vb23 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Γεια χαρά σε όλα τα αλάνια του Insomnia. Να πω πως είμαι αρχάριος με joomla αλλά έχω όρεξη για διάβασμα και δουλειά αλλά μερικές φορές αυτό δεν φτάνει οπότε ζητάμε την πολύτιμη βοήθειά σας. Μετά από πολύ ψάξιμο κατάφερα να λύσω το πρόβλημα μου κάνοντας κάτι πολύ απλό αλλά δεν ξέρω αν είναι και το σωστό. Από το Administration panel και πηγαίνοντας στο Site / Global Configuration / Server / Error Reporting το έθεσα σε NONE, και με αυτό τον τρόπο έφυγαν όλα τα σφάλματα που εμφάνιζε και στο administrator panel αλλά κυρίως στα άπειρα σφάλματα στο site το οποίο δεν μπορούσα καν να το δώ από τα άπειρα error. Το ερώτημά μου λοιπόν είναι ότι μόλις ολοκληρώσω το site μου θα έχω θέμα με την μεταφορά του site σε webserver δλδ είναι προσωρινή η απενεργοποίηση των σφαλμάτων και θα μου τα βγάλει ξανά μετά?? Υ.Γ.: Έχω εγκαταστήσει τοπικά την έκδοση 2.5.6 με wampserver 2.2 . Σας επισυνάπτω και μερικές φωτογραφίες πριν την απενεργοποίηση του Error Reporting Θα σας ήμουν υπόχρεος εάν με βοηθήσετε. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων για τς απαντήσεις σας
thanocaster Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Αυτό που έκανες είναι σαν να σου έχει ανάψει η λυχνία του κινητήρα στο αμάξι σου και απλά να έβγαλες τη λυχνία. Φυσικά και όταν ανεβάσεις το site θα έχεις κλειστό το error reporting (γιατί θα πρέπει να ρυθμίσεις το site να κρατάει τα errors σε κάποιο log file και όχι να τα μοστράρει στον χρήστη τον οποίο και δεν αφορούν), αλλά κατά το development (που κάνεις τώρα) θα πρέπει να διαβάζεις τα errors και να τα διορθώνεις. Όχι να σηκώνεις το χαλάκι και να τα πετάς από κάτω.
defacer Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Αυτό που έκανες είναι σαν να σου έχει ανάψει η λυχνία του κινητήρα στο αμάξι σου και απλά να έβγαλες τη λυχνία. Φυσικά και όταν ανεβάσεις το site θα έχεις κλειστό το error reporting (γιατί θα πρέπει να ρυθμίσεις το site να κρατάει τα errors σε κάποιο log file και όχι να τα μοστράρει στον χρήστη τον οποίο και δεν αφορούν), αλλά κατά το development (που κάνεις τώρα) θα πρέπει να διαβάζεις τα errors και να τα διορθώνεις. Όχι να σηκώνεις το χαλάκι και να τα πετάς από κάτω. Σ' αγαπώ Μια επισήμανση μόνο γιατί πολλές φορές χρειάζεται: "θα πρέπει να ρυθμίσεις το site να κρατάει τα errors σε κάποιο log file και να το διαβάζεις".
vb23 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Ουσιαστικά το site θα δουλέψει κανονικά. Αλλα σίγουρα τόσα πολλα σφάλματα δεν ξέρω αν είμαι σε θέση να τ φτιαξω. Θα προσπαθήσω αρκετά. Πολυ σωστό αυτο που μου λέτε για το logfile θα ψάχτω! Σας ευχαριστω πολυ :0) Sent from my iPhone using Insomnia
defacer Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Βασικά απ' ό,τι βλέπω έχει αρκετά E_STRICT errors για τα οποία δεν μπορείς ρεαλιστικά να κάνεις κάτι ουσιαστικό από την πλευρά σου (δεν ξέρω σε τίνος κώδικα οφείλονται βέβαια). Αυτά μπορείς αν θέλεις να τα αγνοήσεις κάνοντας το αντίστοιχο του (δεν ξέρω να σου πω αν/πώς γίνεται μέσα από το Joomla) >error_reporting(E_ALL & ~E_STRICT);
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα