minaras_tio Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Καρπουζι στη σουβλα περιχυμενο με σως πεπονιου. Πιστολαει παιδια... Sent from my iPhone using Insomnia
Toufas Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 "ο,τι δεν γνωριζω, και ειδικα αυτα που δεν ΘΕΛΩ να δοκιμασω ειναι σκατα. επειδη εγω ξερω καλυτερα, μεσα στην αμαθεια μου"
minaras_tio Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 "ο' date='τι δεν γνωριζω, και ειδικα αυτα που δεν ΘΕΛΩ να δοκιμασω ειναι σκατα. επειδη εγω ξερω καλυτερα, μεσα στην αμαθεια μου"[/quote'] Μαλακα (χωρις παρεξηγηση) τι ειπες τωρα;;; Με πορωσες. Sent from my iPhone using Insomnia
DhZou Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Χίλιες φορές αυτό, παρά να φάω ότι ανώμαλο συνδυασμό κατέβει στο κεφάλι του καθενός για να το παίξει gourmet... ΖΗΤΩ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΜΕ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΜΥΡΑ ΜΕ ΤΑ ΑΛΜΥΡΑ!
Toufas Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Χίλιες φορές αυτό, παρά να φάω ότι ανώμαλο συνδυασμό κατέβει στο κεφάλι του καθενός για να το παίξει gourmet... ΖΗΤΩ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΜΕ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΜΥΡΑ ΜΕ ΤΑ ΑΛΜΥΡΑ! 1-1=3 ετσι ειπαμε και οι 2 μια μπουρδα σε καθε post μας. βλαχογκουρμεδες ντοματες γιατι βαζετε στην σαλατα? γλυκες δεν ειναι και αυτες? http://blog.khymos.org/molecular-gastronomy/flavor-pairing/
arxaggelos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Όχι δα. Θα χαρακτήριζα με πολλές λέξεις τις ντομάτες αλλά όχι γλυκές. Btw, εγώ τρώω καρπούζι με λευκά τυριά, απλά όχι φανατικά. Και βάζω και μέλι στη σαλάτα
margaritagr Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Καρπουζαρα με ή χωρις φετα, ο,τι ωραιοτερο σε φρουτο!! Αποστολή από το LT15i με τη χρήση Insomnia App Κατσικίσιο τυρί λέγεται . Το τυρί που φτιάχνεται απο κατσικίσιο γάλα μόνο. Το τυρί "φέτα" φτιάχνεται απο πρόβειο ή μείγμα πρόβειου-κατσικίσιου αποκλειστικά . άλλο << κατσικίσιο τυρί >> και άλλο << τυρί "φέτα" >> Πως φαινεται ο συναδελφος!! (καταραμενη γαλακτοκομια δε θα τη περασω ποτε) Αποστολή από το LT15i με τη χρήση Insomnia App
DhZou Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Knowledge is knowing that a tomato is a fruit. Wisdom is not putting it in a fruit salad. τεσπα περί ορέξεως κολοκυθόπιτα... αλλά όχι και καρπούζι με φέτα...
Adon1s Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Καρπουζαρα με ή χωρις φετα, ο,τι ωραιοτερο σε φρουτο!! Αποστολή από το LT15i με τη χρήση Insomnia App Πως φαινεται ο συναδελφος!! (καταραμενη γαλακτοκομια δε θα τη περασω ποτε) Αποστολή από το LT15i με τη χρήση Insomnia App με 2 μέρες πήγα για πλάκα και πήρα 3μισι . Δεν αγχώνομαι , αλλα πρέπει να φύγει γαμώτο . :/ Αλλα εντάξει , αυτό το ήξερα απο πιό πρίν
margaritagr Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Ενταξει κι εγω το ξερα απο πριν, αλλα δεν ηξερα το ποσοστο προβειου- κατσικισιου στο μειγμα Knowledge is knowing that a tomato is a fruit. Wisdom is not putting it in a fruit salad. τεσπα περί ορέξεως κολοκυθόπιτα... αλλά όχι και καρπούζι με φέτα... Χαχα κι εγω δεν ειμαι καθολου των περιεργων γευσεων, αλλα αυτα τα δυο οντως ταιριαζουν Αποστολή από το LT15i με τη χρήση Insomnia App
bnvdarklord Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 ΖΗΤΩ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΜΕ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΜΥΡΑ ΜΕ ΤΑ ΑΛΜΥΡΑ! Η σοκολάτα αμυγδάλου ειναι πολυ νοστιμη, μπορει να σου ακουγεται αηδία τωρα που το λεω, αλλα δοκιμασε.
Toufas Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Η σοκολάτα αμυγδάλου ειναι πολυ νοστιμη, μπορει να σου ακουγεται αηδία τωρα που το λεω, αλλα δοκιμασε. σουσ ρε γκουρμεδιαρη σε λιγο θα μας πεις οτι τα φυστικια και η σοκολατα πανε μαζι!!
alexzzz Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Το καρπούζι με τη φέτα είναι λάθος! . & - What the fuck is wrong with you guys? Θάνατος σε όσου βάζουν φέτα στο καρπούζι, αποκεφαλισμό και παλούκωμα. ...και μετα,ριξιμο σε καυτο λαδι...ακου,φετα στο καρπουζι... Δοκιμαστε και καρπουζι με ταραμοσαλατα ή καρπουζι με σκορδαλια ή με παστουρμα... ΜΟΝΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ ΣΚΕΤΟ η διαχείριση του forum τι κάνει; γιατί δεν έχει μπανάρει ακόμα τους από πάνω χρήστες; μπαίνει ο καθένας, γράφει αθλιότητες και είμαστε εμείς αναγκασμένοι να τον διαβάζουμε. καρπούζι με φέτα είναι σαν το "πίτσα-μπύρα"... σαν το "τσουρέκι-νουτέλα"...
star12 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Επειδή βλέπω πήρε φωτιά το θρεντ με το τυρί θυμάμαι τον εαυτό μου απο παιδί να τρώω καρπούζι και δίπλα λίγο τυρι και δεν είναι καθόλου gross το τυρι είναι κάτι συνοδευτικό που απλά γλυκαινει την γεύση γι αυτό και το ανέφερα .Παντως να πω τη γνώμη μου το πεπόνι πιο πολύ με αρέσει σαν γεύση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα