arxaggelos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 όχι ρε, φαίνεται πιο ωραία όταν είναι κλειστά Και με χαρτοσακούλα, ακόμη ωραιότερη.
ennoeitai Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Και με χαρτοσακούλα, ακόμη ωραιότερη. εννοούσα φαίνεται πιο ωραία όταν τα χουν κλειστά και οι δυο. Τι, σεξιστές είμαστε; Εμένα μ αρέσει όταν εκείνη την ώρα πιάνω τον κ@λο!!! *τώρα μιλάμε*
Swimmer21 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δεν πειραζει ρε.. Να εχεις ανοιχτα τα ματια, αστην να νιωθει σαν να φιλαει τοιχο.. και μετα θα την χασεις και θα κανουμε ολοι μαζι παρεουλα στο ινσομνια..
-nick- Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 όχι ρε, φαίνεται πιο ωραία όταν είναι κλειστά Α εσενα σε παιρνουν ματι αλλα διποδα η φακοι ? Αναφερομαι σε αυτες τις στιγμιαιες ματιες
ennoeitai Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Α εσενα σε παιρνουν ματι αλλα διποδα η φακοι ? Εκεί ήθελα να καταλήξω. Ειρωνικά το λεγα. Εγώ μαζί σου είμαι.
arxaggelos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 ένα ζωηρό αηδιαστικό γλωσσοφιλο. .....Μετά από πολλά χρονια ok βελτιώθηκε η κατάσταση δεν λέω.Αλλα παρόλα αυτά το φιλί πάνω από το λαιμό συνεχίζει να είναι γενικώς ένα από τα μεγάλα μου μειονεκτήματα.
minaras_tio Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Μια φωτο και απο εμενα αφου βαζετε και εσεις: Sent from my iPhone using Insomnia
minaras_tio Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Γεφυρα Ριου: Sent from my iPhone using Insomnia
ennoeitai Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Απο βεβαιο θανατο; όχι στο φάκελο με τις εικόνες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα