Kostas_2012 xD Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Να κανω κι εγω τις ερωτησεις μου. Επειδη εβγαλα 13879 μορια και δε ξερω κατα ποσο θα περασω στη ΣΜΥΝ που θελω, ομως λογικα πιανω ολα τα ΤΕΙ που θελω. Αν ας πουμε μπω σε καποιο ΤΕΙ(ηλεκτρολογιας, μηχανολογιας, τεχνολογιας ιατρικων οργανων), θα μπορεσω με αυτες τις κατατακτηριες να μπω σε ΕΜΠ? Αξιζει τον κοπο? Μετα απο ποσα χρονια στο ΤΕΙ θα μπορεσω να δωσω κατατακτηριες? Και τελος σε ποιους κλαδους στο ΕΜΠ θα μπορεσω να μπω με τα 3 παραπανω ΤΕΙ που ειπα?
panos2171 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Αν δεν κάνω λάθος πρέπει να τελειώσεις το ΤΕΙ για να δώσεις κατατακτήριες.
Chrisxxx Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Για να δώσεις κατατακτηριες θα πρέπει να εχεις τελειωσει τη σχολη σου και 2ον επειδη καθε σχολή έχει τχει διαφορετικες προυποθέσεις εισαγωγης θα πρέπει να κοιταξεις στη σελιδα του ΕΜΠ και για το τμημα που ενδιαφέρεσαι.
paylidis Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 δε θελω να στη χαλασω αλλα δεν μπαίνεις εύκολα σε πολυτεχνείο απο τει με κατατακτήριες...
panos2171 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Eίναι πολύ λίγες οι θέσεις, 2-3 άτομα ανά τμήμα, δεν ξέρω βέβαια πως είναι στο Μετσόβιο αλλά γνωστός μου μπήκε από ΤΕΙ με κατατακτήριες στο πολυτεχνείο Ξάνθης 2ος από τους τρεις που πήραν.
paylidis Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Eίναι πολύ λίγες οι θέσεις, 2-3 άτομα ανά τμήμα, δεν ξέρω βέβαια πως είναι στο Μετσόβιο αλλά γνωστός μου μπήκε από ΤΕΙ με κατατακτήριες στο πολυτεχνείο Ξάνθης 2ος από τους τρεις που πήραν. 5% των ετησιων εισακτέων. 2% από αεί και 3% απο τει. κοινώς αν πάρουν 100 ατομα θα παρουν 2 αποφοιτους αει και 3 απο τει μετα τις απαραίτητες εξετάσεις που εχει στα περισσότερα πολυτεχνεια
SR20DET Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 επισης ο ανταγωνισμος ειναι μεγαλος γι αυτες τις 2-3 θεσεις οποτε ουτε καν να το σκεφτεσαι ετσι απο τα 18 σου. περισσοτερες πιθανοτητες εχεις να μπεις αν ξαναδωσεις εξετασεις τωρα, χωρις να σβησεις τα 4 χρονια απο τη ζωη σου στο τει για να μπεις στα 22+ στο 2ο χρονο του εμπ και να σου βγει η πιστη να διαβαζεις μεχρι τα 27 σου. σκεψου το αν εχεις το κουραγιο να θεσεις ενα τετοιο προγραμμα απο τωρα, ή σου ειναι πιο ευκολο να ξαναδωσεις. βεβαια αν πας στο τει και πραγματικα θελεις να "μαθεις" , ο τιτλος του πτυχιου δεν σε περιοριζει ουσιαστικα.
paylidis Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 να προσθέσω οτι μετράει και ο βαθμός του πρώτου πτυχίου σου συνεπώς θα πρέπει να ξεσκιστείς και στο τει γιατι θα ανταγωνιζεται απολυτα 10 απο βουλγαρία και ρουμανια...
paylidis Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 ο βαθμος πτυχιου δεν λαμβανεται υποψη σιγουρα. Κοιτα να δεις που εδωσα κατατακτήριες και λαμβάνεται και αυτός υπόψη... Σε καποιες σχολές μάλιστα μπαίνεις ΜΟΝΟ με βαθμο χωρίς εξετασεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα