Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα θα ήθελα να μάθω κάποιες επιπλέον πληροφορίες για τα εξής κολέγια:

1. Agean Omiros College

2. AIT

πιο πολλή με ενδιαφέρει το 2 αλλα δεν ξέρω τι προσόντα πρέπει να έχει κανεις για να πάει εκεί και φυσικά το θέμα τον χρημάτων οποιαδήποτε πληροφορία και για τα 2 κολέγια θα μου θα μου ήταν χρήσιμη ευχάριστο πολύ.

Υ/Σ: Ενδιαφέρομαι για πληροφορική

Δημοσ.

Συγγνώμη για το spam αλλα είναι ανάγκη να μάθω δεν βρήκα άλλο forum (ελληνικό) που να έχει αρκετή συζήτηση ακόμα και σχετικά με τέτοια θέματα... επίσης να προσθέσω ότι απότι διάβασα αν paris πτυχίο από το ATI ακόμα και με χαμηλό βαθμού θα βρείς 100% πολύ καλή δουλειά είναι από τα καλύτερα κολέγια η και εκτος αθηνας να έχει κάποιο αντίστοιχο με τα 2 πάνω κολέγια και ξέρετε η έχετε ακούσει καλά λόγια για αυτό πείτε :)

Δημοσ.

εγω ειχα ρωτησει σε 2 . οχι αυτα που αναφερεις ομως. ειχα ρωτησει στο IST και NYC. το πρωτο ητανε γυρω στα 6000+ και το 2ο ειχε δυο προγραμματα ενα αγγλικο και ενα αμερικανικο , το αγγλικο εκανε ΠΟΛΛΑ το αμερικανικο εκανε γυρω στα 7000. Ενα καλο που εχω ακουσει ειναι το Aκμη Metropolitan College.οι τιμες εκει λογικα κυμενονται. το AIT που λες πρωτη φορα το βλεπω στην ζωη μου. θα του ριξω μια ματια. παντως λες κανεισ διαφημιση μου ψιλοφαινεται.....

Δημοσ.

Συγγνώμη για το spam αλλα είναι ανάγκη να μάθω δεν βρήκα άλλο forum (ελληνικό) που να έχει αρκετή συζήτηση ακόμα και σχετικά με τέτοια θέματα... επίσης να προσθέσω ότι απότι διάβασα αν paris πτυχίο από το ATI ακόμα και με χαμηλό βαθμού θα βρείς 100% πολύ καλή δουλειά είναι από τα καλύτερα κολέγια η και εκτος αθηνας να έχει κάποιο αντίστοιχο με τα 2 πάνω κολέγια και ξέρετε η έχετε ακούσει καλά λόγια για αυτό πείτε :)

οκ

Δημοσ.

το ειδα το ΑΙΤ ωραιες εγκαταστασεις κλπ , αλλα ρε φιλε ειναι στην Παιανια!Πφφφ. πολυ μακρυα. διδακτρα 8700 χμμμ. θελει να εχεις καλους βαθμους στα μαθηματικα και στην φυσικη! δεν ξερω αυτα τα ειδες?

Δημοσ.

το ειδα το ΑΙΤ ωραιες εγκαταστασεις κλπ , αλλα ρε φιλε ειναι στην Παιανια!Πφφφ. πολυ μακρυα. διδακτρα 8700 χμμμ. θελει να εχεις καλους βαθμους στα μαθηματικα και στην φυσικη! δεν ξερω αυτα τα ειδες?

Όλα αυτά ένα πράγμα θέλουνε, να έχεις τα φράγκα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...