Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Λόγο αναγκης ψαχνω για μια αμεση δουλεια που να πληρώνει... άμεσα!

Εχω στραφει στις εντυποδιανομες τον τελευταιο καιρο γιατι πλεον ειναι το μονο που βρισκεις ευκολα αλλα επειδη τα περισσοτερα ειναι για μια-δυο εβδομαδες, ψαχνω να στραφω σε καποια εταιρεια σαν αυτες που απευθυνεται ο Κωτσοβολος, τα media markt, τα Lidl κτλ για να μοιραζουν τα εντυπα τους.

Γνωρίζει κανενας καποια εταιρεια? Ακόμα καλυτερα αν εχει και προσωπικη εμπειρια καποιος να μου πει, τωρα αν ειναι 3 ή 4 ή 5 ευρω (και καλά!) την ωρα λίγο με νοιαζει αρκει να είναι κάτι άμεσο.

Οπότε αν ξέρει κάποιος κανενα τηλεφωνο, ας στειλει ένα μήνυμα. (όχι απο αυτά που εχει στο google γραφοντας "εταιρειες διανομης εντυπων", τα εχω δοκιμασει τα περισσοτερα, κατι πιο σιγουρο)

Ευχαριστώ! :-D

Δημοσ.

Σπαω το κεφαλι μου να θυμηθω το ονομα μια πανελλαδικης εταιριας αλλα τιποτα..

Δεν ειχα δουλεψει εκει,αλλα θυμαμαι πως οταν ειχα ρωτησει για εναν γνωστο μου ειχε ασφαλεια και ενσημα(που μου φανηκε περιεγο)....Πριν 3 χρονια τωρα ολα αυτα,τωρα δεν ξερω αμα υπαρχει ακομα..

Δημοσ.

Ναι το ξερω ειχα πετυχει κ περυσι μία εταιρεια με ενσημα αλλα σου λενε χαζομαρες του στυλ "μια εβδομαδα δοκιμαστικη" λες και θελει πτυχιο πυρηνικου φυσικου. Τωρα οι περισσοτερες σου λενε "2 μηνες πισω οι πληρωμες" δουλευεις δηλαδη 2 μηνες και μετα πληρωνεσαι για τον πρώτο μηνα και παει λεγοντας..

Δημοσ.

Μη τσιμπάτε με την δοκιμαστική βδομάδα, θέλουν να τους βγάλετε τη δουλειά και μετά άντε γειά. Και είναι γελοίο σε τέτοια δουλειά να κάνεις δοκιμαστικό λες και είσαι σερβιτόρος. Πιο πολύ εσύ ο ίδιος θα δοκιμάσεις τις αντοχές σου, σωματικές αλλά και ψυχικές και αν μπορέσεις θα συνεχίσεις.

Δημοσ.
all about job

εχω δουλέψει. εχει ικα. σε πληρώνουν με το μήνα όμως. -αλλά είναι σταθερή δουλειά-

Οταν λες "αλλα ειναι σταθερη δουλεια", τι εννοεις;

Μου το εξηγεις λιγο.

Ευχαριστω.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...