FedonasP Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 ξέρει κανένας γιατί έκλεισε η αντιπροσωπεία της canon στην ελλάδα? άλλοι μου λένε γιατί δεν τα βγάζανε πέρα άλλοι γιατί η canon τους έκανε έλεγχο και δεν ανταποκρινόταν στις ελάχιστες απαιτήσεις για έναν αντιπρόσωπο... τι τελικά συμβαίνει? ξέρετε αν ακούγεται τίποτα για κανέναν νέο αντιπρόσωπο? όσοι αγοράσανε canon προϊόντα από ελλάδα και έχουν ακόμη εγγύηση τι γίνεται αν πάθουν κάτι?
arxaggelos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Αυτό είναι δύο εβδομάδων παλιό και λέει ακριβώς το αντίθετο από αυτό που γράφεις. Εκτός αν δεν κατάλαβα κάτι.
FedonasP Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 ξέρω εγώ? τι να πω.. είναι και αρκετά πρόσφατο το δημοσίευμα που έβαλες... άρα ξανανοίγει η αντιπροσωπεία.. εδώ και καιρό πάντως δεν υπήρχε και πολλά μεγάλα καταστήματα (public,πλαίσιο κτλ) αλλα τα μικρά συνοικιακά δεν είχαν πια προϊόντα ειδικά μηχανές...μονο ότι τους είχε περισσέψει σε stock άντε να δούμε τώρα που ισχυροποίησαν (όπως λέει το δημοσίευμα) την παρουσία της canon στην ελλάδα μπας και βγει καμια 5dmkiii σε καμια καλή τιμή γιατί 3500 euro παραπάει ειδικά από την στιγμή που στην αμερική πουλιέται στα 3000$ (2500 euro περίπου)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα