tritonas00 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 στο καραβι που χα παει πριν 5 χρονια ηταν σκατα το νερο... κολυμπαγα γυρω απο κουραδες.
kirileman Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Ορίστε και η σημαιούλα, να τη βάλετε μεταξύ Μωραίτη και Καραβιού να γουστάρετε. Εκτός από ενημέρωση, προσφέρεται και για παιχνίδια στην άμμο. Να χωρίζεστε σε δυο ομάδες, όποιος φτάσει πρώτος τη σημαία κερδίζει. Αν πατήσεις σκατούλα γυρίζεις πίσω. 1
Luxx Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Πηγαμε στον Μωραϊτη εχθες με τα φιλαρακια μου. Το κακο ειναι οτι πηγαμε ανα ομαδα τεσσαρων ατομων και φτασαμε διαφορετικη ωρα, αλλιως θα παζαρευα τις ξαπλωστρες. 12 ατομα ειμαστε και δωσαμε συνολο 48 ευρω για ξαπλωστρες. Θα του ελεγα 25 ευρω, αλλιως παμε αλλου.. Δλδ για να παω σε μια οργανωμενη παραλια με την κοπελα μου θα πρεπει να δωσω 8 ευρω για ξαπλωστρες, αλλα 8 ευρω για καφε+νερα, 5,60 ευρω τα διοδια και σιγουρα 15 ευρω βενζινη αφου συνολικα απο βυρωνα ειμαι πανω απο 100 χιλιομετρα πηγαινε-ελα.. Δε παμε καλα..!
kostas_dr Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Κρίση ξεκρίση, στις παραλίες βαράνε αλύπητα! Σου λέει, τι θα κάνει ο Έλληνας καλοκαιριάτικα, όλο και σε κάποια παραλία για μπάνιο θα πάει. Ε, φάτε τον! Νοοτροπία που δεν πρόκειται να αλλάξει ακόμα και να γίνει πόλεμος!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Πηγαμε στον Μωραϊτη εχθες με τα φιλαρακια μου. Το κακο ειναι οτι πηγαμε ανα ομαδα τεσσαρων ατομων και φτασαμε διαφορετικη ωρα, αλλιως θα παζαρευα τις ξαπλωστρες. 12 ατομα ειμαστε και δωσαμε συνολο 48 ευρω για ξαπλωστρες. Θα του ελεγα 25 ευρω, αλλιως παμε αλλου.. Δλδ για να παω σε μια οργανωμενη παραλια με την κοπελα μου θα πρεπει να δωσω 8 ευρω για ξαπλωστρες, αλλα 8 ευρω για καφε+νερα, 5,60 ευρω τα διοδια και σιγουρα 15 ευρω βενζινη αφου συνολικα απο βυρωνα ειμαι πανω απο 100 χιλιομετρα πηγαινε-ελα.. Δε παμε καλα..! Από την άλλη: - Εφ' όσον είσαι στον Βύρωνα, θα κάνεις ούτως ή άλλως κάποια Χ διαδρομή. Οπότε τη βενζίνη (είτε προς τα ανατολικά είτε προς τα νότια παράλια) δεν τη γλυτώνεις. - Εάν έρχεσαι ανατολικά, τα διόδια ουσιαστικά είναι το αντίτιμο που πληρώνεις για να μην κάτσεις κανά 45λεπτο πηγμένος στην Μεσογείων και να ξοδέψεις την αντίστοιχη με το αντίτιμο των διοδίων βενζίνη λόγω του κλιματισμού. Οπότε και πάλι θα τα πλήρωνες (πάνω-κάτω) τα φράγκα αυτά. Άλλωστε δεν είναι υποχρεωτική η χρήση της Αττικής Οδού. - Οι ξαπλώστρες δεν είναι υποχρεωτικές. Παίρνεις καρεκλάκι από το σπίτι, πας αριστερά από τις ξαπλώστρες του Μωραΐτη (ανάμεσα στον Μωραΐτη και στο Rusty Cannon) και αράζεις. Ίδια θάλασσα είναι. - Καφέ από το σπίτι μέσα σε θερμός. Αν είστε και παρέα, κανονίζετε να φέρετε και κανά πρόχειρο ψυγειάκι με πάγο και μπύρες-αναψυκτικά-νερά. Δεν τα βλέπω και τόσο δραματικά τα πράγματα τελικά.
Luxx Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Σωστος. Τις δυο τελευταιες φορες πηγαμε απο μεσογειων χωρις να παμε αττικη οδο. 10 λεπτα παραπανω να καναμε, πλεον καθημερινες δεν εχει κινηση καλοκαιριατικα. Ενταξει αλλο ειναι να εχεις την ξαπλωστραρα σου και την ομπρελαρα σου! Αν και 10 ατομα, δεν επρεπε να παρουμε 10 ξαπλωστρες. Παντα σχεδον ολοι ειμαστε ειτε μεσα στη θαλασσα, ειτε παιζαμε ρακετες, ειτε beach volley.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Σωστος. Τις δυο τελευταιες φορες πηγαμε απο μεσογειων χωρις να παμε αττικη οδο. 10 λεπτα παραπανω να καναμε, πλεον καθημερινες δεν εχει κινηση καλοκαιριατικα. Ενταξει αλλο ειναι να εχεις την ξαπλωστραρα σου και την ομπρελαρα σου! Αν και 10 ατομα, δεν επρεπε να παρουμε 10 ξαπλωστρες. Παντα σχεδον ολοι ειμαστε ειτε μεσα στη θαλασσα, ειτε παιζαμε ρακετες, ειτε beach volley. Μη με παρεξηγείς, συμφωνώ μαζί σου, το συνολικό κόστος είναι απαγορευτικό - τουλάχιστον για καθημερινή μετάβαση σε αντίστοιχες παραλίες. Απλώς δείχνω (πιο πολύ στον εαυτό μου παρά σε εσένα...) ότι εάν θέλουμε μπορούμε να περάσουμε εξ' ίσου καλά και με λιγότερα χρήματα. Όπως επίσης συμφωνώ μαζί σου ότι θέλεις να περάσεις ωραία και γουστάρεις την ξαπλωστράρα σου και την ομπρελάρα σου και την καφεδιά σου και την φρέσκια αραβική σου πίτα, από τις κορούλες του κ. Μωραΐτη... Προσωπικά, πριν μερικά χρόνια, το καλοκαίρι ήμουν σχεδόν καθημερινά στον Μωραΐτη - λόγω απόστασης, μου είναι και πιο εύκολο. Πλέον, μόνο Σάββατο, οριακά και καμιά Κυριακή πρωί (πριν πλακώσει ο kirileman με τις ακαθαρσίες του ). Θυμάμαι επίσης όταν ήμουν πιστιρικάς, που μαζευόταν όλη η παρέα και αγκαρεύαμε κάποιον ενήλικα τότε να μας πάει Σχοινιά, να μας αφήσει στην παραλία μπροστά από το πευκοδάσος - ούτε ξαπλώστρες, ούτε ομπρέλες ούτε φρέντο καπουτσίνο ούτε βλακείες. Μερικές μπύρες, καλή παρέα, κανά φορητό ραδιοκασετόφωνο και την βγάζαμε εκεί ώρες. Τσαμπέ, ουσιαστικά.
Luxx Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Σαββατοκυριακα στις οργανωμενες του σχοινια γινεται πανικος, ετσι;
kirileman Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Σαββατοκυριακα στις οργανωμενες του σχοινια γινεται πανικος, ετσι; Έχω να πάω κάτι χρόνια, γενικά ναι, ειδικά Κυριακή. Κάνεις ένα μπάνιο στη Μαραθώνος πηγαίνοντας, ένα μπάνιο στην παραλία και ποδαράκι να βουλιάζει στη λάσπη και ένα μπάνιο ξανά στη Μαραθώνος φεύγοντας. Οπότε, για 3 μπάνια, νομίζω τα λεφτά είναι καλά. Εντάξει, να πω την αλήθεια, όσο και αν σιχαίνομαι τις παραλίες της Αττικής εκτός του Σουνίου (κατάσταση Κατακουζηνός-μπεταντίν και έτσι) και γω θα βούταγα αν είχα σπίτι εκεί, όπως η γεροντάρα ο Paredwse που παίρνει ψυγειάκι, καρεκλίτσα, ομπρελίτσα και μπαστακώνεται ανάμεσα στα κορδονάκια και τα λευκά iPhones με στρασάκια στον Μωραίτη. Εδώ δε βουτάω στο Χαλκούτσι, άλλη βρώμα από εκεί, οπότε προτιμώ να τα πληρώσω σε βενζίνη και να καταλήξω (με ψυγειάκι-καρεκλίτσα-ομπρελίτσα εννοείται) στην ανατολική Εύβοια, τουλάχιστον φχαριστιέμαι μπάνιο.
cyber_katsarida Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 δε μπορώ να καταλάβω που εκτός των άλλων πολλοί γκρινιάζουν για τις τιμές της ξαπλώστρας. ας τις πάνε και 50€ τη μια. και 100€... δηλαδή τόσο απαραίτητο είναι να πάρετε ξαπλώστρα; γιατί οι περισσότεροι θεωρούν δεδομένο το έξοδο της ξαπλώστρας; δεν έχω πληρώσει ποτέ για ξαπλώστρα και ούτε πρόκειται. πάντα ήμουν με την ψάθα ή την πετσέτα μου και πήγαινα στην άκρη της περιοχής με τις ξαπλώστρες. τώρα όσοι το θεωρούν μαγκιά και IN να είναι σε ξαπλώστρα ε πληρώστε και μη γκρινιάζετε. εδώ κολλάει και το γνωστό σύνθημα ελαφρώς παραλλαγμένο πεντε μερες τρως τ' αγγουρι και στην παραλία το παιζεις μούρη θα θελα να γράψω κι άλλα θα γίνω γραφικός.
maestros134 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Ε τώρα λεφτά για ξαπλώστρες έχουμε άσε που εδώ στον Άλιμο σε ελέγχουν συνέχεια για απόδειξη έτσι μια ψάθα και είσαι ήσυχος
chill Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 στην ανατολική Εύβοια' date=' τουλάχιστον φχαριστιέμαι μπάνιο.[/quote'] QFT!!!! Αλυκές...ο σταθερός προορισμός μου τα καλοκαίρια. Ομπρελιτσα, ξαπλωστρα τσάμπα, 2ευρω ο καφές από τα beach bar κ καθαρισες. Η βενζίνη είναι λίγο anal φάση αλλά με μοιρασιά στην παρέα βγαίνει κι αυτή.....
Luxx Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Ενταξει τα φιλαρακια μου θελουν να παιρνουν και ματι, οποτε προτιμουν τις ξαπλωστρες!
kirileman Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Να έρθουν τότε στο Μπλε, εδώ δίπλα. Μεσημεράκι κατά προτίμηση που ξυπνάνε βιζιτούδες/χορεύτριες και κατεβαίνουν για μαύρισμα.
Ntinaras Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Να έρθουν τότε στο Μπλε, εδώ δίπλα. Μεσημεράκι κατά προτίμηση που ξυπνάνε βιζιτούδες/χορεύτριες και κατεβαίνουν για μαύρισμα. πολυ κορδονι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα