gpap13 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Ποιο css reset χρησιμοποιείτε??? Υπάρχει κάποιο στάνταρ που χρησιμοποιείται???
Alan Fall Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Εγω χρησιμοποιώ του html5 boilerplate tο οποίο έχει πάρει τα reset απο το γνωστό css reset του Meyer
gpap13 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Σου δουλεύει καλά??? Εμένα βασικά το "κόλλημα" μου είναι τα line-height...
defacer Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Εγώ χρησιμοποιώ το v2 του Meyer με ελαφρές τροποποιήσεις που δε θυμάμαι απέξω. Μία που σίγουρα θυμάμαι είναι η προσθήκη >select, option, optgroup { font-style: normal; } Γιατί κάποιοι browsers κάνουν το optgroup italic.
Alan Fall Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Σου δουλεύει καλά??? Εμένα βασικά το "κόλλημα" μου είναι τα line-height... Δούλευε όπως ήταν αναμενόμενο με τον κώδικα που έχει Κάποια μικρο-προβληματάκια μόνο όπως πχ το κίτρινο outline στα active input fields του Chrome..
gpap13 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Θα δοκιμάσω και εγώ το Meyer v2...Σας ευχαριστώ παίδες
alexitsios Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δοκίμασε αν θες και τα resets από το blueprint ή το 960gs. Εγώ αυτά χρησιμοποιώ για να πω την αλήθεια και δεν μου δημιουργούν κανένα πρόβλημα. Αν και το Mayer θεωρείται πράγματι ένα από τα καλύτερα. Ρίξε μια ματιά και σε αυτό εδώ: http://www.cssreset.com/ αναφέρει τα καλύτερα css resets για το 2012.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα