ironhead Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δοκιμασα τους drivers που μου προτεινατε και δυστυχως εμφανιζοταν σφαλμα κατα την εγκατασταση οποτε μαλλον δεν ειναι οι σωστοι.Οποιαδηποτε ιδεα ειναι ευσπροδεκτη
Centurion Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δοκιμασα τους drivers που μου προτεινατε και δυστυχως εμφανιζοταν σφαλμα κατα την εγκατασταση οποτε μαλλον δεν ειναι οι σωστοι.Οποιαδηποτε ιδεα ειναι ευσπροδεκτη Δοκίμασε μια επαναφορά συστήματος σε μια ημερομηνία πριν την απεγκατάσταση των drivers.
ironhead Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δοκίμασε μια επαναφορά συστήματος σε μια ημερομηνία πριν την απεγκατάσταση των drivers. Ειχα επιχειρησει παλιοτερα αλλα δεν υπηρχε διαθεσιμη ημερομηνια πριν την απεγκαταστη των drivers μονο μετα .Ευχαριστω παντως
ninos30 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δοκιμασα τους drivers που μου προτεινατε και δυστυχως εμφανιζοταν σφαλμα κατα την εγκατασταση οποτε μαλλον δεν ειναι οι σωστοι.Οποιαδηποτε ιδεα ειναι ευσπροδεκτη Μπορείς να μου πεις το σφάλμα που βγάζει? Επίσης στα release notes λέει αυτό: Do not run virus protection software in the background while installing the drivers. This prevents the driver from configuring itself properly. Το ακολουθείς?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα