Προς το περιεχόμενο

The Walking Dead: Season 1 (Telltale Games)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και τότε ποιο λόγο θα είχε να απαγάγει την Clementine?

Επειδή ο Lee και η Clem μπορεί να μην πήραν τα πράγματα, αλλά τα πήραν οι υπόλοιπο και ο ίδιος, έχοντας χάσει τη γυναίκα και το παιδί του, σάλταρε. Στο δικό μου φινάλε προτείνει στο Lee να του δώσει την Clementine, αν και νομίζω αυτό γίνεται γενικα. Δεν είναι και το δυνατότερο σημείο του σεναρίου, όπως επίσης και το ότι στο παιχνίδι μου ο Kenny ήρθε με το ζόρι μαζί μου αν και φρόντιζα τουλάχιστον να είμαι λογικός μαζί του.

• Απαντ. 232
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είναι φυσιολογικό σε ένα παιχνίδι το σενάριο κρίνεται με τις αποφάσεις σου να υπάρχουν κάποια κενά αλλά ευτυχώς η τελική εμπειρία είναι πέρα για πέρα θετική.

Δημοσ.

Εγώ επίσης στο episode 3 αν θυμάμαι καλά με το τραίνο, εκείνη τη σκρόφα, την κόρη του γέρου που σκότωσε ο Kenny, αφότου υπέστη καρδιακό, δεν την πήρα μαζί, αφού πυροβόλησε την κοπελίτσα άδικα και την άφησα να τη φαν τα Zombie. Υπήρχε κάποιος που να την πήρε μαζί κι αν ναι, τι απέγινε στη συνέχεια?

Δημοσ.

Εγώ επίσης στο episode 3 αν θυμάμαι καλά με το τραίνο, εκείνη τη σκρόφα, την κόρη του γέρου που σκότωσε ο Kenny, αφότου υπέστη καρδιακό, δεν την πήρα μαζί, αφού πυροβόλησε την κοπελίτσα άδικα και την άφησα να τη φαν τα Zombie. Υπήρχε κάποιος που να την πήρε μαζί κι αν ναι, τι απέγινε στη συνέχεια?

Αμέσως μετά κλέβει το βαν και την κάνει.Δεν την ξαναβλέπουμε ποτέ, μακάρι να ψόφησε :P  

Δημοσ.

Αμέσως μετά κλέβει το βαν και την κάνει.Δεν την ξαναβλέπουμε ποτέ, μακάρι να ψόφησε :P  

Καλά την έκανα τότε τη φακλάνα :P

Δημοσ.

Δεν σκοτώνει την κοπελίτσα αλλά τον άλλον σε μένα που έσωσα αντί για την κοπέλα στο φαρμακείο στο πρώτο επεισόδιο. Ω ρε πόσο τραβάνε οι αποφάσεις πάντως. Πρέπει να έπεσε πολύ δουλειά πάνω στους διαλόγους.

Δημοσ.

Παίζω και εγώ αυτό το παιχνίδι (επεισόδιο 3).

Καταπληκτική ιστορία και ατμόσφαιρα, αλλά σαν παιχνίδι είναι χάλι. Όπως είπε και κάποιος άλλος, interective movie είναι.

Δημοσ.

Παιδιά πρέπει να έχει δει κάποιος τη σειρά για να καταλάβει το story???

Όχι καμία σχέση. Κι εγώ πρώτα έπαιξα το παιχνίδι και μετά είδα τη σειρά...

Δημοσ.

Α ωραία, τότε θα το βάλω σε wishlist και πιστεύω μέσα στους επόμενους 1-2 μήνες να το βρω στα 8-10 ευρώ :-)

Δημοσ.

Στις δυσκολες εποχες που ζουμε βεβαια υπαρχει και εκδοση απο την ακτη η οποια παιζει κανονικα και κρατωντας τα save και τις επιλογες του παικτη απο επεισοδιο σε επεισοδιο..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...