Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκει που αλλαζα την παστα στην ψήκτρα ειπα να δω πως βγαινει η μνημη ram.την εβγαλα...χαρηκα :mrgreen: κ την ξαναεβαλα....

Απο τοτε το λαπτοπ σβηνει οποτε του ξινίσει χωρις μπλε οθονες,χωρις καμια προειδοποίηση...(απλα ακουγεται ενα ΚΛΑΚ)εχω κανει κ φορματ αλλα τα ιδια....εδω κ κανα 2 εβδομαδες δεν μπορω να βρω ακρη...οι θερμοκρασιες ειναι οπως παντα 60-68

το λαπτοπ ειναι αυτο

Τι να κανω?Να το βαψω μπλε....

Δημοσ.

Όχι,με τις πάστες κ τις θερμοκρασίες, ρίξε κ μια ματιά στο bios μήπως και έχει επιλογή για προστασία,κ διασταύρωσε τις θερμοκρασίες σου εν χρήση με το real temp.Αν όλα είναι οκ μέχρι εκεί τότε είναι χαλασμένος θερμοστάτης - διακόπτης, αυτός είναι κ ο χαρακτηριστικός θόρυβος που περιγράφεις.

Δημοσ.

Το real temp δεν αναγνωριζει το cpu μου....κατεβασα το core temp κ δειχνει min58 k max 68 τα ιδια με το speedfan

Δημοσ.

Τότε στην αποκόλληση της ψήκτρας κάτι τραυμάτισες με αποτέλεσμα αντί να σβήνει στους 90π.χ να σου σβήνει στους 70 για εμένα είναι δεδομένο ότι εκεί είναι το θέμα σου, τώρα αν και πως διορθώνεται στο συγκεκριμένο μοντέλο δεν ξέρω..

Δημοσ.

καλημερα.εχθες μπηκα στο bios κ εβαλα να bootarei απτον δισκο,ενω ηταν ρυθμισμενο για κατι Αll usb key.... :whistle:

μεχρι τωρα δεν εχει ξανακλεισει.... :whistle:

υπαρχει περιπτωση να παιζει ρολο αυτο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...