Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Σκέφτομαι να ξαναδώσω πανελλήνιες για να μπω σε σχολή.Έχω τελειώσει μηχανικός Η/Υ,αλλά θα μ' ενδιέφερε κάτι πιο ξεκούραστο και απλό ακόμη και θεωρητικής ή θετικής κατεύθυνσης.Κοιτάω κυρίως ΤΕΙ γιατί μου έχουν πει είναι πιο light σε σχέση με τα ΑΕΙ. Ποιές θεωρείτε εύκολες σχολές;
kabamaru21 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δεν δουλεύουμε που δεν δουλεύουμε, δεν παμε ΤΕΙ?
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Εύκολες στο να της βγάλεις γρήγορα και χωρίς πολύ κόπο.
gatokoritso Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Εύκολες στο να της βγάλεις γρήγορα και χωρίς πολύ κόπο.
SR20DET Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 μετα λεμε γιατι εχουν υποτιμηθει τα πτυχια... με τετοια νοοτροπια δεν ξεκινας σπουδες φιλε μου.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 μετα λεμε γιατι εχουν υποτιμηθει τα πτυχια... με τετοια νοοτροπια δεν ξεκινας σπουδες φιλε μου. Τι εννοείς ακριβώς;
SR20DET Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Ξεκινας να δωσεις πανελληνιες για να περασεις σε καποιο τει η αει ευκολο: "αντε να τελειωνουμε". την ιδια νοοτροπια παραλληλα εχει και ενα σημαντικο ποσοστο των ατομων που μπαινουν στην ιδια σχολη με σενα. οι καθηγητες της σχολης αντιμετωπιζουν ατομα που δεν εχουν μερακι και θεληση να δουλεψουν και να "μαθουν". Μακροπροθεσμα αναγκαζονται να ριχνουν τις απαιτησεις των μαθηματων και το επιπεδο μπας και βγαλει κανεναν αποφοιτο το τμημα για να συνεχιζει να υπαρχει. οι αποφοιτοι τελικα διαμαρτυρονται γιατι δεν βρισκουν δουλεια καθως η αγορα εργασιας απαξιωνει (αφου πρωτα το χουν κανει οι φοιτητες και οι καθηγητες) το πτυχιο του ταδε (περιφερειακου συνηθως) τμηματος. Και ας μην μιλησουμε για τις κοινωνικες,οικονομικες,πολιτικες προεκτασεις και που εχουμε φτασει...
nik324 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Οι ευκολες σχολες κατα την γνωμη μου δεν πρεπει να υπάρχουν, δεν προσφέρουν τίποτα....Δυστυχώς πολλά τμήματα ΑΕΙ κ ΤΕΙ ειναι υπερβολικα ευκολα, σε εξευτιλιστικό επίπεδο...Αλλοι διαβαζουν 1 μερα πριν πανε να δωσουν και αλλοι φτυνουν αιμα για να περασουν ενα μαθημα...(προοδος,σειρες ασκησεων,προτζεκτ,τελικο-το καθενα σε διαφορετικη υλη)....Αυτη ειναι η Ελλαδα μας...!
panos2171 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Bασικά άμα σου αρέσει θα τη βγάλεις και ας θεωρείται γενικά δύσκολη σχολή.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 SR20DET Ήμουν ΗΜΜΥ και μεράκι και θέληση είχα και για αυτό άλλωστε την έβγαλα.Δεν είναι ότι δεν βρίσκω δουλειά απλώς θέλω να πάρω και ένα δεύτερο πτυχίο.Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας.Μη το χαλάτε... Παιδαγωγικό;Ναι το έχω ακούσει... Για το τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Καποδιστριακού τι λέτε;
gang Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Σκέφτομαι να ξαναδώσω πανελλήνιες για να μπω σε σχολή.Έχω τελειώσει μηχανικός Η/Υ,αλλά θα μ' ενδιέφερε κάτι πιο ξεκούραστο και απλό ακόμη και θεωρητικής ή θετικής κατεύθυνσης.Κοιτάω κυρίως ΤΕΙ γιατί μου έχουν πει είναι πιο light σε σχέση με τα ΑΕΙ. Ποιές θεωρείτε εύκολες σχολές; χαχαχα καλό καλό! Αν θες εύκολη σχολή θα συμφωνήσω με τον προλλαλήσαντα: Παιδαγωγικο!
Chrisxxx Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Παιδαγωγικο! Νηπιαγωγων πιο συγκεκριμένα που η αναλογια ειναι 90% γυναικες, 5% γκει, 4% friendζονιασμένοι και 1% ανδρες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα