Arctic Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 (επεξεργασμένο) Μήπως ξέρετε που πέφτει περισσότερη ενασχόληση με συνδυασμό πλακέτας προγραμματισμού και κυρίως σε μεγάλα projects,είτε projects της σχολής είτε άλλες ευκαιρίες; Επίσης που υπάρχουν(αν υπάρχουν) περισσότεροι εξωτερικοί συνεργάτες(του στυλ εταιριών); Νομιζω ότι ένα ακόμα συν για το πολυτεχνείο στα Χανιά είναι ο αριθμός εισακτέων(117 πέρυσι έναντι 238 της Ξάνθης). Ο λόγος για αυτό, ότι ευκολότερα ξεχωρίζεις αν θέλεις πραγματικά να ασχοληθείς/μάθεις(θεωρητικά σκεπτόμενος πάντα). Ακόμη, τα εργασιακά δικαιώματα που αφορούν ακριβώς; Να διευκρινίσω ξανά ότι δεν θέλω να εργαστώ σχετικά με ενέργεια, υπογραφές κτλ Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2012 από Arctic
rafaelcrete Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Μπορει να μου πει καποιος που ακριβως μπορουν να εργαστουν οι αποφοιτοι του ημμυ διοτι η ιστοσελιδα του πολυτεχνειου κρητης γραφει σε εταιρειες,βιομηχανιες ενω στην χωρα μας και ιδιαιτερα στην κρητη δεν υπαρχουν ουτε βιομηχανιες ουτε εταιρειες ??? !!! Αν γινεται να μου απαντησετε οσο πιο γρηγορα μπορειτε !!!
andreapaog328 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 ενω στην χωρα μας και ιδιαιτερα στην κρητη δεν υπαρχουν ουτε βιομηχανιες ουτε εταιρειες ??? !!! που έψαξες και δε βρήκες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα