newtech Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 (επεξεργασμένο) 15 ευρω βεβαια δεν εχει (κανα 10αρικο) αλλα μιας και η παραλαβη ειναι δωρεαν (σε αυτους που εχουν κοντα τους e-shop) και ειναι CLASS 10 πιστευω οτι ειναι καλο DEAL. http://www.eshopspecials.gr/offer.phtml?id=120626 Sorry κιολας.. Ποιος ειναι ο TROLL που κάθετε 12 ωρες πανω απο ενα PC και η μονη του δουλεια ειναι να βαζει 1 star σε οτι μα ΟΤΙ βγαίνει στις προσφορες??? :D Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2012 από newtech
micraSport Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Εγώ πάλι πήρα μία εχθές, παρέλαβα κιόλας μια χαρά.
default Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δεν ξερω ποιος ειναι το TROLL αλλα εγω εβαλα 5 αστερια διοτι ειναι μια πολυ τιμια προσφορα και ηταν κατι που χρειαζομουν.
mouxaxa Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Εγώ πήρα χτες μία και παρέλαβα. Είχα μια class 4 στα 4GB. Με την class 4 έπιανα εγγραφή >3,4 ΜΒ/sec και με την συγκεκριμένη έπιασα μέχρι 4,1MB/sec σύμφωνα πάντα με τα windows. Κάτι συμβαίνει εδώ εκτός αν κάνω κάτι λάθος εγώ. Φυσικά αρνητικό σχόλιο στο e-shop και βαθμολογία 5 που ποτέ δεν δημοσιεύθηκαν.
newtech Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Εγώ πήρα χτες μία και παρέλαβα. Είχα μια class 4 στα 4GB. Με την class 4 έπιανα εγγραφή >3,4 ΜΒ/sec και με την συγκεκριμένη έπιασα μέχρι 4,1MB/sec σύμφωνα πάντα με τα windows. Κάτι συμβαίνει εδώ εκτός αν κάνω κάτι λάθος εγώ. Φυσικά αρνητικό σχόλιο στο e-shop και βαθμολογία 5 που ποτέ δεν δημοσιεύθηκαν. Εγω βλεπω πάντως αυτο. http://www.ephotozine.com/article/top-14-quickest-memory-cards-tested-17827 Τι να πω...
micraSport Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 θα κάνω και εγώ ένα τεστ και θα ποστάρω.Δεν την δοκίμασα ακόμα.
zizu10 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για να τεστάρουμε τι ταχύτητες read/write???
mouxaxa Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Εγω βλεπω πάντως αυτο. http://www.ephotozine.com/article/top-14-quickest-memory-cards-tested-17827 Τι να πω... Λέει κάτι για premium. Και αν συγκρίνουμε και τις φωτογραφίες δεν είναι το ίδιο προϊόν. Ακόμα και το e-shop δίνει 10/10 ΜΒ/sec. Ας τεστάρει και κάποιος άλλος και βλέπουμε. Ό,τι και να πούμε πάντως καλά είναι για 6 ευρώ 8 GB έτσι;
Moderators matrixxx Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Moderators Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για να τεστάρουμε τι ταχύτητες read/write??? hdtach, hdtune pro, etc... Λέει κάτι για premium. Και αν συγκρίνουμε και τις φωτογραφίες δεν είναι το ίδιο προϊόν. Ακόμα και το e-shop δίνει 10/10 ΜΒ/sec. Ας τεστάρει και κάποιος άλλος και βλέπουμε. Ό,τι και να πούμε πάντως καλά είναι για 6 ευρώ 8 GB έτσι; Αν την χρειαζεσαι δεν ειναι κακη η τιμη. 7.40€ εχει με Ελληνικο ΦΠΑ στο αμαζον η ιδια. (δεν ειναι καμια τρελη προσφορα δλδ)
newtech Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 hdtach, hdtune pro, etc... Αν την χρειαζεσαι δεν ειναι κακη η τιμη. 7.40€ εχει με Ελληνικο ΦΠΑ στο αμαζον η ιδια. (δεν ειναι καμια τρελη προσφορα δλδ) 1)Ειναι χωρις εξωδα αποστολης στο AMAZON 2)25% off απο τιμη AMAZON ειναι ΚΑΚΗ προσφορα????
Moderators matrixxx Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Moderators Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 1. Απο το αμαζον δεν ψωνιζεις ενα πραγμα το χρονο... (και να πω αλλη μια φορα οπως σε παρομοιες περιπτωσεις οτι δεν ηταν υποχρεωτικα προταση αγορας, αλλα συγκριση τιμης η αναφορα της τιμης του αμαζον - λογω του 15.90 που μας λενε οι αλλοι) 2. Ειπα οτι ειναι κακη; Ειπα οτι ΔΕΝ ειναι κακη.
newtech Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Λέει κάτι για premium. Και αν συγκρίνουμε και τις φωτογραφίες δεν είναι το ίδιο προϊόν. Ακόμα και το e-shop δίνει 10/10 ΜΒ/sec. Ας τεστάρει και κάποιος άλλος και βλέπουμε. Ό,τι και να πούμε πάντως καλά είναι για 6 ευρώ 8 GB έτσι; Ναι 10/10 ειναι αφου ειναι CLASS 10! Ουτε U1 ουτε 133χ Μα αυτο ειπα φιλε μου 8gb Verbatim Class 10 Ελλαδα (τελικη τιμη και το περνεις απο το καταστημα της "γειτονιας") Για μια απλη μηχανη , η για δευτερη καρτουλα ΜΙΑ ΧΑΡΑ Τωρα αν καποιος (οχι εσυ) θελει Waterproof , shockproof , 50mb write / read με ουτε 6€ αν βρει ας πει κ εμας.
mouxaxa Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Ναι 10/10 ειναι αφου ειναι CLASS 10! Ουτε U1 ουτε 133χ Μα αυτο ειπα φιλε μου 8gb Verbatim Class 10 Ελλαδα (τελικη τιμη και το περνεις απο το καταστημα της "γειτονιας") Για μια απλη μηχανη , η για δευτερη καρτουλα ΜΙΑ ΧΑΡΑ Τωρα αν καποιος (οχι εσυ) θελει Waterproof , shockproof , 50mb write / read με ουτε 6€ αν βρει ας πει κ εμας. Το site που έγραψες αναφέρει 1 Verbatim 8Gb SDHC Premium, Class 10 17.98MB/s 19.01MB/s και σου είπα απλά ότι δεν είναι το ίδιο προϊόν. Class 10 υπάρχουν και με μεγαλύτερες ταχύτητες. Αυτή εδώ βέβαια δεν πιάνει ούτε τα 5 μάλλον. Είναι αργή. Και η αρχική της τιμή με αυτά τα χαρακτηριστικά είναι τραβηγμένη. Πάντως ναι είναι καλή προσφορά για 6 ευρώ.
newtech Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 1. Απο το αμαζον δεν ψωνιζεις ενα πραγμα το χρονο... (και να πω αλλη μια φορα οπως σε παρομοιες περιπτωσεις οτι δεν ηταν υποχρεωτικα προταση αγορας, αλλα συγκριση τιμης η αναφορα της τιμης του αμαζον - λογω του 15.90 που μας λενε οι αλλοι) 2. Ειπα οτι ειναι κακη; Ειπα οτι ΔΕΝ ειναι κακη. ??? Γιατι σου επιτεθικα? ειπα 2 πραγματα Με λιγα λογια αν θελει καποιος απλα 1 καρτουλα δεν αξιζει απο αμαζον. αυτο ειναι το θεμα (και παλι ακριβότερη ειναι! Το site που έγραψες αναφέρει 1 Verbatim 8Gb SDHC Premium, Class 10 17.98MB/s 19.01MB/s και σου είπα απλά ότι δεν είναι το ίδιο προϊόν. Class 10 υπάρχουν και με μεγαλύτερες ταχύτητες. Αυτή εδώ βέβαια δεν πιάνει ούτε τα 5 μάλλον. Είναι αργή. Και η αρχική της τιμή με αυτά τα χαρακτηριστικά είναι τραβηγμένη. Πάντως ναι είναι καλή προσφορά για 6 ευρώ. Τι να πω φιλε μου.. ναι το σιτε το βρικα και το ποσταρα μετα.. την καρτουλα προσωπικα (2 αγορασα) την βρικα εδω (τσεχια) στα 7.50€. Την μια θα την δωσω σε μια κοπελα που εχει απλη μηχανη και την αλλη θα την εχω Backup σε μια μηχανη που εχω εγω αν και δεν βλεπω να χρειαζεται
Moderators matrixxx Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Moderators Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Φιλε μου τα ιδια λεμε, απλα παρερμηνευσες τα λογια μου σε οτι αφορα το σημειο που μιλας για κακη προσφορα... Και 2 πραγματα να θελει παλι δεν αξιζει απο το αμαζον, φαινεται πως δεν διαβασες προσεκτικα τα δυο μου ποστς και γραφουμε αδικα Edit: Αν εισαι τσεχια και εχεις "διπλα σου" κοπελες δεν σε παρεξηγω που δεν διαβαζεις προσεκτικα, ολοι το ιδιο θα καναμε!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα