lambroszekis Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Χαιρεται! Αν και δουλετω χρονια ως σερβιτορος, σκεφτομαι φετος το καλοκαιρι να ζητησω απο τον εργοδοτη να μου βαλει ενσημα(χλωμο το κοβω..). Μπορειται να με βοηθησετε σχετικα με τα ενσημα. Ας υποθεσουμε οτι μου βαζει ενσημα και το μαυρο ημερομισθιο ηταν στα 30€ τωρα με τα ενσημα σε τι ποσο διαμορφωνεται περιπου, και γενικοτερα ποιες ειναι οι κρατησεις που θα υπεστει το ημερομισθιο μου; Ευχαριστω εκ των προτερων
Superuser Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Χρόνια καί μαύρα μόνο 30; υποτίθεται ότι δουλεύεις μαύρα για να παίρνεις περισσότερα στο χέρι Από ότι ξέρω σε ένα μισθωτό είναι 28% για τον εργοδότη καί 16% από τον υπάλληλο για το ικα. Δηλ. σε έναν μικτό μισθό 1000€ ο εργοδότης θα πληρώσει +280€ (θα του βγεί 1280€ ) και ο υπάλληλος -160€ από τον μικτό..840€ καθαρά Νομίζω...;; Δες εδώ καλύτερα: http://www.ika.gr/gr/infopages/ergo/pososta.cfm
lambroszekis Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Χρόνια καί μαύρα μόνο 30; Δυστυχως αυτη ειναι η σκληρη πραγματικοτητα...επονται και μειωσεις..
agent_smith Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δυστυχως αυτη ειναι η σκληρη πραγματικοτητα...επονται και μειωσεις-> για να βγάζει περισσότερα το αφεντικό..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα