Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οχι δεν αρπαχτηκαμε για τον τροπο που χαλασε.

Εγω εχω ενστασεις στο οτι δεν μπορουμε να δινουμε συμβουλες για hardware ποσο μαλλον οταν ειμαστε μακρυα,και φυσικα δεν μπορουμε να δινουμε συμβουλες του στυλ,πηγαινε το σε εναν τηλεορασα να ξαναπερασει τις κολλησεις,γιατι ετσι υπαρχει περιπτωση αντι να δωσουμε λυση να ταλαιπωρησουμε τον ανθρωπο,ΚΑΙ το σημαντικοτερο να βρουμε μπελα.

Πηγαινοντας το λαπτοπ στον τηλεορασα,ειτε θα μας πει παρτο και φυγε,ειτε θα μας πει λυσε την πλακετα και φερτο.

Στην δευτερη περιπτωση αν ειναι τιμιος θα περασει της κολλησεις και θα μας πει δεν ειχανε κανενα προβλημα και στις περασα προληπτικα,ή αλλιως να πεσει σε μαγκακο που θα του πει πεσε και ενα 15αρι για τον κοπο μου.

Μονταρεις το λαπτοπ και φυσικα δεν φορτιζει γιατι εχει σπασει εσωτερικα το βυσμα και ερχεσαι μετα και ζητας τα ρεστα εδω στο φορουμ.

Ο τηλεορασας για τις τηλεορασεις και ο τεχνικος για τα λαπτοπ.

Δημοσ.

Εγώ πάλι δεν είδα να διαφωνείτε για τον τηλεορασά, αλλά για τις κολλήσεις & τα χαλαρωμένα ελάσματα. Τέσπα μη το μπλέκουμε άλλο, αν δε μπορεί να το φτιάξει μόνος του έτσι & αλλιώς θα πρέπει να απευθυνθεί σε ηλεκτρονικό.

Δημοσ.

?? δεν καταλαβα.......ο καθε τηλεορασας ,και οποιοσδηποτε τεχνικος ειναι υποχρεωμενος να επισκευασει το ελατωματικο χωρις αμοιβη??για προσγειωθειτε λιγο............και το 15αρι λιγο ειναι.....αν δεν αρεσει,να πατε να αγορασετε τα εργαλεια(30 το κολητηρι,κανα 15αρι το πολυμετρο,παστες μαστες αλλα 5 και ειστε μαστορες πλεον) και να το διορθωσετε μονοι σας,αναλαμβανοντας και το ρισκο αλλης ζημιας............ 

Δημοσ.

?? δεν καταλαβα.......ο καθε τηλεορασας ,και οποιοσδηποτε τεχνικος ειναι υποχρεωμενος να επισκευασει το ελατωματικο χωρις αμοιβη??για προσγειωθειτε λιγο............και το 15αρι λιγο ειναι.....αν δεν αρεσει,να πατε να αγορασετε τα εργαλεια(30 το κολητηρι,κανα 15αρι το πολυμετρο,παστες μαστες αλλα 5 και ειστε μαστορες πλεον) και να το διορθωσετε μονοι σας,αναλαμβανοντας και το ρισκο αλλης ζημιας............ 

Αν και εχουμε ξεφυγει τελειως απο το θεμα,παρολαυτα κανουμε συζητηση δεν κανουνε κανενα κακο.

Διαβασες πολυ βιαστικα και παρερμηνευσες τα μηνυματα.

Δεν ειπε κανεις και ειδικα εγω οτι ο τεχνικος θα πρεπει να επισκευασει και να δουλεψει πανω σε πλακετα,στην περιπτωση μας να ξαναπερασει ψυχρες κολλησεις και να μην πληρωθει.Αυτο που ειπα ειναι οτι αν οι κολλησεις δεν εχουνε κανενα προβλημα στην μια περιπτωση θα μας τις περασει ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ και αφιλοκερδως ενω στην αλλη θα μας τις περασει και θα ζητησει εργασια ΞΕΡΩΝΤΑΣ στην ουσια οτι δεν ειχαν κανενα προβλημα.

Αυτα ειπωθηκαν.

Στην περιπτωση ομως εσυ που αναφερεις,ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΟ αλλαζουν τα πραγματα.

Επισκευαζεις τις σπασμενες κολλησεις (εχοντας μπροστα τον πελατη,το καλυτερο ειναι να του δειξεις οτι να αυτο ειναι το προβλημα σου)και μετα ειναι στο χερι σου να κρινεις να ζητησεις εργασια 5€,10€,15€,100€ και παει λεγοντας.

Εσυ αναφερεις οτι 15€ για πεντε κολλησεις ειναι λιγα,με πεντε κολλησεις λοιπον κανεις αποσβεση το μισο ΄΄υποτιθεμενο΄΄ κολλητηρι,ασε που τα κολλητηρια των τεχνικων κοστιζουν 400€

Εγω προσωπικα δεν θα χρεωνα ουτε για δεκα κολλησεις και να εισαι σιγουρος οτι θα πληρωνομουν για αυτον τον κοπο μου την δευτερη φορα που θα ερχοταν ξανα ο πελατης ,ή ο αδερφος του,κουμπαρος του ,ανηψιος του.

Ναι μεν ο τεχνικος εχει νοικια ,εφοριες και ολα τα συναφη ,αλλα πεντε κολλησεις δεν σε σωζουν.

Να αγορασεις κολλητηρι και να το παιζεις μαστορας ,ΝΑΙ φυσικα και συμφωνω οτι παιρνεις μεγαλο ρισκο ζημιας.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ λέω να το παει σε έναν ψυκτικο να του κοιτάξει τα φρεο και μιας και θα είναι εκεί να κάνει και μια αλλαγή λαδιού φυσικά αφιλοκερδώς !

Sent from my iPhone using Insomnia

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλησπερα παιδια μετα απο πολυ καιρο ειπα να τον λυσω κ να δω ακριβως τι εχει γινει παραθετω καποιες φωτο να καταλαβετε τι εγινε ,βασικα υπαρχει τετοια ανταλλακτικο ? Απο που ? Επισης θελει κολητηρι κτλ. αλλα καποιος εξιδικευμενος γνωριζει κανεις καποιον ?

Καλησπερα παιδια μετα απο πολυ καιρο ειπα να τον λυσω κ να δω ακριβως τι εχει γινει παραθετω καποιες φωτο να καταλαβετε τι εγινε ,βασικα υπαρχει τετοια ανταλλακτικο ? Απο που ? Επισης θελει κολητηρι κτλ. αλλα καποιος εξιδικευμενος γνωριζει κανεις καποιον ?

post-128617-0-89301000-1346672563_thumb.jpg

post-128617-0-75561700-1346672576_thumb.jpg

post-128617-0-13938400-1346672583_thumb.jpg

post-128617-0-41737900-1346672646_thumb.jpg

post-128617-0-87899900-1346672651_thumb.jpg

post-128617-0-21628700-1346672657_thumb.jpg

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

καλησπερα παιδια,εχω ακριβως το ιδιο προβλημα με το ιδιο ακριβως λαπτοπ,ποσο θα κοστισουν τα μεταφορικα αν το παραγγειλω απο εδω?http://viewitem.eim.ebay.gr/DC-Power-Jack-DC061-Packard-Bell-Easynote-TJ66-TJ75-TJ71/251126973479/item

δεν εχω παραγγειλει απο εξωτερικο και θα ηθελα τη βοηθεια σας για τα μεταφορικα, ρωτησα και εδω ελλαδα αλλα δε μπορω να βρω το ανταλακτικο και για να μου το επισκευασουν θελουν 80 ευρω περιπου......

please μια βοηθεια...

Δημοσ.

καλησπερα παιδια,εχω ακριβως το ιδιο προβλημα με το ιδιο ακριβως λαπτοπ,ποσο θα κοστισουν τα μεταφορικα αν το παραγγειλω απο εδω?http://viewitem.eim.ebay.gr/DC-Power-Jack-DC061-Packard-Bell-Easynote-TJ66-TJ75-TJ71/251126973479/item

δεν εχω παραγγειλει απο εξωτερικο και θα ηθελα τη βοηθεια σας για τα μεταφορικα, ρωτησα και εδω ελλαδα αλλα δε μπορω να βρω το ανταλακτικο και για να μου το επισκευασουν θελουν 80 ευρω περιπου......

please μια βοηθεια...

4 ευρώ κομπλέ μαζί με μεταφορικά.

καλός πωλητής είναι ο συγκεκριμένος(99.8%)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...