βήμα 3 Συνδέσου ξανά στον πίνακα ελέγχου της ιστοσελίδας σου και κάνει εισαγωγή τα δεδομένα του αρχείου .sql που έκανες εξαγωγή στο βήμα 1. Αυτή η διαδικασία συνήθως ολοκληρώνετε μέσω του phpMyAdmin επιλέγοντας τη βάση δεδομένων που δημιούργησες στο βήμα 3 Μετά από τα παραπάνω βήματα θα πρέπει η σελίδα σου να λειτουργεί κανονικά στο Server σου.
warlordtony Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Και μέσα στο .sql file (πριν το ανεβάσεις) καλό είναι να κάνεις αλαλγή τα urls (π.χ. http://localhost/mywordpressinstall/ σε http://liveserver) και κάποια paths που ίσως να υπάρχουν από κάποια plugins κτλ (π.ψ. c:\path-to-xx σε /home/path-to-xxx)
thanosgen Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Οκ αλλά ο σερβερ που θα το ανεβασω δεν υποστηρίζει mysql. Οπότε δεν μπορώ να το ανεβάσω. Και απο οτι είδα δεν υπάρχει άλλος τρόπος χώρις βάση δεδομένων.
merianos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Καλημέρα. Η MySQL είναι υποχρεωτική για το WordPress, χωρίς αυτή δεν μπορείς να προχωρήσεις και πολύ. Μπορείς όμως να πάρεις ένα αρκετά οικονομικό πακέτο φιλοξενίας για παράδειγμα από τη StigmaHost που έχει ρυθμίσει τους servers της από όσο ξέρω για την καλύτερη απόδοση του WordPress.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα