thenamnamnam Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 μετα απο 6 χρονια σε πολυκατοικια με αρκετους μλκς τριγυρω μια ειναι η λυση. μιλα με το νοικαρη σου και πες του οτι ο απο κατω δε σε αφηνει να ζησεις σαν ανθρωπος και θα φυγεις απο το σπιτι αν συνεχισει ετσι η κατασταση. πες του να του βαλει ο ιδιοκτητης ενα χερι, παντα ο λογος του ιδιοκτητη εχει μεγαλυτερο ειδικο βαρος. κατα τα αλλα δες αυτο το βιντεο. μεχρι το 2.45 ειναι η απαντηση που ψαχνεις http://www.youtube.com/watch?v=guroaQRFsX4 negative reinforcement, με λιγα λογια, μλκς/παλιογερους/τρελους με το καλο ειναι χασιμο χρονο να τους παιρνεις. γινε και συ ενοχλητικος.αμα εισαι δε και απο πανω κανε του τη ζωη πατινι. ενδεικτικα αναφερω 1. σιλικονη/αφρος στην κλειδαροτρυπα της πορτας του διαμερισματος του (προσεχε μονο να μην υπαρξει θεμα εγκλωβισμου κανενος, shit can happen) 2. παρε ενα μπαλακι του τεννις και χτυπα το (casually) στο πατωμα. δε μπορεις να φανταστεις τι ντεσιμπελ βγαζει κατω το ατιμο.σε τρελαινει! 3. σερνε επιπλα σαν παλαβος. 4. πατα του το θυροτηλεφωνο και ξυπνα τον στις πιο ακυρες ωρες 5. στειλτου πιτσες/π..τ@ν.ς (always a must σε παντρεμενο).το πιτσαδορο τον ξεφορτωνεσαι χωρις να τον πληρωσεις. την π..τ@ν@ ποτε.... 6. επισης καλο και δοκιμασμενο, αν ειναι παντρεμενος, μαθε το μικρο της γυναικας του και στειλε ενα μπουκετο λουλουδια με μια αφιερωση του στυλ (σε ευχαριστω για τις απιστευτες στιγμες που μου χαρισες). τρελη μπινια..... 7. γραψε μλκς στο καθρεφτη του ασανσερ. (πχ ο ταδε τον παιρνει) 8. στη λιστα με τα κοινοχρηστα διπλα στο ονομα του γραψε κατι υποτιμητικο για αυτον 9. παρτου την αλληλογραφια (διωκεται απ το νομο, προσεχε) 10. κατεβαινε με τα σκαλια και χτυπα δυνατα την πορτα του σπιτιου του σα τρελος και μετα φυγε σαν κυριος 11. ασε εξω απ την πορτα του σακουλες με τα σκουπιδια σου <---παρα πολυ κακο! 12. πετα του κανα κιλο μπογια στην πορτα (τρελη ζημια) 13. αλλαξε το ονομα του στο θυροτηλεφωνο σε κατι προστυχο/περιεργο (πχ μανταμ Λολα) 14.μαθε το τηλεφωνο του σπιτιου του (απο λογαριασμο ταχυδρομειου, βλ 9) και δωστο σε 5-10 γνωστους και ταραξτε τον τα βραδια στην καζουρα. 15. ριξε απο πανω στο μπαλκονι του μελι η ζαχαρονερο καλυτερα (πιο φτηνο και undetectable). το τι μυγα και ζουζουνι θα μαζευτει δε λεγεται.... γενικα απ οτι καταλααβαινεις απο τα παραπανω, σκοπος σου δεν ειναι τοσο πολυ να τον βλαψεις (πχ οικονομικα με τη μπογια στην πορτα). αυτα ειναι για δικη σου ευχαριστηση (!), αν εισαι τετοιος ανθρωπος (εκδικητικος).γενικα εγω δεν ειμαι τετοιος χαρακτηρας και δε θα εκανα κατι τετοιο. σκοπος σου ειναι να του δωσεις του ανθρωπου μερικα προβληματα να εχει να ασχολειται με κατι και να σε αφησει εσενα ησυχο. πχ αν ο αλλος υποπτευεται οτι η γυναικα του του τα φοραει, με τα δικα σου τα σεντονια θα καθησει να ασχοληθει??? χαχαχαχα. εχω λιωσει λεω να το κανω στην διαχειριστρια μου χεχε she's pain in the ass.
Προτεινόμενες αναρτήσεις