Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα να αγοράσω ένα καινούριο κινητό HTC, έχω λιώσει στο ψάξιμο τόσο καιρό αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα. Η HTC μου αρέσει γιατί έχει το sense, καλή φωτογραφική και γενικά τα κινητά της μου φαίνονται προσεγμένα. Τιμή μέχρι 300 ευρώ άντε και λίγο παραπάνω.

Αρχικά σκεφτόμουν το HTC One V επειδή είναι καινούριο με βελτιωμένα χαρακτηριστικά αλλά βλέπω ότι στην αγορά κυκλοφορούν διπήρινα και με περισσότερη RAM, ενώ το One V έχει 1Ghz processor και 512 RAM τα οποία, από αυτά που έχω διαβάσει είναι λίγα.

Προσωπικά, το κινητό με ενδιαφέρει να έχει καλή κάμερα (όχι κάτι τρελό) για καλές φωτογραφίες, να μην τρωει σκαλώματα και να ανανεώνεται σε νέες εκδόσεις.

Π.χ. ένας φίλος μου εχει το HTC Wildfire S αλλά είναι σε Gingerbread δεν έχει αναβαθμηστεί σε ICS και δεν ξέρω αν θα αναβαθμηστεί.

Έχω κοιτάξει το Desire S, Incredible S δεν ξέρω όμως ποίο απ' όλα που κυκλοφορούν να πάρω. Ποιά θα ήταν η καλύτερη επιλογή(αν δεν είναι HTC νταξ απλά τρελένομαι για το sense της);

Ευχαριστώ,

Δημοσ.

νομιζω πως το htc v ειναι η καλητερη επιλογη για τα λεφτα του..

ειχα το desire s παλιοτερα αλλα το βαρεθηκα και το εδωσα! δεν ειχα κανενα προβλημα!! βολικοτατο σε ολα του..

στην κοπελα μου ειχα παρει το wildfire s πριν κανενα χρονο. ωραιο μικρο καο βολικο.. βεβαια με λιγη μνημη και αρκετα σκαλωματα..

τωρα σκεφτομαι να της παρω το htc v μιας και το μονο που ηθελε απο το wildfire s ειναι λιγο παραπανω εσωτερικη μνημη..

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

ωραιοτατο κινητο και οπως ειπες το htc sense ειναι απλα μια κατηγορια μονο του.

τα υπολοιπα που ανεφερες (desire s, incredible κλπ) δεν θα στα συνιστουσα πλεον. ενω εχουν υποστηριξη για android 4 η htc δεν θα διαθεσει το sense 4 σε αυτα (ουτε καν στο sensation XE που ηταν η ναυαρχιδα της μεχρι τωρα) αλλα το sense 3.6

και απο προσωπικη εμπειρια αλλα και ψαξιμο στο ιντερνετ, το sense 3.6 ειναι προβληματικο. σε εμενα κρασαρει που και που οταν κλεινω καποια εφαρμογη σε sensation xe, ενω εχω διαβασει οτι υπαρχουν ατομα που τους κρασαρει καθε 30-40 δευτερολεπτα, ή μετα απο οποιαδηποτε εφαρμογη κλεινουν. και η htc δεν λεει τιποτα για το θεμα οποτε ειναι λιγο ρισκο

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...