free@last Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Λοιπόν παίδες τι χρησιμοποιειται και τι προτείνετε,όχι μόνο για να μην ζεχνουμε καλοκαιριατικα αλλά και για να μην υποφέρει το θεσπεσιο κορμί μας, μέσα στον καύσωνα ..;
Cossutius. Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Λοιπόν παίδες τι χρησιμοποιειται και τι προτείνετε,όχι μόνο για να μην ζεχνουμε καλοκαιριατικα αλλά και για να μην υποφέρει το θεσπεσιο κορμί μας, μέσα στον καύσωνα ..; Ντουζάκι με χλυαρό νερό και φυσικά σαπουνάκι 2 φορές την ημέρα και αν οπωσδηποτε εχεις ανάγκη το αποσμητικό προτείνω το αντρικο sunex.
free@last Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Ντουζάκι με χλυαρό νερό και φυσικά σαπουνάκι 2 φορές την ημέρα και αν οπωσδηποτε εχεις ανάγκη το αποσμητικό προτείνω το αντρικο sunex. Κι ένα rollon-ακι για τις μασχάλες, μπορεί να σώσει πολλές ζωές, νομίζω. Ειδικά στα ΜΜΜ, ο χάρος καραδοκεί εκεί που δεν τον περιμένεις.
free@last Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Ρε εννοοειται, γαμώ τη βαρβατίλα σου, που θα μας πεις και ντιγκινταγκες που ζητησαμε μια συμβουλή για να μην βρωμαμε καλοκαιριατικα .
Cossutius. Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 χαχαχαχα...τη λέξη ντιγκινταγκας έχω να την ακούσω καμια 10αριά χρόνια. Χαχαχαχαχαχα!!! Χαλάρωσε freelast, πλάκα κάνει το παλικάρι. Δεν υποννοεί κάτι για εσένα Ολοι χρησιμοποιούμε αποσμητικά
free@last Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 χαχαχαχα...τη λέξη ντιγκινταγκας έχω να την ακούσω καμια 10αριά χρόνια. Χαχαχαχαχαχα!!! Χαλάρωσε freelast' date=' πλάκα κάνει το παλικάρι. Δεν υποννοεί κάτι για εσένα Ολοι χρησιμοποιούμε αποσμητικά [/quote'] Ναι ρε δεν φρικαρα, σιγά μην τσιτωθω στα γεράματα, για μια πλακιτσα σε ένα φόρουμ. Παναβαλω ένα antitranspirant τώρα, που βρήκα. Λήγουν αυτά σύντομα, ξέρει κανείς ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα