nosti21 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Γεια χαρα.. Ειπα να ρωτησω εδω μπας και ξερετε. Εχω μια μητρικη που παιρνει επεξεργαστη Intel Core 2 Quad και Intel Core 2 Duo. Μηπως ξερετε εαν παρω καποιον αλλον επεξεργαστη που να μιαζει στους παραπανω θα δουλεψει;; Η θα εχω διαφορα προβληματα;; Η μητρικη μου ειναι :Gigabyte GA-N680SLI-DQ6 Socket: 775. Παιζει να βρουμε τιποτα;;
άδικος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Τι σημαίνει "άλλον επεξεργαστή που να μοιάζει στους παραπάνω"; Εδώ θα βρεις τη λίστα με τους CPU που υποστηρίζει η Μ/Β σου.
vasi Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Γεια χαρα.. Ειπα να ρωτησω εδω μπας και ξερετε. Εχω μια μητρικη που παιρνει επεξεργαστη Intel Core 2 Quad και Intel Core 2 Duo. Μηπως ξερετε εαν παρω καποιον αλλον επεξεργαστη που να μιαζει στους παραπανω θα δουλεψει;; Η θα εχω διαφορα προβληματα;; Η μητρικη μου ειναι :Gigabyte GA-N680SLI-DQ6 Socket: 775. Παιζει να βρουμε τιποτα;; ΔΕΣ LGA775 Support Intel® Core™ 2 Quad/Core™ 2 Duo/Pentium® D/Pentium® 4 Processor Supports 1333/1066/800/533 MHz FSB
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα