Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

χάλασε ο σκληρός του λάπτοπ μου που είναι ένα sony vaio vgn nw 21sf, ο σκληρός που είχε ήταν ένας segate momentus 5400.6 500GB .

θέλω να βάλω έναν ssd, τι πρέπει να προσέξω και αν μπορείτε να προτείνεται κάποιον 120άρι.

Δημοσ.

πηρα πριν λιγες μερες εναν vertex 3 60gb και vertex 4 128gb. και οι 2 ειναι τελειοι..αν συγκρινω με hdd.για απλη χρηση και αν δεν εισαι benchmarkακιας το μονο που πρεπει λιγο να προσεξεις ειναι να μην βαζεις - βγαζεις ολη μερα αρχεια (γραψε - σβησε).βαζεις λειτουργικο προγραμματα κλπ. και το λαπτοπ παντα θα πεταει.απλα να θυμασε οτι δεν κανει για αποθηκη, γι αυτο ειναι οι κλασικοι hdd.επισεις μην κοιτας μονο τις 'μαξ σε σειρα' εγγραφες - αναγνωσεις αλλα και τις 'μαξ τυχαιες' μιας και τα αρχεια ποτε δεν ειναι σε μια σειρα οταν τα ζηταμε.

Δημοσ.

ευχαριστώ παιδιά, και κάτι άλλο... όλοι οι ssd είναι συμβατοί ? θα πάρω έναν 2.5 Ιντσών όπως ήταν ο παλιός και τέλος? έχει σημασία αν είναι Sata 1, 2 , ή 3 ?

Δημοσ.

Sata 1 δεν θα βρεις για να πάρεις.. Ο υπολογιστής σου έχει Sata 2 οπότε Sata 3 παίρνεις μόνο αν το θέλεις (Sata 2 θα δουλέψει) η για μελλοντική χρήση σε άλλον υπολογιστή.

Δημοσ.

ευχαριστώ φίλε να είσαι καλά.

Αυτό που κρατάω λοιπόν είναι οτι θα πάρω κάποιον ανάλογα με τα λεφτά που διαθέτω και δεν παίζει ρόλο αν είναι sata2 ή 3 , και οι 2 αυτοί θα δουλεύουν μια χαρά στο pc μου. αλλά αν θέλω να τον κρατήσω και μετά να πάρω sata3 !

thnx guys !

Δημοσ.

Εγώ (και ο αδερφός μου) έχουμε δύο corsair force 3 120gb, η τιμή τους ήταν πολύ καλή και μετά τον corsair gt ήταν ότι καλύτερο υπήρχε πριν μερικούς μήνες που κάναμε την αγορά.

Ευχαριστημένοι, αν δεις ότι η τιμή σου κάνει τον προτείνω!

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παιδιά ποιον από τους 3 ?

SSD OCZ Agility 3 120GB , SOLID STATE DISK OCZ VERTEX3 SATA3 2,5" 120GB,

crucial m4 ή κάποιον άλλον σε αυτή την τιμή περίπου αλλά κατά προτίμηση από Ελλάδα !

Δημοσ.

Κανέναν από τους 3.

Samsung 830 Series...

ευχαριστώ φίλε μου,

ποια είναι όμως πιο value for money επιλογή κοντά στα 100 ευρώ??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...