Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν εδώ και κάμποσο καιρό καπνίζω lucky strike μαύρα (click&roll -αυτά με την μπιλίτσα)

και βασικά για να σας πω την αλήθεια τα καπνίζω μονο σπάζοντας την μπιλίτσα σκέτα δεν μαρεσούν ιδιαιτερα (αλλα μέχρι στιγμής ούτε τα davidoff ούτε τα Camel ούτε τα μάλμπορο μου αρέσανε και ενσυγκρισει μαζί τους προτιμώ τα lucky strike έστω και σκέτα)

τα Camel ειδηκα ΘΑΝΑΤΟΣ.. σαν να εισπνέω από την φουφού της σόμπας αιστάνομαι :P δεν ξέρω αν φταίει το συγκεκριμένο πακέτο που πήρα και τα αλλα έχουν καλύτερο καπνό -αυτά που έχουν μπιλίτσα για γεύση πάλι βεβαια με την μπιλίτσα τα αιστάνομαι πολύ ωραία ανάλαφρα και αφήνουν φρεσκάδα στο στόμα αν και με πιάνει ένα μπούκωμα στο λαρύγγι μετά από μισό πακέτο- ***σημειωτέον ότι με τα lucky strike χρησιμοποιώντας την μπιλίτσα δεν με πιάνει κανένα μπούκωμα

Το θέμα είναι το εξής...

παρατηρώ ότι κάποια πακέτα έχουν διαφορετική αίσθηση/γεύση.. και μάλιστα αφήνουν και διαφορετικό χρώμα στο φίλτρο (καλά όχι τώρα τεράστιες διαφορες αλλα είναι υπαρκτές)

και αναρωτιέμαι... υπάρχουν διαλογές και διαλογές? γιατί δεν ξέρω αν τα πακέτα που έχουν διαφορετική γεύση τα έχω πάρει από ίδιο περίπτερο κτλ.. (άρα και το περίπτερο με την σειρά του μπορεί να έχει άλλον προμηθευτή ίσως?)

είναι απλά η ιδέα μου?

τέλος η μπιλίτσα μήπως είναι επικίνδυνη και απλά ο οργανισμός μου από την πολύ χρήση (με κάθε τσιγάρο) αντιδράει και γιαυτο αιστάνομαι διαφορετική γεύση??

μου φαίνεται πολύ περίεργο να αλλάζει η αίσθηση του τσιγάρου με κάποια πακέτα..

ίσως βεβαια να μην φταίνε τα πακέτα αυτά καθ αυτά αλλα πχ ότι ήδη μέχρι το τέλος της μέρας κάπνισα μισό πακέτο το οποιο τελειωσε και άνοιξα το δεύτερο και αυτό να παίζει ρολο??

έχετε καμια γνώμη περί αυτού? η ακόμη καλύτερα άποψη από δικό σας ψάξιμο/γνώση?

ευχαριστώ.

Δημοσ.

Αυτα με τη μεντα λες?

όχι δεν είναι μέντα αλλα ναι έχουν μια γεύση... τα camel φέρνανε λίγο σε μέντα

στα camel και στα lucky strike (συγκεκριμένη εκδοχή) υπάρχει μια μικρή μπιλίτσα στο φίλτρο ζούλας φίλτρο (αν θες) και σπάει και ποτίζει η μπιλίτσα το φίλτρο και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να αλλάζει η γεύση...

τα lucky strike για εμενα παίρνουν την γεύση ευχάριστου καπνού χωρίς αυτό το βαρύ κατακάθι και την "πλαστικουρα" που σου βγάζει το χαρτάκι (το δεύτερο το αισθάνθηκα πολύ στα davidoff...)

τα camel με μπιλίτσα κάνουν τον καπνό πολύ ελαφρύ (σαν να καπνίζεις τσιγαρο με πολύ χαμηλή πίσσα και νικοτίνη) και φέρνουν λίγο και σε μέντα... αλλα όπως είπα με μπουκώνει η συνεχόμενη χρήση τους (μονο των camel) και χωρίς μπιλίτσα είναι απαλεφτα πραγματικά... ενώ τα lucky strike μπορώ να τα καπνίσω χωρίς μπιλίτσα απλά δεν μαρεσούν και τόσο..

Δημοσ.

Εγω ειχα καπνισει καποια με μεντα ετσι οπως λες και ηταν πολυ γαματα, δεν θυμαμαι ομως τη μαρκα ηταν.

Δημοσ.

μάλμπορο.. τα πράσινα και αυτά τα δοκίμασα αυτά δεν έχουν μπίλια κάπως βάζουν την γεύση στον καπνό... αν σου αρέσουν δοκίμασε τα lucky strike αν θες..

εσύ μιας και είσαι καπνιστής απότι κατάλαβα έχεις τέτοιες εμπειρίες? δηλαδή να αισθάνεσαι να αλλάζει το τσιγάρο μετά από αρκετά τσιγάρα μέσα στην μέρα?

Δημοσ.

Δεν ειμαι καθημερινα καπνιστης, παντως αναλογα τη φαση μου σκαει διαφορα καμμια φορα η γευση και γενικοτερα η αισθηση στο πως κατεβαινει ο καπνος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...