Gamerspot2 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Καλησπέρα παιδιά. Το site μου είναι στημένο σε wordpress. Χρησιμοποιώ το platinum seo pack για τη σελίδα μου και όποτε την κάνω αναζήτηση στο google, σαν τίτλο μου εμφανίζει το domain name μαζί με μία κατηγορία, ενώ η περιγραφή μόνο το link μου. Σήμερα, όμως, παρατήρησα πως είχα διπλά meta tags, ένα από το platinum seo και ένα από τον κώδικα της σελίδας, κι έτσι απενεργοποίησα το δεύτερο. Λέτε αυτό να ήταν το πρόβλημα; Αλλιώς τι άλλο μπορεί να είναι; Το link είναι alienage.gr Σας παρακαλώ, πείτε μου κάποια λύση γιατί έχω απελπιστεί...
Kostas-zio Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Αν δεν το βρίσκεις στο backend του wordpress τότε θα είναι στο php αρχείο του template πρέπει να το βρεις από εκεί και να το σβήσεις. Μπορεί να το βρεις και από το menu μάλλον (εξαρτάται από template) Εμφάνιση --> Επεξεργασία --> header.php δες αν έχει εκεί τα meta και διέγραψε τα
Gamerspot2 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Για να ξέρω, το θέμα είναι με τα meta tags δηλαδή; Δεν χρειάζεται να πειράξω κάτι άλλο;
Kostas-zio Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Νομίζω πως όχι δεν υπάρχει κάτι άλλο να πειράξεις. Αν δεν έχεις βρει στείλε μου pm λεπτομέρειες να σε βοηθήσω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα