aris2025 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Καλησπερα, προσπαθω να βρω μια εσπρεσσιερα να μπορω να φτιαξω κανα καφε της προκοπης..λεμε τωρα.. Απλα δεν παιζουν φραγκα για τις καλες και ακριβες και ελεγα αν κανεις εχει καμια εμπειρια απο σχεση τιμης ποιοτητας να μου ελεγε καμια ιδεα προς τα που να κοιταξω. Εχω δει κατι πολυ απλες στο ebay με 10 δολλαρια αλλα τις εμπιστευεσαι?!
mouxaxa Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δοκίμασε το κλασσικό μπρίκι αν είναι για προσωπική χρήση. Φτηνό και έντιμο.
aris2025 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δοκίμασε το κλασσικό μπρίκι αν είναι για προσωπική χρήση. Φτηνό και έντιμο. Ναι αυτο ειχα δει στο ebay απο κινα-unbranded σε πολυ χαμηλη τιμη και μου ξυνισε λιγο..μη καταληξουμε να πινουμε και καμια σκουρια εκει μεσα. Εχεις αγορασει κατι αντιστοιχο? Η απο καποια συγκεκριμενη εταιρεια? Μπορω μα διαθεσω 30-50 αλλα οχι παραπανω
Andreas2 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Έκανα παλαιότερα ένα θέμα.Γιατί υπάρχουν τόσες διαφορές στις τιμές;Λογικά οι ακριβές θα είναι καλύτερες.
thomasG4 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Ναι αυτο ειχα δει στο ebay απο κινα-unbranded σε πολυ χαμηλη τιμη και μου ξυνισε λιγο..μη καταληξουμε να πινουμε και καμια σκουρια εκει μεσα. Εχεις αγορασει κατι αντιστοιχο? Η απο καποια συγκεκριμενη εταιρεια? Μπορω μα διαθεσω 30-50 αλλα οχι παραπανω Πολύ απλά παίρνεις το αυθεντικό της Bialetti, ούτε απομιμήσεις ούτε τίποτα άλλο. Η τιμή του αυθεντικού δεν είναι απαγορευτική. Στην Ελλάδα μπορείς να το βρεις σε γνωστό e-shop με είδη κουζίνας περίπου 20-25 ευρώ ανάλογα με τις πόσες δόσεις θες να σου βγάζει. Έχω ενα τέτοιο και είμαι υπερευχαριστημένος εδώ και δύο χρόνια και εννοείτε δεν υπάρχει περίπτωση σκουριάς και τέτοια πράγματα.
Timonkaipumpa Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Ρε συ thomasG4 Σου βγάζει καϊμάκι η απλή Bialetti; Εάν ναι, πώς το καταφέρνεις;
opera Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Ρε συ thomasG4 Σου βγάζει καϊμάκι η απλή Bialetti; Εάν ναι, πώς το καταφέρνεις; την έχω και εγώ,δε βγάζει καϊμάκι γιατί δεν έχει 15bar πίεση,αλλά αν τον κάνεις freddo τι το θές το καϊμάκι; το καίμάκι είναι ψυχολογικό θέμα η γεύση του καφέ είναι το θέμα και πίνω τα πάντα από lavazza rosa,illy μέχρι και το espresso από το lidl βουλγαρίας 2 ευρώ τα 250 γρ. μη πάρετε φτηνή κανάτα γιατί μπορεί να μήν ανεβάζει τον καφέ επάνω.
DioNiSis_000 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 ειχα παρει ενα τετοιο απο το http://www.vicko.gr/ σε πολυ χαμηλη τιμη, νομιζω καπου 8ε μαζι με 2 φλιτζανια σετ. δες στη σελιδα τους που ειναι το κοντινοτερο μαγαζι και πηγαινε να δεις ή παρε τους τηλ αν εχουν. απο οπου και αν αγορασεις προσεξε τι μεγεθος θα παρεις, δηλαδη ενα για 4 φλιτζανια ειναι για να βγαζει μονο ποσοτητα για 4φλιτζανια , αν του βαλεις να σου βγαλει λιγοτερο δεν θα γινει σωστα και δεν θα πινεται.
thomasG4 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Ρε συ thomasG4 Σου βγάζει καϊμάκι η απλή Bialetti; Εάν ναι, πώς το καταφέρνεις; Όχι δεν βγάζει. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται κιόλας.
arxaggelos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Πέρα από την εξωφρενική τιμή, μπορεί να μου πεί κάποιος τί διαφορά έχουν τα μπρίκια εσπτρέσσο από αυτό; http://www.youtube.com/watch?v=pDZtm3JVo_w
opera Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Πέρα από την εξωφρενική τιμή, μπορεί να μου πεί κάποιος τί διαφορά έχουν τα μπρίκια εσπτρέσσο από αυτό; http://www.youtube.com/watch?v=pDZtm3JVo_w είπαμε αν θες σώνει και καλά καϊμάκι χρειάζεσαι 15 bar πίεση τουλάχιστο
aris2025 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Πολύ απλά παίρνεις το αυθεντικό της Bialetti' date=' ούτε απομιμήσεις ούτε τίποτα άλλο. Η τιμή του αυθεντικού δεν είναι απαγορευτική. Στην Ελλάδα μπορείς να το βρεις σε γνωστό e-shop με είδη κουζίνας περίπου 20-25 ευρώ ανάλογα με τις πόσες δόσεις θες να σου βγάζει. Έχω ενα τέτοιο και είμαι υπερευχαριστημένος εδώ και δύο χρόνια και εννοείτε δεν υπάρχει περίπτωση σκουριάς και τέτοια πράγματα.[/quote'] Ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες και των υπολοιπων! Θα παραγγειλω σε Bialetti τοτε να ευχαριστηθουμε κανα φρεντο εσπρεσσο γιατι φευγουν πολλα με τους καφεδες εξω..γυρω στα 4 cups θελω. θα ποσταρω συντομα και για τις πρωτες εντυπωσεις. Ps..το γνωστο το eshop? Anyway, απο ebay με βλεπω να την κανω την δουλεια
thomasG4 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Ps..το γνωστο το eshop? Anyway, απο ebay με βλεπω να την κανω την δουλεια Nope αυτό εδώ εννοούσα http://cookshop.gr/ProductDetail.aspx?nodeSerial=001001001002006001&nodeId=73&productId=344 Έχω την εντύπωση πως δεν έχει μεγάλη διαφορά η τιμή του στην Ελλάδα σε σχέση με έξω.
Timonkaipumpa Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 είπαμε αν θες σώνει και καλά καϊμάκι χρειάζεσαι 15 bar πίεση τουλάχιστο Αυτό δεν αληθεύει. Είναι urban myth. Αλλά δεν θα μπω σε λεπτομέρειες.
aris2025 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Nope αυτό εδώ εννοούσα http://cookshop.gr/ProductDetail.aspx?nodeSerial=001001001002006001&nodeId=73&productId=344 Έχω την εντύπωση πως δεν έχει μεγάλη διαφορά η τιμή του στην Ελλάδα σε σχέση με έξω. Όντως δεν έχει, ευχαριστώ πολύ για την βοηθεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα