Προς το περιεχόμενο

Ο Google Chrome διαθέσιμος από σήμερα για iPhone και iPad


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κατά τη διάρκεια της δεύτερης μέρας του συνεδρίου Google I/O το οποίο απευθύνεται σε προγραμματιστές, η Google δημοσιοποίησε ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία για τον Chrome, το δημοφιλή browser της εταιρείας ανακοινώνοντας παράλληλα τη διάθεση του για iPhone και iPad.Μέχρι σήμερα, 310 εκατομμύρια ενεργοί χρήστες χρησιμοποιούν το Chrome browser στο σύστημα τους, διπλασιάζοντας περίπου τον αντίστοιχο περσινό αριθμό όταν στο ίδιο συνέδριο η Google είχε ανακοινώσει 160 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες. Μάλιστα σε ένα ακόμα ενδιαφέρον στατιστικό στοιχείο ο υπεύθυνος ανάπτυξης του Chrome,

Sundar Pichai, δηλώνει ότι η ταχύτητα της rendering engine που χρησιμοποιεί ο Chrome εξοικονομεί στην ανθρωπότητα 13 χρόνια καθημερινά.

 

Η πολιτική της εταιρείας είναι να διαθέσει το Chrome και στα πιο δημοφιλή smartphones παρουσιάζοντας χθες την τελική έκδοση για Android 4.0 και άνω ύστερα από μια μακρά δοκιμαστική περίοδο. Ίσως το πιο συχνό αίτημα των χρηστών ήταν η έλευση του Chrome για την πλατφόρμα του iOS της Apple κάτι που γίνεται πραγματικότητα.

 

Από σήμερα στο App Store, οι χρήστες θα μπορούν να κατεβάσουν το Chrome για iPhone και iPad φέρνοντας στην αγαπημένη τους συσκευή τα πλεονεκτήματα συγχρονισμού που διαθέτει ο browser της Google μέσα από όλες τις πλατφόρμες που υποστηρίζει. Αυτό σημαίνει ότι ο χρήστης δε χρειάζεται να περνά εκ νέου τα bookmarks του από τη desktop έκδοση στο smartphone του αφού αυτά θα φαίνονται απευθείας μόλις προστεθούν σε μία από τις 2 πλατφόρμες. Το ίδιο ισχύει και για τις ανοιχτές καρτέλες με διάφορες ιστοσελίδες που έχει ανοίξει στον υπολογιστή του και οι οποίες εμφανίζονται άμεσα στο iPhone και στο iPad.

 

Ακόμα υπάρχει δυνατότητα συγχρονισμού του ιστορικού ιστοσελίδων που έχετε επισκεφθεί σε κάποια από τις πλατφόρμες (Windows, OS X, Android, Chrome OS, iOS) καθώς και των όρων που έχετε εισάγει σε μια αναζήτηση σας έτσι ώστε να μη χρειάζεται να την πληκτρολογήσετε ξανά.

 

 

File.png Download: Google Chrome

 

post-76840-0-07550400-1340912975_thumb.png

post-39041-0-36447700-1340913700_thumb.jpg

post-39041-0-97877000-1340913700_thumb.jpg

post-39041-0-05728800-1340913826_thumb.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

μεχρι στιγμης δε το βλεπω στο app store...

 

Επίσης

 

Sent from my iPhone using Insomnia

 

Ούτε και εγω τι παίζει ;

 

Τίποτα, απλά υπομονή και θα εμφανιστεί μαζί με το Google Drive

 

Ενημέρωση: Βγήκαν και τα 2 μόλις αλλά δε φαίνονται ακόμα στο app store με αναζήτηση. Πατήστε τα παρακάτω links και θα εμφανιστούν

 

Google Chrome

http://itunes.apple.com/gr/app/chrome/id535886823?mt=8

 

Google Drive

http://itunes.apple.com/gr/app/google-drive/id507874739?mt=8

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εξαιρετικος ο Chrome στο iPhone. Προσωπικα μ'αρεσει πολυ περισσοτερο απο Safari! Οποιος χρησιμοποιει και τη desktop εκδοση πιστευω οτι θα τον διευκολυνει αρκετα!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...