Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους!

Μετα απο 12 χρονια, εντονοτατης χρησης τα αγαπημενα μου Logitech 5.1 ... απλα σταματησαν να λειτουργουν. Εσβησαν και δεν ξανα ανοιξαν ποτε :(

Ευκαιρια εψαχνα να παρω ενα συστημα home cinema. Οι απαιτησεις που εχω για αυτο ειναι

1) Να συνδεεται με την τηλεοραση

2) Να συνδεεται με το XBOX360

3) Να συνδεεται με το PC, εδω να πω οτι το PC μου διαθετει optical spdif out port και coaxial spdif out port. Βοηθαει καπου αυτο;

4) Οταν θα θελω να χρησιμοποιω ταυτοχρονα το PC με την τηλεοραση, τοτε να γυρναω την τηλεοραση στα δικα της ηχεια ωστε να το 5.1 να μενει στο PC.

Δηλωνω παντελως ασχετος, οποιαδηποτε βοηθεια θα ηταν πολυτιμη. Λεφτα ξερω γω; Μεχρι 200 ας πουμε; Με μια μινι ερευνα που εκανα ειδα οτι υπαρχουν και σε 100 ευρω, αλλα θελω κατι καλο! :rolleyes:

Δημοσ.

Φιλε μου σε ευχαριστω αλλα θα προτιμουσα κατι καινουργιο με εγγυηση :) Επειδη ειμαι παντελως ασχετος βασικα, οχι οτι εχω προβλημα με τα μεταχειρισμενα.

Δημοσ.

Εγραψα οτι πανω κατω ειδα οτι κανουν 150, επειδη θελω κατι καλο μπορω εως 200 ευρω.

Καμια βοηθεια ρε παιδια, Δευτερα σημερα, να παω να αγορασω τπτ :)

Δημοσ.

Κατι τετοιο σαν το philips. Σε αυτα τα λεφτα ολα ειναι τα ιδια, παρεχοντας μετριο αποτελεσμα. Θα τα συνδεσεις ολα στην tv και απο εκει με οπτικη ινα στο home cinema. Οτι θα παιζει η tv θα το στελνει στο home cinema.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...