skfn Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Καλησπέρα, Μήπως κανείς γνωρίζει που πήγε ή αν σταμάτησε το Παζάρι που γινόταν κάθε Κυριακή στο Γκάζι? Η αν κάπου αλλού γίνεται στην Αττική κάτι αντίστοιχο? Ήταν καλή περίπτωση για πρωινή Κυριακάτικη βόλτα και μια δεύτερη ευκαιρία για διάφορα παλιά αντικείμενα ανάμεσα στα οποία και ηλεκτρονικά , υπολογιστές, κτλ
Aggeluska Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 ναι ξερω εγω ,μενω κοντα. τους αφαιρεσανε την αδεια απο τον δημο γιατι νομιζω αρκετοι δεν πληρωνανε για την θεση τους και νομιζω δημιουργουσανε και αλλα προβληματα, σκουπιδια ,τσακωμους κλπ . δεν ειμαι και σιγουρος αλλα θυμαμαι καποια μαλα@@@α κανανε και τους διωξανε νομιζω παρομοιο εχει στον πειραια, δεν ειμαι σιγουρος. αυτοι που κανανε στο γκαζι παντως ητανε ο συλλογος ρακοσυλλεκτων .
Cossutius. Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Αν εννοεις αυτό που ξεκινούσε απ το Μοναστηράκι και κατέληγε στο Γκάζι,ειχα διαβάσει σε 'αρθρο εφημεριδα παλαιότερο (αδυνατω να θυμηθω σε ποια) οτι υπάρχουν φρικτά παράπονα για απατεωνιές, ξυλοδαρμούς, κλοπές σε περαστικούς, ασυδοσία αλλοδαπών με κλεμμένα προιόντα κτλ κτλ
kx5 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Υποτίθεται ότι εξετάζουν εναλλακτικούς χώρους για το παζάρι του Κεραμεικού. Παλαιότερα ήταν πιο μαζεμένο και δεν ενοχλούσε πολύ, αλλά τον τελευταίο καιρό είχε ξεφύγει η κατάσταση. Από την άλλη ο δήμος Αθηναίων έψαχνε εδώ και χρόνια μια αφορμή για να τους διώξει. Για την ώρα μένει ο Σχιστός και ο Πειραιάς. Φαντάζομαι πολλοί μικροπωλητές θα έχουν μετακομίσει εκεί.
skfn Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Ο Πειραιάς έχει κυρίως είδη ρουχισμού και από παλιά αντικείμενα και υπολογιστές τίποτα το ενδιαφέρον. Για Σχιστό ξέρει κανείς?
panosno1com Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 μια δυο φορες που εχω παει Σχιστο περιπου το ιδιο με το "Γιουσουρουμ" [απ οσο ξερω ετσι λεγεται του Πειραια] το ειδα. Στο Σχιστο ξερω οτι πουλανε και μεταχειρισμενα αυτοκινητα και ανταλλακτικα για μηχανακια ή και αμαξια [δε ξερω αν πουλανε ακομη] :Ρ Παντως για υπολογιστες δεν ειχα προσεξει κατι
nick#18 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Μια κυριακη επεσαν πιστολιδια και ηταν το αποκορυφωμα των τσακωμων και η αφορμη του Δημου Αθηναιων να τους διωξει απο ο,τι φαινεται... 1
washcloud Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 ...λογικά μέχρι να βγει το καλοκαίρι (να μειωθεί ο τουρισμός) δεν θα κουνηθεί φύλλο : http://elladanews.gr/article/1035310-thiseio-anastoli-tis-leitoyrgias-tis-ypaithrias-agoras.html
skfn Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Κρίμα! Ήταν μια ωραία πρωινή Κυριακάτικη βόλτα, μια δεύτερη ευκαιρία σε παλιά πράγματα. που περίμεναν να τα εκτιμήσει κάποιος και να τα αγοράσει, για να ξαναζήσουν και ένα καλό μεροκάματο εκατοντάδες μικροπωλητές που σίγουρα το είχαν ανάγκη.
skfn Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 To βρήκα, για όποιον ενδιαφέρεται: Στην ιερά οδό , κοντά στη Γεωπονική σχολή. 2
nick#18 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Εχουν και blog σε λεω! http://somrakosoermis.blogspot.gr/2012/09/94.html Πηγα μια βολτα και βρηκα στροφομετρο που ηθελα για την εξωλεμβιο του φουσκωτου μου που τα ειχε παιξει, VDO σφραγισμενο στο κουτι του με 10€ ^^
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα