capten- Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Στα Αστερια,σε ένα κινηματογραφο της Κηφισιάς που τώρα πια exei μετατραπεί σε ένα κακόγουστο μαγαζί που πουλα ηλεκτρονικά είδη,τηλεοράσεις,ψυγεία είχα πάει με μια φίλη μου μαθητές λυκείου να δούμε μια αδιάφορη ταινία.Μετά το τέλος της tainia κατά την έξοδο μας από την αίθουσα βλέπαμε μαζί με όλους τους άλλους θεατές έναν νεαρό ζευγάρι να επιδίδεται σε ένα ζωηρό αηδιαστικό γλωσσοφιλο. Μετά από τη μάσα σε ένα ταχυφαγείο και είμαι σίγουρος πια ότι είχε πια βαρεθεί να περιμένει από μένα να κάνω το πρώτο βήμα μου ζήτησε η γλυκιά μου παλλακίδα μου να την φιλήσω.Με έπιασε μικροπανικός.Αμηχανία.Εκνευρισμός.Και δυστυχώς με σχετικά λίγη πίεση υπέκυψα.Αλλα…… Δυστυχώς το πρώτο μου φιλί ήταν με ανοικτά τα ματια!Ξέρω αλλα τότε θεώρησα πολύ φυσιολογικό να γίνει το φιλί με ανοικτά τα ματια μου.Μου λέει να τα κλείσω αλλα εγώ δεν ξέρω για κάποιο λόγο συνέχισα με ανοικτά.Εκνευρίστηκε τσαντίστηκε και μαλώσαμε. Μετά από πολλά χρονια ok βελτιώθηκε η κατάσταση δεν λέω.Αλλα παρόλα αυτά το φιλί πάνω από το λαιμό συνεχίζει να είναι γενικώς ένα από τα μεγάλα μου μειονεκτήματα.Άλλη γκρινιάζει ότι δεν έχει συναίσθημα από την δικια μου πλευρά το φιλί άλλη ότι επειδή το αποφεύγω διότι δεν την αγαπώ και αλλα δράματα.Δεν ξέρω akoma o malakas γιατί oi γυναίκες θέλουν αυτό αλλα εγώ πια δεν ξέρω τι φταίει για την κακια μου την μοίρα πάνω σε αυτό zhthma.
arxaggelos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Μετά από τη μάσα σε ένα ταχυφαγείο ... μου ζήτησε η γλυκιά μου παλλακίδα μου να την φιλήσω Ήταν καταδικασμένο. Επίσης, η ξένη προφορά ανάβει τα γκομενέτα: exei tainia akoma o malakas zhthma.
*nenya* Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Capten μην τα παρατάς! Κάνε κι άλλη εξάσκηση, δώσε πάθος (αλλά όχι να χρειάζεται σφουγγαρίστρα απ'τα σάλια), μην έχεις συνεχώς ανοιχτά τα μάτια (ναι, είναι λίγο τρομακτικό για τις πιο πολλές κοπελιές), τα χέρια σου να μην πέφτουν ξερά όταν φιλάς αλλά να είναι απασχολημένα με διάφορα μέρη του σώματός της και γενικά....ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΟ ΦΙΛΙ! *και μην φλωρεύεις
minaras_tio Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Οχι ρε πουστη μου και θελω να κοιμηθω λιγο!! Για συνεχιστε... Sent from my iPhone using Insomnia
Pantelwolf Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 φαντάζομαι τον op: αποψη: ειναι σαν ολα τα αλλα πραγματα με τις γυναικες. η καθεμια το θελει διαφορετικο.
ennoeitai Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Κι άμα αυτές δεν τα ανοίγουν, τότε πώς ξέρουν ότι εσύ τα έχεις ανοιχτά;
-nick- Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Λολ τι θρεντ. Γαμανε τα φιλια Ειδικα το σημειο που πιανεται το χειλος ρουφωντας και 'χαιδευεται' με τα δοντια
*nenya* Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Κι άμα αυτές δεν τα ανοίγουν, τότε πώς ξέρουν ότι εσύ τα έχεις ανοιχτά; Το νιώθουμε. Μην ρωτήσεις πώς.
ennoeitai Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Το νιώθουμε. Μην ρωτήσεις πώς. Ναι ναι το νιώθετε... ανοίγοντας τα μάτια. Πάμε στοίχημα ότι τα ανοίγετε κι εσείς;
arxaggelos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Το νιώθουμε. Μην ρωτήσεις πώς. Ναι, στάνταρ. Απλά ξεκινάτε τον καυγά just in case, όπως συνήθως. Ε, στατιστικά κάποια φορά θα πέσετε μέσα, και από εκεί κι έπειτα όλα είναι απλά: "όλοι οι άντρες είστε ^%$&^%*^& μπλα μπλα μπλα μπλα..."
*nenya* Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Χαχαχαχχχχ έεεεελα τώρα υπερβολές! Σου λέω το νιώθουμε! [a.k.a. κρυφοκοιτάμε ]
-nick- Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 εμενα μ'αρεσει παντως η στιγμη που χουμε και οι 2 ανοιχτα τα ματια
ennoeitai Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 όχι ρε, φαίνεται πιο ωραία όταν είναι κλειστά
panos2171 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Εμένα μ αρέσει όταν εκείνη την ώρα πιάνω τον κ@λο!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα