Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σας,

ηρθε η ωρα να συμπληρωσω κι εγω το μηχανογραφικο μου,οποτε ψαχνομαι για διαφορες σχολες.

καταρχας,εχω μεσα μου ξεκαθαρισει οτι αυτο που θελω να σπουδασω ειναι η πληροφορικη,με αυτο θελω να ασχοληθω.

Εχω υποψιν μου διαφορες σχολες.Εσεις,οποιος μπορει και ξερει τελος παντων,θα ηθελα να μου πειτε γνωμες για την Πληροφορικη Ιωαννινων και για τα Ψηφιακα συστηματα πειραια(που βλεποντας το προγραμμα σπουδων,το ονομα ειναι ακυρο εντελως,αφου μονο πληροφορικη κανουν και μαλιστα σχεδον σαν τμημα καθαρο πληροφορικης).

ευχαριστω.

Δημοσ.

Για μηχανικών Η/Υ και πληροφορικής πάτρας;

Κοιτώντας το πρόγραμμα σπουδών είναι πιο γενικό από πληροφορική. Έχει και hardware, ηλεκτρονική κτλ, μπορείς να ασχοληθείς αν θέλεις και με αυτά. Μετά είναι πολυτεχνείο, με ίσως καλύτερα εργαστήρια.

Αν θυμάμαι καλά από εκεί είσαι.

Δημοσ.

Για μηχανικών Η/Υ και πληροφορικής πάτρας;

Κοιτώντας το πρόγραμμα σπουδών είναι πιο γενικό από πληροφορική. Έχει και hardware, ηλεκτρονική κτλ, μπορείς να ασχοληθείς αν θέλεις και με αυτά. Μετά είναι πολυτεχνείο, με ίσως καλύτερα εργαστήρια.

Αν θυμάμαι καλά από εκεί είσαι.

οντως απο πατρα ειμαι,ομως δεν φτανουν τα μορια μου πιθανοτατα για το CEID,οποτε παω προς Πειραια μερια..

γιαυτο και δεν ανεφερα καθολου τους μηχανικους η/υ..

το προγραμμα σπουδων των Ψηφιακων Συστηματων,μου φαινεται ιδιαιτερα οργανωμενο και καλο.Εχει κανεις εμπειρια απο την συγκεκριμενη σχολη?ή καναν γνωστο/φιλο που ηταν/ειναι εκει,να μου πει καμια πληροφορια παραπανω κτλπ..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...