palawiaris Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Εγώ δεν καταλαβαίνω αυτές οι εικόνες τι σημαίνουν και τι θέλουν να πουν οι ποιητές.που τις βάζουν
washcloud Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Απιστευτο! Ακομα ξεκλειδωτο ειναι;;;!!! ...εδώ εσύ είσαι αμπανάριστος, τί να λέμε τώρα...:ρ
-nick- Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δεν καταλαβαινω την εμμονη με τα Ibtl, ακομα ξεκλειδωτο, κλειδωστε τα, ημουν κ γω εδω και ολο αυτο το τρεντ γενικα.Γιατι να κλειδωθει?
kirileman Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Να σου δείξω τη συλλογή μου με screenshots από κλειδωμένα;
pappous_soulis Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Γιατι να κλειδωθει? Γιατί όλοι είναι offtopic με τα ibtl τους. Παράδοξο ε;
nicoc89 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 βλέπαμε μαζί με όλους τους άλλους θεατές έναν νεαρό ζευγάρι να επιδίδεται σε ένα ζωηρό αηδιαστικό γλωσσοφιλο. οταν ήμουν μικρός είχα παει σε ένα πανηγύρι και είχα δει δυο γέρους να φιλιούνται χωρίς μασέλες και είχα κάνει εμετό
washcloud Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 ...μια γριά κι έναν γέρο χωρίς μασέλες - ή δυο γέρους χωρίς μασέλες Νίκο; Πες, έχει διαφορά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα