ntg1980 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Αυτό που σας γράφω συνέβη σήμερα. Πάρτε το μάθημα σας από λάθη (δικά μου) που θα'ταν καλά να μη κάνετε, αλλά κι ένα "μήνυμα" που αφήνω να εννοηθεί... Γύρισα ξημερώματα σπίτι μου, κατά τις 06:30... Ξενυχτισμένος από μια όμορφη βραδιά, έπεσα όπως ήμουν στο σαλόνι για ύπνο. Η (καρδιακή) μάνα μου έλειπε στην αδερφή της στη Θεσσαλονίκη. Δε ξέρω αν έβαλε ο Θεός το χέρι του, αλλά φυσούσε δυνατός αέρας το πρωί και έκλεισα τη μπαλκονόπορτα που οδηγεί στο πίσω μπαλκόνι, που είναι προσβάσιμο από τον φωταγωγό μέσω ενός παραθύρου στις σκάλες της πολυκατοικίας μου! Συνήθως την αφήνω πάντα ανοιχτή λόγω ζέστης. Παρόλο που έβαλα κάγκελα, φαίνεται ότι το μικρό κενό που έμεινε από πάνω, παραλίγο να μου κόστιζε ίσως και τη ζωή μου... Στις 09:15 το πρωί άρχισε να χτυπάει το κουδούνι της εξώπορτας! Θεώρησα ότι ήταν ο συντηρητής του ανελκυστήρα και δεν έδωσα σημασία... Λέω “θα χτυπήσει κι αλλού και θα ανοίξουν εκεί να υπογράψουν”. Συνήθως έρχεται πάντα σε μένα κάθε πρώτη Δευτέρα του μήνα, επειδή μένω στον τελευταίο (τέταρτο) όροφο και τελειώνοντας τον έλεγχο, υπογράφω εγώ. Το κουδούνι επέμεινε! Σηκώθηκα σε κάποια φάση και ήσυχος πήγα προς τη πόρτα. Κοίταξα απ’το ματάκι, κανείς! Λέω “θα’φυγε”. Έτσι κι αλλιώς δε σκόπευα να του ανοίξω, ήμουν πολύ ζαλισμένος. Ξαπλώνω ξανά και αμέσως ξεκινάει πάλι το κουδούνι. Να επιμένει! Άρχισα να τσατίζομαι, αλλά και πάλι δε σηκώθηκα ν’ανοίξω, επειδή ήξερα ότι θα μαλώναμε... Τι θέλει και επιμένει εφόσον δεν ανοίγω σκέφτηκα? 09:40 και μετά από ένα δεκάλεπτο ησυχίας, άρχισα ν’ακούω την πόρτα μου να τρίζει. Σαν κάποιος να προσπαθεί να την παραβιάσει! Ανοίγω τα μάτια και κοιτάζω προς την εξώπορτα αρχικά και ύστερα προς τη μπαλκονόπορτα... Δεν ήμουν άλλο μόνος σπίτι! Αντιθέτως κάποιος βρισκότανε πίσω της, προσπαθούσε να τη διαρρήξει και συγχρόνως έκανε νεύμα στα δεξιά πως “όλα καλά, δεν είναι κανείς εδώ”... Παρεούλα ήρθαν. Βγάζω μια δυνατή φωνή “ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΜΟΥ”!!! Ο νεαρός, με καστανά μαλλιά, μπλε κοντό παντελονάκι και άσπρο μπλουζάκι με ένα άθλιο βλέμμα κοιτάζει έκπληκτος και τη κάνει με τη μία και πάλι απ’τον φωταγωγό προς τις σκάλες. Προσπαθώ να σκεφτώ τι είναι σωστό να κάνω! Ο γείτονας μου (από δίπλα) αστυνομικός, πως να τον ειδοποιήσω? Αν ανοίξω τη πόρτα, ενδεχομένως να’ρθω αντιμέτωπος με δυσάρεστες εκπλήξεις! Τρέχω στο δωμάτιο μου, αρπάζω το ασύρματο τηλέφωνο και βγαίνω στο μπροστινό μπαλκόνι μπας και δω κάποιον περαστικό, να φωνάξω, έχοντας όμως συγχρόνως καλέσει το 100. Δεν υπήρχε κανείς στο δρόμο! Το σηκώνουν απ’την άμεση δράση, τους λέω τη διεύθυνση μου. Δε μ’ακούνε καλά, επαναλαμβάνω τη διεύθυνση, τι συνέβη και τους αναφέρω το όνομα του αστυνομικού γείτονα μου για να καταλάβουν που βρίσκομαι. Μικρή πόλη η Κατερίνη, ο ένας γνωρίζει τον άλλον στις υπηρεσίες, κατευθείαν κατάλαβαν! Κλείνω το τηλέφωνο και φωνάζω τον γείτονα μου απ’το μπαλκόνι. Έχει δυνατή μουσική και δε μ’ακούει! Κάτω ακόμα δε φαίνεται να’χει βγει κανείς απ’τη πολυκατοικία. Αυτό σημαίνει πως οι δράστες ακόμη είναι μέσα! Δε θυμάμαι αν έχω κλείσει τη δεύτερη μπαλκονόπορτα στο υπνοδωμάτιο της μάνας μου που οδηγεί στο ίδιο μπαλκόνι και σαφώς... εφόσον σε μια τέτοια εποχή έχω κάνει ένα τόσο μεγάλο λάθος ν’αφήνω πόρτες ανοιχτές, δε τολμάω να μπω μέσα να δω αν βρίσκεται κάποιος ήδη μεσ’το σπίτι. Από τη διπλανή πολυκατοικία στον ίδιο (4.) όροφο βγαίνει μια κυρία και μου λέει πως της χτυπούσανε επίμονα νεαροί το θηροτηλέφωνο για ν’ανοίξει, λέγοντας πως ψάχνουν κάποιον Μιχάλη. Μιχάλης δεν υπήρχε (σαφώς) και η γυναίκα αφού δε τους άνοιξε, βγήκε την ίδια ώρα και τους παρακολούθησε απ’το μπαλκόνι της... Ήρθανε κατευθείαν στη δική μου πολυκατοικία, άγνωστο ακόμα πως μπήκανε μέσα. Μάλλον κι εδώ κάποιον Μιχάλη θα ψάχνανε και κάποιος απερίσκεπτος (σαν εμένα με τις μπαλκονόπορτες) θα τους άνοιξε τη πόρτα! Σε κάποια φάση ο άντρας της που εμφανίστηκε κάτω με το ποδήλατο με φωνάζει και μου λέει “αυτός ήταν”?? Βλέπω τον ίδιο νεαρό ένα τετράγωνο δίπλα με γρήγορο βήμα καπνίζοντας τσιγάρο να φεύγει. “Ναι” φωνάζω! Τρέχω δίπλα στον γείτονα μου, του χτυπάω το κουδούνι, ανοίγει, του λέω τι συνέβη. Παίρνει κατευθείαν την άμεση δράση τηλ, τους δίνει στοιχεία, τους λέει να μην έρθουν στη πολυκατοικία και τους κατευθύνει προς το δρόμο που έφυγε ο εν λόγω νεαρός. Οι άλλοι εξαφανίστηκαν. Συγχρόνως με τη μία κατεβαίνει κάτω απ’τις σκάλες τρέχοντας και ψάχνει όλη τη πολυκατοικία. Τον πιάσανε τελικά! Ήταν τοξικομανής, βρήκανε πάνω του χρησιμοποιημένη σύριγγα μεσ’τα αίματα και δήλωσε ξένος (εκ Γεωργίας), φορέας του HIV & Ηπατίτιδας C που ήρθε από Αθήνα επίσκεψη σε μια φίλη. Όταν τον ρώτησαν τα όργανα που μένει η φίλη του, δεν απάντησε... δεν ήξερε καν. Με καλέσανε στο αστυνομικό τμήμα για αναγνώριση μαζί με τον γείτονα μου που με πήγε εκεί. Ήταν όντως αυτός που είδα! Έγινε απευθείας κατάθεση και μ'ενημερώσανε πως θα γίνει δίκη εντός 24 ωρών. Δικάστηκε σε 5μηνη φυλάκιση, έχοντας παραδεχτεί ότι ήταν αυτός, λέγοντας πως το’κανε.... “χωρίς λόγο”! (!!!!!) Χωρίς λόγο είμαι βέβαιος ότι αν έμπαινε μέσα, ενδεχομένως να με είχε μαχαιρώσει, προκειμένου να βρει λεφτά....... Ζήτησαν να πληρώσει εγγύηση για να αφεθεί ελεύθερος, όπως επίσης ζήτησαν την άμεση απέλαση του απ’τη χώρα (η οποία ήδη είχε οριστεί στις 22 Μαίου, αλλά αυτός δεν έφυγε...). Ο νεαρός μόλις βρει τα λεφτά για την εγγύηση θα είναι και πάλι ελεύθερος! Η ευθύνη της “μπαλκονόπορτας” δική μου. Τα συμπεράσματα ως προς την εκδίκαση της υπόθεσης και το αποτέλεσμα της όλης ιστορίας, δικά σας...
MJBulls23 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Βγάζω μια δυνατή φωνή “ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΜΟΥ”!!! Ο νεαρός, με καστανά μαλλιά, μπλε κοντό παντελονάκι και άσπρο μπλουζάκι με ένα άθλιο βλέμμα κοιτάζει έκπληκτος και τη κάνει με τη μία και πάλι απ’τον φωταγωγό προς τις σκάλες. Σε τετοιες περιπτωσεις η ορθοτερη αντιδραση ειναι να φωναξεις(οχι δυνατα αλλά τοσο ωστε να σε ακουσουν οι ληστες οτι συνομιλεις με αλλον) "Μανωλη φερε το οπλο γρηγορα" ή ακομα καλυτερα "Πετρο πες τον Μανωλη να φερει το οπλο γρηγορα." Οποτε υπαρχει αυτοματα μεγαλη πιθανοτατα ο ληστης να σκεφτει οτι το σπιτι εχει τουλαχιστον 2 ή 3 ατομα καθως και οπλο οποτε πιθανοτατα θα φυγει αμεσως. Δικάστηκε σε 5μηνη φυλάκιση, έχοντας παραδεχτεί ότι ήταν αυτός, λέγοντας πως το’κανε.... “χωρίς λόγο”! (!!!!!) Χωρίς λόγο είμαι βέβαιος ότι αν έμπαινε μέσα, ενδεχομένως να με είχε μαχαιρώσει, προκειμένου να βρει λεφτά....... Ζήτησαν να πληρώσει εγγύηση για να αφεθεί ελεύθερος, όπως επίσης ζήτησαν την άμεση απέλαση του απ’τη χώρα (η οποία ήδη είχε οριστεί στις 22 Μαίου, αλλά αυτός δεν έφυγε...). Ο νεαρός μόλις βρει τα λεφτά για την εγγύηση θα είναι και πάλι ελεύθερος! Τα συμπεράσματα ως προς την εκδίκαση της υπόθεσης και το αποτέλεσμα της όλης ιστορίας, δικά σας... Τι συμπερασμα θελεις να βγαλουμε? 1ον πώς ξερεις οτι δεν εφυγε στις 22 Μαιου απο την Ελλαδα? 2ον ποιοι ζητησαν να πληρωσει την εγγυηση? 3ον ποιοι ζητησαν να απελαθει απο την Ελλαδα? 4ον γιατι(εαν ξερεις) δεν απελαθηκε τελικως? 5ον η ποινη που του επιβληθηκε κατα την γνωμη μου ειναι αστεια= ελαχιστοελαχιστη. Για αυτο γινονται και ολα αυτα. Διοτι οι ποινες ειναι πολυ μικρες και ολες αυτες οι αναστολες και εγγυησεις που σε βγαζουν εξω ειναι τραγικες. Δεν πρεπει να υπαρχει εγγυηση και να βγαινεις. Πρεπει να καταργηθει αυτη η βλακεια. Ουτε επισης χαρες και μειωσεις ποινης.
ikaruga24 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Ειναι η στιγμη που λεμε οτι οι θεωριες και οι "συμβουλες" απο διαφορους που δεν εχουν ζησει καταστασεις τετοιες πανε περιπατο. Ευτυχως που τον πιασανε αλλα δυστυχως που θα ειναι και παλι εξω και μαλιστα συντομα. Σιγουρα ποιο συντομα απο 5 μηνες που καταδικαστηκε. Το συμπερασμα ειναι οτι δεν "συμφερει" να κρυβεις την παρουσια σου μεσα στο σπιτι σου για τον οποιονδηποτε λογο. Οτιδηποτε αλλο ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε, ετσι και ξεκινησει να γινετε φαση γαμα τα.
benign Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Συγνωμη αλλα δεν καταλαβα.Μετα την αποφυλακιση του δεν θα απελαθει,με βαση αυτα που ειπες?Επισης βρεθηκαν στο σπιτι του η στην κατοχη του οπλα?Νομιζω οτι το μινιμουμ που επιβαλεται σαν ποινη σε διαρρηξη στην Ευρωπη ειναι 2 με 5 χρονια,αλλα θα ρωτησω εναν Εισαγγελεα φιλο μου για να ειμαι σιγουρος.
Downloadpercent Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 "Πετρο πες τον Μανωλη να φερει το οπλο γρηγορα." , Πέτρο πες τον Μανώλη να πει στον Γιώργο να πει στον Σάκη να φέρει τη μπαζούκα Μην σας τύχη κάτι τέτοιο παιδιά, η ζωή είναι ωραία και τσαμπουκάδες δεν χωράνε. Με αρκετούς από αυτούς δεν βγάζεις άκρη, δεν το έχουν τίποτα να σε μαχαιρώσουν ξέρω γω...
ntg1980 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Καταρχήν θεωρώ ότι οι Downloadpercent & ikaruga24 με τις απαντήσεις τους με κάλυψαν απόλυτα. Κι εγώ όταν άκουγα ιστορίες είτε στη τηλεόραση, είτε απ'οποιονδήποτε, έλεγα μεσ'την ησυχία μου "μα θα'πρεπε να κάνει αυτό, εκείνο, το άλλο...". Τελικά σήμερα κατάλαβα πως το μόνο που απαιτείται στις συγκεκριμένες περιπτώσεις είναι ψυχραιμία, ίχνος πανικού και πως όσο κι αν φιλοσοφούμε "σωστές κινήσεις" εκτός χορού, εντός χορού συνήθως κάνουμε πάντα τις λανθασμένες, επειδή δεν υπάρχει χρόνος να σκεφτούμε, η εμπειρία και σαφώς... υφίσταται ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ φόβος! Θα μπορούσε να έχει αυτός όπλο και να γίνει αυτός ο "Μανωλιός"... και οι σφαίρες περνάνε από μπαλκονόπορτες... Εκδικάστηκε σε 5μηνη φυλάκιση, επειδή θεωρήθηκε "απόπειρα διάρρηξης", κι όχι "διάρρηξη"... δηλαδή αν κάποιος βρεθεί στο μπαλκόνι σου στον 4.όροφο μέσω φωταγωγού, δε θεωρείται διάρρηξη, επειδή δεν μπήκε σπίτι σου.......................... !)#*(@!#*@(!)!!*)*#)!@(#*()!@#*!@_()!@(#* Δε ξέρω τι να πω. Του φορέσανε χειροπέδες και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα. Μαζί του ήταν μερικά "θηρία" της χώρας από την οποία προέρχεται και στάνταρ ήρθανε για υποστήριξη, κι όχι "για να του τραβήξουν το αυτί". Δε ξέρω τι ισχύει στη περίπτωση απόφασης "εγγύηση + απέλαση" και θα'θελα πραγματικά να μάθω... Αν πληρώσει την εγγύηση, τον διώχνουν απευθείας? Όπλα δεν είχε πάνω του, αλλά είχε μαχαίρι (σουγιά συγκεκριμένα).
benign Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Καταρχήν θεωρώ ότι οι Downloadpercent & ikaruga24 με τις απαντήσεις τους με κάλυψαν απόλυτα. Κι εγώ όταν άκουγα ιστορίες είτε στη τηλεόραση, είτε απ'οποιονδήποτε, έλεγα μεσ'την ησυχία μου "μα θα'πρεπε να κάνει αυτό, εκείνο, το άλλο...". Τελικά σήμερα κατάλαβα πως το μόνο που απαιτείται στις συγκεκριμένες περιπτώσεις είναι ψυχραιμία, ίχνος πανικού και πως όσο κι αν φιλοσοφούμε "σωστές κινήσεις" εκτός χορού, εντός χορού συνήθως κάνουμε πάντα τις λανθασμένες, επειδή δεν υπάρχει χρόνος να σκεφτούμε, η εμπειρία και σαφώς... υφίσταται ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ φόβος! Θα μπορούσε να έχει αυτός όπλο και να γίνει αυτός ο "Μανωλιός"... και οι σφαίρες περνάνε από μπαλκονόπορτες... Εκδικάστηκε σε 5μηνη φυλάκιση, επειδή θεωρήθηκε "απόπειρα διάρρηξης", κι όχι "διάρρηξη"... δηλαδή αν κάποιος βρεθεί στο μπαλκόνι σου στον 4.όροφο μέσω φωταγωγού, δε θεωρείται διάρρηξη, επειδή δεν μπήκε σπίτι σου.......................... !)#*(@!#*@(!)!!*)*#)!@(#*()!@#*!@_()!@(#* Δε ξέρω τι να πω. Του φορέσανε χειροπέδες και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα. Μαζί του ήταν μερικά "θηρία" της χώρας από την οποία προέρχεται και στάνταρ ήρθανε για υποστήριξη, κι όχι "για να του τραβήξουν το αυτί". Δε ξέρω τι ισχύει στη περίπτωση απόφασης "εγγύηση + απέλαση" και θα'θελα πραγματικά να μάθω... Αν πληρώσει την εγγύηση, τον διώχνουν απευθείας? Όπλα δεν είχε πάνω του, αλλά είχε μαχαίρι (σουγιά συγκεκριμένα). Σοβαρα τα γραφεις αυτα? Ειναι δυνατον ? Ο σουγιας δεν ειναι θανατηφορο οπλο και δεν επιφερει επιπλεον σκληροτερη ποινη?Ηταν στο μπαλκονι σου με θανατηφορο οπλο και πηρε μονο 5 μηνες? Και ηρθαν και γοριλες για υποστηριξη? Με ολο το σεβασμο ειναι απολυτα εξοργιστικα αυτα που λες οτι συνεβησαν.Εισαι σιγουρος οτι ειναι ετσι?Μηπως επειδη εισουν σε συγχυση(απολυτα κατανοητο)παρανοησες καποια πραγματα?
Dannie Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Συγνωμη αλλα δεν καταλαβα.Μετα την αποφυλακιση του δεν θα απελαθει,με βαση αυτα που ειπες?Επισης βρεθηκαν στο σπιτι του η στην κατοχη του οπλα?Νομιζω οτι το μινιμουμ που επιβαλεται σαν ποινη σε διαρρηξη στην Ευρωπη ειναι 2 με 5 χρονια,αλλα θα ρωτησω εναν Εισαγγελεα φιλο μου για να ειμαι σιγουρος. Δεν υπαρχουν χωροι κρατησης πλεον... ειναι γεματες οι φυλακες... ειναι γεματα τα κρατητηρια στα αστυνομικα τμηματα... το κρατος εχει καταρρευσει...! Η λυση του Πασοκ στην αυξανομενη εγκληματικοτητα ηταν την ελαστικοποιηση των ποινων....θυμαμαι καποιος που εχει φαει 5 χρονια να βγαινει στο 1(νομος Καστανιδη)....εχει γεμισει ο τοπος εγκληματιες και αντι να γινοντε μαζικες απελασεις η τουλαχιστον να χτιζοντε φυλακες αυτοι απλως κανουν ελαστικοτερους νομους. Αν διαβασετε πολλες περιπτωσεις οι δραστες η ειχαν βγει με αναστολη η ειχαν βγει με τον ευνοικο νομο κ.τ.λ ΔΗΛΑΔΗ οι κυβερνωντες(και πρωην) ειναι οι αμεσα υπευθυνοι για αυτη την κατασταση ζουνε σε βιλαρες με 10 να τους φυλανε και δεν εχουν καμια επαφη με την πραγματικοτητα...ΑΧΡΗΣΤΟΙ αν αναλογιστουμε οτι χρεοκοπησαν και την χωρα...! ΕΠΙΣΗΣ η αστυνομια εχει διελευκανει πολλες περιπτωσεις και εχει καταφερει και εχει πιασει πολλα κωλοπαιδα αλλα τα δικαστηρια αποφασιζουν και πολλοι την επομενη ειναι εξω οποτε δεν καταλαβαινω γιατι να διακινδυνευουν...το κρατος τους θελει να φυλανε αυτους(και τις πολυτιμες οικογενειες τους και τους σπουδαιους αδεκαστους δημοσιογραφους και τους τιμιους επιχειρηματιες)...! Εγω επιμενω οτι η χωρα αυτη δεν διορθωνετε....εχει πιασει πατο και θα μας αφησουν για πολλα χρονια μεσα στον βουρκο...! ΛΥΠΑΜΑΙ καθε μερα σκοτωνουν...βιαζουν...τραυματιζουν κοσμο και οι πολιτικοι στην κοσμαρα τους....και οι ελληνες τους ξαναψηφιζουν...!
ntg1980 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Σοβαρα τα γραφεις αυτα? Ειναι δυνατον ? Ο σουγιας δεν ειναι θανατηφορο οπλο και δεν επιφερει επιπλεον σκληροτερη ποινη? Αυτό κατάλαβες ότι γράφω? Θεωρώ ότι τουλάχιστον την Ελληνική γλώσσα τη χειρίζομαι άψογα, οπότε μου φαίνεται παράξενο να κατάλαβες αυτό. Ηταν στο μπαλκονι σου με θανατηφορο οπλο και πηρε μονο 5 μηνες? Εγώ τον καταδίκασα? Δεν είμαι εισαγγελέας! Και ηρθαν και γοριλες για υποστηριξη? Γιατί, υπάρχει κάποιος νόμος που απαγορεύει από φιλικό ή συγγενικό περιβάλλον να μην βρίσκονται δίπλα στον κατηγορούμενο άτομα ανάλογα με το βάρος και το ύψος τους? Με ολο το σεβασμο ειναι απολυτα εξοργιστικα αυτα που λες οτι συνεβησαν.Εισαι σιγουρος οτι ειναι ετσι?Μηπως επειδη εισουν σε συγχυση(απολυτα κατανοητο)παρανοησες καποια πραγματα? Με όλο το σεβασμό, εγώ τα έζησα... όχι εσύ!!!
benign Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Με όλο το σεβασμό, εγώ τα έζησα... όχι εσύ!!! Βρε δεν ειμαι εναντιον σου,ισα ισα.Απλα με σοκαρουν αυτα που εγραψες οτι εγιναν.Δηλαδη εχουμε ενα αχρηστο συστημα που δεν προστατευει τον πολιτη. Ευχομαι να μην ξανασυμβει κατι παρομοιο.Σε ποια περιοχη μενεις αν επιτρεπεις?
ntg1980 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Sorry, ξεκίνησε χάλια η μέρα μου σήμερα με όλο αυτό και δεν είμαι στις καλύτερες μου... Μεσ'τη Κατερίνη, σε μια σχετικά καινούρια περιοχή. Περισσότερο συγχύστηκα με το αποτέλεσμα της όλης υπόθεσης, παρά με το ίδιο το συμβάν. Δηλαδή είναι δυνατόν? Ε,όχι δε πάμε καλά... 5μηνη φυλάκιση με εγγύηση επειδή θεωρήθηκε ΑΠΟΠΕΙΡΑ???? Ε,τι να το κάνω αν δεν ήταν απόπειρα και ήταν τελικά πράξη? Θεωρώ ότι με τον σουγιά καρφωμένο στο λαιμό μου, θα μου ήταν πραγματικά αδιάφορο μετά αν έτρωγε και 10 χρόνια φυλάκισης... Εντάξει... είμαστε μια τραγική χώρα!! Δεν έχω να πω κάτι άλλο.
ikaruga24 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Φιλε μου σε καταλαβαινω απολυτα. Επειδη εχω ορισμενες τετοιες περιπτωσεις στον στενο οικογενειακο μου κυκλο + 2 περιπτωσεις αμεσα σε εμενα και τον πατερα μου ξερω ακριβως πως εισαι και πως αισθανεσαι. Δεν θα πω τιποτα παραπανω, επειδη και εμεις τα ιδια ειχαμε απο αποψη "αποτελεσματος" μετα τα συμβαντα, απλα οτι πραγματι δεν θα μπορουσαμε να ειμαστε τραγικοτεροι (ή μηπως θα μπορουσαμε?) ως χωρα.
ntg1980 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Αισθάνομαι... ξεκάρφωτος! Αυτό είναι το πρόβλημα. Θα μπορούσε να'ταν η μάνα μου και να πήγαινε από καρδιά. Θα μπορούσε να'ταν στον τρίτο όροφο, που μένει μια κοπέλα 25 χρονών έγκυος στο μήνα της. Θα μπορούσα να'μουν εγώ με σουγιά στο λαιμό. Θα μπορούσε να'ταν ο καθένας σας οποιαδήποτε στιγμή, κι οπουδήποτε! Αλλά δε μπορεί να το χωρέσει το μυαλό μου ότι ΜΠΟΡΕΙ να είναι ελεύθερος αυτός ακόμη και σήμερα!!! Ε,ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ!!!! Απέλαση θα μου πείτε... Αφού υποτίθεται ότι έπρεπε από τις 22.05. να'χει εγκαταλείψει τη χώρα. Ποιος μου λέει ότι δε το'κανε και δε ξαναγύρισε? ΠΟΙΟΣ? Αφού δεν ελέγχει κανείς τίποτα!! Μπέστε σκύλοι αλέστε είναι τα σύνορα μας!! Και δε στέκομαι στο "αλλοδαπός". Εγκληματίες υπάρχουν και στην Ελλάδα, Έλληνες. 5 μήνες??? Με σουγιά και στο μπαλκόνι μου??? Τι κι αν τον λέγανε Γκρέγκορ, τι κι αν τον λένε Νίκο ή Γιώργο... Μετά από 5 μήνες θα'ναι ελεύθερος? Θα'ναι! Όπου κι αν είναι, θα'ναι!!
stavi Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 κι εγώ είμαι συνέχεια σε επιφυλακή, κάνω σενάρια για το πως θα αντιδράσω αν κάποιος διαρρήξη το σπίτι. Θυμάμαι μια μέρα που με τον παραμικρό θόρυβο με έπιανε ταχυκαρδία, σε κάποια φάση αντιλαμβάνομαι ότι όλες μου οι αισθήσεις είναι τεταμένες και ακόμα χειρότερα ότι ένιωθα φόβο. Ξενέρωσα τη ζωή μου, γιατί υποτίθεται ότι βρίσκομαι στο σπίτι μου, στο μέρος όπου νιώθεις άνετα, χαλαρώνεις και νιώθεις ασφάλεια κι εγώ ένιωθα σκατά, αντί να απολαύσω την ταινία που έβλεπα, ήμουν σφιγμένη και ανυπομωνούσα να περάσει και αυτό το βράδυ. Άγχος και αγωνία, καμια ξεγνοιασιά. Έτσι μου ρχετε ώρες ώρες να τα γράψω όλα και να μη νιώθω ποτέ τίποτα, βαρέθηκα να είμαι σαν φοβισμένο γατί. Σίγουρα ο φόβος είναι απαραίτητο συναίσθημα επιβίωσης. Βαρέθηκα όμως! αυτός ο καθημερίνός φόβος έχει αρχίσει να μου δημιουργεί μιζέρια και κατάθλιψη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα