veteranos123 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Γεια σας παιδιά στο pc 2 της υπογραφής μου όταν εγκαθιστώ το gta iv με το που ζητάει να βάλω για δεύτερη φορα το cd 1 μου πετάει μπλε οθόνη.Την μπλε οθόνη μου την βγάζει μόνο όταν κάνω την παραπάνω ενέργεια και ποτέ άλλοτε.Ο σκληρός μου δεν είναι σε καλή κατάσταση αλλά και πιο παλιά με την ίδια κατάσταση το είχα βάλει μια χαρά.Το λειτουργικό μου είναι windows 7 ultimate x32.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Moderators Gi0 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Moderators Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Οπως λες και ο ιδιος, ο σκληρος σου δεν ειναι σε καλη κατασταση. Το οτι παλαιοτερα "την εβγαζες καθαρη", δυστυχως δεν σημαινει πως θα συνεχισει να συμβαινει το ιδιο και μελλοντικα. Βack up τον δισκο και σταματας να τον χρησιμοποιεις για σημαντικα δεδομενα.
veteranos123 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δηλ.Καλά που έρχεται ο αδερφός μου και φέρνει το pc1.Σημαντικά δεδομένα δεν έχω.Μόνο κάτι μουσικές εικόνες κτλ.Όσο είχα τα xp γιατί δεν είχα αυτό το πρόβλημα?
Moderators Gi0 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Moderators Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Όσο είχα τα xp γιατί δεν είχα αυτό το πρόβλημα? Πιθανοτατα επειδη ησουν τυχερος και δεν "καθοταν" κατι πανω σε καποιον απο του bad sectors του σκληρου.
veteranos123 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Κατάλαβα ευχαριστώ Λοιπών κατέβασα ο cd1 και το εγκατέστησα κανονικά.Τώρα τι σημαίνει αυτό?
filip_grk Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Υπάρχουν 2 πιθανά σενάρια σε αυτό . 1) Είσαι παρά πολύ τυχερός και ο σκληρός σου την ξαναπαλεψε με καποιον μοναδικό καταπληκτικό τρόπο 2) Μπορει το iso του cd1 που είχες ( ή το δισκάκι σου ) να είχε κάποιο πρόβλημα . ΥΓ: Εάν ο σκληρός σου αργοπεθαίνει δοκίμασε να τον βάλεις στην κατάψυξη σου για μερικες ημερες
duffyduck Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 1. Οι σκληροι δισκοι εχουν την δυνατοτητα να κανουν reallocation των sectors εφοσον μπορει να πραγματοποιηθει 2. Κατα την εγκατασταση δεν τοποθετουνται τα δεδομενα παντοτε στους ιδιους τομεις. Επομενως οταν παει να γραψει σε bad sectors σου πεταει μπλε οθονη. Ενω οταν γραφει σε καλους δεν εχεις προβλημα. Προσωρινη λυση: Απο command prompt με admin rights τρεχεις την εντολη: chkdsk c: /f /r και του λες να κανει τον ελεγχο υστερα απο restart Κανεις restart και το αφηνεις να κανει τον ελεγχο, για οσο παρει. Με τον τροπο αυτο θα σαρωσει την επιφανεια του σκληρου δισκου και θα προσπαθησει να διορθωσει λαθη, να μετακινησει δεδομενα απο κακους σε καλους τομεις, και φυσικα θα μαρκαρει τους κακους τομεις ωστε να μην χρησιμοποιηθουν. Αν ο σκληρος δισκος ειναι υπο εγγυηση τοτε θα τον δωσεις για δωρεαν αλλαγη, στο καταστημα απο το οποιο τον αγορασες. Στη συνεχεια παλι απο command prompt με admin rights τρεχεις την εντολη: sfc /scannow και κανεις ελεγχο στα αρχεια του λειτουργικου (Windows 7)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα