Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επικοινώνησα με acer Ελλάδος και μου είπαν ότι είμαι καλυμμένος με την εγγύηση έχοντας την απόδειξη από το amazon.de. Έδωσα part number και μου είπε ότι έχει windows γερμανικά πάνω. Οπότε αν θέλω να περάσω ελληνικά windows πρέπει να κατεβάσω τους drivers από το ελληνικό site για να δουλεύει κανονικά. Να προχωρήσω στην αγορά του συγκεκριμένου;

Δημοσ.

Ας μη λεει ο καθενας οτι θελει χωρις προφανως να το εχει δοκιμασει καν.

Σε παλιο Netbook Με N270, 2 gb ddr2 Και windows 7 ultimate το office 2007 δουλευει αψογα. Φορτωνει τα παντα μέσα σε 5-15 δευτερολεπτα αναλογα το μεγεθος του αρχειου(Excel,Word,Powerpoint δοκιμασμενα). Επισης δουλευεις πολύ ανετα τόσο σε office οσο και internet. Με δεδομενο οτι υπάρχουν πολύ δυνατοτερα dual core netbook δεν ειναι το θεμα στη δυναμη του επεξεργαστη.

Tο προβλημα οσον αφορα το office-internet ειναι η οθονη οπου πρεπει να σκλοραρεις αρκετα για να κανεις δουλεια.

Παιχνιδια δε παιζεις εκτος απο κανα plants vs zombies Κλπ και ταινιες στο δικο μου βλεπεις μεχρι 720P ,αλλα στα καινουρια που εχουν καλυτερη Vga Παιζουν και 1080p.

Με αλλα λογια..

Ιντερνετ,Office -> Αν εχεις 2 γιγα μνημης εισαι μια χαρα και σε Netbook Με μειονεκτημα την οθονη.

Παιχνιδια->Τα ξεχνας

Τανιες -> Βλέπεις τα πάντα σε μικρή οθόνη εκτος αν το συνδεσεις με TV (αλλά οπως ειπαμε σπανια εχουν HDMI).

Το αν θα παρει ο φιλος Laptop ή netbook εξαρταται αποκλειστικά από την φορητοτητα.Τη χρειαζεσαι ή οχι?

Θες να παιρνεις το λαπτοπ στη σχολή και δεν ειναι διπλα ή δε πας με αμαξι? Το Netbook Θα σε βολεψει καλυτερα εκτος αν πάρεις κανα παναλαφρο laptop-ultrabook(φυσικά με την αναλογη τιμη).

Προσωπικά κανω μεταπτυχιακο. Το λαπτοπ δε το κουβαλαω ποτε. Παντα το Netbook παιρνω. Και πιστεψε με οι αλλοι που εχουν λαπτοπ το σκεφτονται διπλά και τριπλά να το κουβαλησουν..Και οταν το κουβαλανε εχουν το αγχος της μπαταριας.

Φουλ χαμηλωμενο Backlight στο λαπτοπ κλπ μπας και κρατησει κανα 4ωρο οπότε παλευουν να διαβασουν τη γραφει η οθονη τους αν εχει και λιγο ηλιο..Ενω στο netbookακι δεν αγχωνεσαι και εχεις και τη φωτεινοτητα σου οπως παντα.

Με αλλα λογια θα δεις τι θελεις. Φορητοτητα και διαρκεια μπαταριας κυρίως?

Η κατι δυνατό αλλά που ισως σε περιορισει και δε το παιρνεις μαζι σου,ή μπορει και οχι αν πας με αμαξι η ειναι διπλα η σχολη?

Υποψιν οτι υπάρχουν και τα Netbook με c-60 και 12αρα οθόνη που νομίζω ειναι καλή περίπτωση.,αν σε ενδιαφερει και η φορητοτητα πχ http://www.amazon.de/gp/product/B006NYDISI/ref=noref?ie=UTF8&psc=1&s=computers στα 293 ευρω τελική με 4 γιγα μνημη

Είναι πλέον κάτοχος της πρότασής σου φίλε και σε ευχαριστώ. Η παραγγελία έγινε χτες, η παράδοση σήμερα. Φοβερό; Το νετμπουκ φυσάει και οι πρώτες εντυπώσεις πολύ θετικές. Του εγκατέστησα windows 7 ultimate και είναι μια χαρά. Η οθόνη φοβερή και με την ανάλυση 1366*768 είναι σαν κανονικό λάπτοπ. Σε ευχαριστώ για την πρόταση.

edit: Κάτι που ξέχασα. Παίζει απροβλημάτιστα χωρίς το παραμικρό κόλλημα 1080p

Δημοσ.

Κατ' αρχάς καλορίζικο. :)

Να σε ρωτήσω κάτι mouxaxa. Αυτό που πήρες είναι το ίδιο με αυτό; Γιατί μου κάνει πολύ εντύπωση η τιμή που λένε στο e-shop, τόσο η αρχική όσο και αυτή της προσφοράς σε σχέση με αυτή του amazon.

Δημοσ.

Ναι νομίζω ότι είναι το ίδιο. Το είδα κι εγώ στο crazy sundays και λέω ατυχία αλλά πάει τώρα. Επίσης του e-shop είναι με 500άρη δίσκο που το κάνει καλύτερη προσφορά από του amazon.de. Το δικό μου έχει part number NU.SFUEG.005 (το πήρα σε μπλε ) ενώ του eshop NU.SFTEU.006. Κάτι άλλο που μου κάνει εντύπωση για το eshop είναι ότι όταν το έψαχνα σε ελληνικά μαγαζιά δεν το έβρισκα και ξαφνικά εμφανίστηκε στο eshop. Εκτός κι μου είχε διαφύγει τόσο πολύ.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Ατυχία που δεν το πρόλαβες στην προσφορά...

Τι διανομή Linux έχει πάνω; Βασικά σκέφτομαι να το προτείνω σε ένα φίλο αλλά δεν είναι εξοικεωμένος με το Linux και μάλλον θα τον αποθαρρύνει αν δεν είναι από τις πιο γνωστές και απλές διανομές.

Και πάλι καλοδούλευτο!

Δημοσ.

Από λίνουξ δεν γνωρίζω ούτε εγώ. Ούτε καν κατάφερα να μπω στα λίνουξ (μην βαράτε) και του πέρασα κατευθείαν windows 7 με στικάκι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...