Vilain20 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Καλησπέρα εχω ενα προβλημα μετα τα γραφικα και νομιζω οτι φταιει η καρτα γραφικων μου... Λοιπον θα σας πω το δραμα μου.. Η καρτα γραφικων μου ειναι η Gecude 4870 512mb την εχω 3 χρονακια και δεν μου εχει παρουσιασει κανενα προβλημα παρολο που παιζω αρκετα games... Τον τελευταιο καιρο οπως επαιζα το γνωστο παιχνιδακι League of legends αρχιζει και τα παιζει δειχνοντας στην οθονη οτι ν ναι αλλα ακουγοντας κανονικα ηχο απο πισω καπως ετσι.. Καμμοια φορα θελει 2 επανεκινησεις για να στρωσει αλλιως στα bios και στην οθονη εκκινησης τα βγαζει ετσι Κανω επανεκινηση ολα μια χαρα μετα μπορει να παιξω και μην κολισει και καθολου μπορει και με την μια..Επισης να αναφερω οτι μια φορα μαζι με το κολημα της οθονης κολησε και το pc πετοντας blue screen.. Παει για πεταμα η μπορουμε να σωσουμε τπτ ή μπορει και μην φταιει η καρτα?:/
veteranos123 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Μάλλον η κάρτα τα παιξε και πας για καινούργια.Για πες και το υπόλοιπο σύστημα?
varemenos2003 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Ναι η καρτα αρχιζει και τα παιζει. Μπορεις να την βαλεις στον φουρνο (χωρις την ψυχτρα της, σκετη η καρτα) στους 200 βαθμους για 10 λεπτακια για να της δωσεις μια παραταση ζωης. Εγω εχω βαλει μια 8600gts με παρομοιο προβλημα και μετα το ψησιμο δουλευει τελεια εδω και ενα 6μηνο
Vilain20 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Λοιπον veteranos το υπολοιπο συστημα ειναι: Chieftec 750 watt-Τροφοδοτικο P5e3 premium wifi-Μητρικη Corsair 4GB DDR3-1333-Μνημη Ram Intel Core 2 quand Q9300 2.5-Επεξεργαστης Western Digital Caviar Green 1tb-Σκληρος Lian-Li Armorsuit PC-P60-Κουτι Και Windows 7 Ultimate sp1 64bit.. To θεμα ειναι οτι τα παιζει στο συγκεκριμενο παιχνιδι μονο..Εβαλα πιο παλιους drivers αλλα τζιφος αυριο θα παρω παστα για να του αλλαξω μπας και ... Δεν ξερω τι ν πω..:/
Chris92 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 μπορει να εισαι τυχερος και να μην εχει αρπαξει ακομα.προτεινω να τη βγαλεις απο τον υπολογιστη και να καθαρισεις καλα τη ψυκτρα και το ανεμηστηρακι απο σκονες κλπ.επιπλεον αλλαξε και την παστα με καποια καινουργια.ημουν κατοχος αυτης της καρτας κα ιξερω οτι ειναι πολυ ζεστη,ειδικα τωρα το καλοκαιρι
veteranos123 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Κάνε αυτά που είπε ο chris 92 και μετά κατέβασε το furmark και τρέξτω για κανά 5λεπτο και ανέβασε την φωτο(donut) που θα δεις. Ναι η καρτα αρχιζει και τα παιζει. Μπορεις να την βαλεις στον φουρνο (χωρις την ψυχτρα της, σκετη η καρτα) στους 200 βαθμους για 10 λεπτακια για να της δωσεις μια παραταση ζωης. Εγω εχω βαλει μια 8600gts με παρομοιο προβλημα και μετα το ψησιμο δουλευει τελεια εδω και ενα 6μηνο Και μένα αύριο στο φούρνο to κοτόπουλο θα κάνει παρέα μαζί με μια Asus EN7300GS
Vilain20 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Οκ αυριο θα βαλω την παστα το Fumark σε τι αναλυση να το τρεξω κανονικα full 1920χ?
veteranos123 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Στην ανάλυση που πάει η οθόνη σου.Θα το τρέξεις αφού κάνεις αυτά που είπε ο chris 92
Vilain20 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Οκ ποσταρω αυριο το μεσημερι αποτελεσματα ευχαριστω..
baskon Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δοκιμασε την παστα μηπως δεν εχει διαλυσει ακόμα η καρτουλα, και απλως ειναι θερμοκρασιες, και αν δε γινει τιποτα ριξτης ενα ψησιματακι και εχεις καλες πιθανοτητες να φτιαξει.
Vilain20 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Λοιπον πηρα την παστα ανοιξα το κουτι το γυαλλισα εβγαλα την καρτα γραφικων την ανοιξα την φυσηξα αλλαξα παστα και ιδου το fumark... http://tinypic.com/r/120tkr7/6 Δεν φαινεται πολυ καλα αλλα τα βασικα φαινοντε πανω πανω.. Απο GpU-z ειχα πριν GPU Temp.(DISPIO) [°C]: Xωρις να παιζω κατι:55,GPU Temp.(MEMIO) [°C]:64 Τωρα εχω GPU Temp.(DISPIO) [°C]: Xωρις να παιζω κατι:51-52,GPU Temp.(MEMIO) [°C]:55-56
Vilain20 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Μεχρι στιγμης δεν εχω προβληματα θα δειξει...
Chris92 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 το βασικο ειναι να δουμε τι θερμοκρασιες εχεις οταν ειναι σεπληρη φορτιο.δυστυχως δεν μπορω να δω στο furmark μεχρι ποσο εχει φτασει max.δεν φαινεται καλα στη φωτογραφια.αν μπορεις ξαναανεβασε την για να δω κατι συγκεκριμενο,παντως χωρις φορτιο εχεις σχετικα καλες θερμοκρασιες ειδικα τωρα.και εγω τις ιδιες ειχα μετα απο καθαρισμα
baskon Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 το βασικο ειναι να δουμε τι θερμοκρασιες εχεις οταν ειναι σεπληρη φορτιο.δυστυχως δεν μπορω να δω στο furmark μεχρι ποσο εχει φτασει max.δεν φαινεται καλα στη φωτογραφια.αν μπορεις ξαναανεβασε την για να δω κατι συγκεκριμενο,παντως χωρις φορτιο εχεις σχετικα καλες θερμοκρασιες ειδικα τωρα.και εγω τις ιδιες ειχα μετα απο καθαρισμα Το βασικό είναι ότι μετα τον καθαρισμο η καρτα φαινεται να ειναι οκ και δε βγαζει artifacts. Προφανως οι θερμοκρασίες εχουν πεσει σε αποδεκτο σημειο (idle 4 βαθμους κατω) ,οπότε μια χαρα πρεπει να ειναι.Ας αναφερει και θερμοκρασιες ετσι για να ξερουμε.Ετσι και αλλιως δε μπορει να κανει κατι αλλο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα