SpirtouLisS Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 η πιτσα με αλευρι ολικης ειναι μαπα. αν του πεσει πολυ η αναλογια ας την κανει 370-30 που ισα ισα μονο απο το χρωμα καταλαβαινεις το ολικης αλεσης και οχι τοσο γευστικα πλεον. την ιδιοτητα του να αφρατευει το ζυμαρι θελουμε πιο πολυ. επισης εννοειται οτι στο τελικο αποτελεσμα αφρατο ή μη παιζει σημαντικο ρολο το λευκο αλευρι που χρησιμοποιουμε. αν ειναι μαπα και με λιγη γλουτενη το ζυμαρι μας δε θα πετυχει και θα το καταλαβουμε και πριν το ψησιμο γιατι θα μαζευει ή θα σκιζεται οταν το δουλευουμε με τα χερια ιδανικα αλευρα για πιτσα ειναι τα ποιοτικα ''για ολες τις χρησεις''( ...οπως το αλλατινη), το σκληρο αλευρι, το πολυτελειας για λευκο ψωμι (550 και 00)
val007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 εφτιαξα πολυ νοστιμη.. http://www.magiriki-sintages.gr/recipe/25/%CE%A0%CE%AF%CF%84%CF%83%CE%B1.html
javavall Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 εφτιαξα πολυ νοστιμη.. http://www.magiriki-sintages.gr/recipe/25/%CE%A0%CE%AF%CF%84%CF%83%CE%B1.html Τα σχόλια από κάτω είναι από το 2011 άμα δεν είναι δικό σου το blog πάω πάσο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα