Προς το περιεχόμενο

The Walking Dead: Season 1 (Telltale Games)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν μπορεσα να τα καταφερω με την βοηθεια του φιλου chek2fire.

Οποτε εξακολουθω κ ζητω save απο οποιοδηποτε σημειο του 5ου επεισοδιου. 

Εχουμε 2 περιπτωσεις :

α. Του θειου -> αρκει ο φακελος απο το C:\Users\username\Documents\Telltale Games\The Walking Dead

β. Γνησιο -> Εκτος απο τον ανω φακελο , απαιτειται κ το αρχειο  απο εδω c:\program files(x86)\Steam\steamapps\common\the walking dead\Pack\default\prefs.prop

Ευχαριστω!!!

Δημοσ.

Σε μένα το παραπάνω αρχείο δεν υπάρχει γαιτί το έχω κάνει unistall το game. Μόνο τα save έχω.

Οκ , ευχαριστω παντως. Δοκιμασα κ τις αλλες λυσεις που μου ειπες αλλα τιποτα. Φταιει που τα saves σου ειναι συνδεδεμενα με το αρχειο prefs.prop , που ειχες μεσα στον φακελο του steam. Λογικα ολο κ καποιος φιλος θα το εχει (του θειου) στο 5 επεισοδιο.

Δημοσ.

Τι γινεται με τα saves?

Η εκδοση μου ειναι του θειου (το ξερω ας το αγοραζα)

Παρολα αυτα , μου εστειλε ο φιλος SOCRATIS1000( και εκεινος του θειου) , τον φακελο του απο το C:\Users\username\Documents\Telltale Games\The Walking Dead , τον εκανα copy-paste σε εμενα , ξεκινω το παιχνιδι , το βλεπει το save , παω να κανω continue , μου βγαζει μηνυμα οτι παω κ καλα να κανω rewind (ενω δεν κανω) , παταω yes κ μετα κολλαει στην καφε οθονη πριν εκκινησει η πιστα με το τον δεικτη του mouse να τον κουναω. WTF?

Δημοσ.

Τι γινεται με τα saves?

Η εκδοση μου ειναι του θειου (το ξερω ας το αγοραζα)

Παρολα αυτα , μου εστειλε ο φιλος SOCRATIS1000( και εκεινος του θειου) , τον φακελο του απο το C:\Users\username\Documents\Telltale Games\The Walking Dead , τον εκανα copy-paste σε εμενα , ξεκινω το παιχνιδι , το βλεπει το save , παω να κανω continue , μου βγαζει μηνυμα οτι παω κ καλα να κανω rewind (ενω δεν κανω) , παταω yes κ μετα κολλαει στην καφε οθονη πριν εκκινησει η πιστα με το τον δεικτη του mouse να τον κουναω. WTF?

Φιλε το 'επαναφορτωμενο' εχει θεμα οντως, κατεβασε την εκδοση NosTEAM Που τα εχει ολα μαζι και δεν θα εχεις προβλημα

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πολυ πετυχημενο το παιχνιδι.

8.5 εκ επ. πουλησαν ως τωρα σε ολες τις πλατφορμες...

Πολύ καλά. 8.5 όμως μαζί όλα τα επεισόδια ή 8.5 ως game?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...