Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Μετά από μια δεύτερη προσπάθεια να μπω σε κάποια σχολή αρχιτεκτονικής στην Ελλάδα μέσω των πανελλαδικών εξετάσεων (η οποία σαφώς δεν στέφθηκε με επιτυχία) ,αποφάσισα να ψάξω το ενδεχόμενο για σπουδές αρχιτεκτονικής στην Ιταλία.

Θα ήταν πραγματικά χρήσιμο για μένα να μου δώσετε όλες τις απαραίτητες -κατά την γνώμη σας- πληροφορίες που απαιτείται να γνωρίζει κανείς πριν πραγματοποιήσει αυτή τη κίνηση. Ιδιαίτερα αν σπουδάζετε ήδη στην Ιταλία αρχιτεκτονική ή κάτι διαφορετικό...

(Σήμερα παρακολούθησα μια ενημέρωση σχετικά με τις σπουδές στην Ιταλία από το Ιταλικό Ινστιτούτο της Αθήνας. Οπότε κάποια βασικά πράγματα τα γνωρίζω).

Ευχαριστώ εκ των προτέρων, να ξέρετε ότι θα με βοηθήσετε πολύ... :-)

Δημοσ.

απο Ιταλικα πως παμε?

Γνωρίζουμε αλλά όχι όσο καλά θα έπρεπε. Αυτό που σκέφτομαι είναι να μείνω ένα χρόνο εδώ να τα τελειοποιήσω και στη συνέχεια να το προσπαθήσω.

Δημοσ.

Παντως το μονο σιγουρο ειναι οτι στην Ιταλια θα μαθεις αληθινη αρχιτεκτονική.

Ε, το γ@μησες τώρα, οι Losers, εξαιρείται ο ΟΡ γιατί δεν τον ξέρω, πάνε εξωτερικό για αρχιτεκτονική και λοιπές ειδικότητες.

Δημοσ.

Ε, το γ@μησες τώρα, οι Losers, εξαιρείται ο ΟΡ γιατί δεν τον ξέρω, πάνε εξωτερικό για αρχιτεκτονική και λοιπές ειδικότητες.

Δεν ξερω εαν εχεις τελειωσει αρχιτεκτονικη εδω και θίγεσαι, αλλα στην Ιταλια ειναι κλάσεις ανώτερες οι σχολες αρχιτεκτονικής, τα μαθηματα κτλ. Και πανω απ'ολα εκει βλεπεις και κανα σωσμενο κτηριο του 1300 μ.Χ. Γενικα οπως Ελλαδα και θαλασσα πανε μαζι, ετσι και Ιταλια και αρχιτεκτονικη πανε παλι μαζι!

Δημοσ.

Δεν ξερω εαν εχεις τελειωσει αρχιτεκτονικη εδω και θίγεσαι, αλλα στην Ιταλια ειναι κλάσεις ανώτερες οι σχολες αρχιτεκτονικής, τα μαθηματα κτλ. Και πανω απ'ολα εκει βλεπεις και κανα σωσμενο κτηριο του 1300 μ.Χ. Γενικα οπως Ελλαδα και θαλασσα πανε μαζι, ετσι και Ιταλια και αρχιτεκτονικη πανε παλι μαζι!

Ηλιεχτρουλόγους ίμη :)

Δημοσ.

B)

Πάντως χωρίς πλάκα, δεν γίνεται άτομα που δεν μπορούν να γράψουν Χ μόρια για να περάσουν σε ελληνικό εκπαιδευτικό ίδρυμα να τρέχουν έξω με την πρώτη..

Επειδή έχω στο σόι μου, το σόι μου, «αρχιτέκτονα» εξωτερικού με 2000 μόρια στις πανελλήνιες..

Αυτό, ίσα ίσα, που κατεβάζει το επίπεδο του ιδρύματος στο εξωτερικό, δεν ανεβάζει το επίπεδο του φοιτητή.

Πως λέμε «γιατρός από πανεπιστήμιο Βουλγαρίας τάξης 1995~».

Δημοσ.

Πάντως χωρίς πλάκα, δεν γίνεται άτομα που δεν μπορούν να γράψουν Χ μόρια για να περάσουν σε ελληνικό εκπαιδευτικό ίδρυμα να τρέχουν έξω με την πρώτη..

Επειδή έχω στο σόι μου, το σόι μου, «αρχιτέκτονα» εξωτερικού με 2000 μόρια στις πανελλήνιες..

Αυτό, ίσα ίσα, που κατεβάζει το επίπεδο του ιδρύματος στο εξωτερικό, δεν ανεβάζει το επίπεδο του φοιτητή.

Ωπα ,ναι. Εδω εχεις δικιο. Εγω μιλαγα γενικα και αοριστα για την αρχιτεκτονικη στην Ιταλια. Εννοείται απλα για αλλο μιλουσα εγω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως αν αναφέρεσαι σε μένα σχετικά με τα Χ μόρια, να σε ενημερώσω ότι φέτος (με τα σχέδια) βγάζω 17,846 μόρια και είναι η δεύτερη φορά που δίνω. Δεν τα παράτησα με την πρώτη και ούτε θεώρησα ποτέ μου εύκολη λύση το να φύγω έξω, γιατί πολύ απλά δεν είναι...

Επειδή όμως ξεφύγαμε από το ζήτημα, θα σας παρακαλούσα να μου πείτε ό,τι θεωρείτε χρήσιμο για τις σπουδές αρχιτεκτονικής στην Ιταλία. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.

Επεξ/σία από GreenPepe
Δημοσ.

Παντως το μονο σιγουρο ειναι οτι στην Ιταλια θα μαθεις αληθινη αρχιτεκτονική.

Είσαι τόσο φάουλ που βαριέμαι να γράψω.

Δημοσ.

Αυτό ενδιαφέρει κάποιον που θέλει να σπουδάσει ιστορία αρχιτεκτονικής, όχι απαραίτητα αυτόν που θέλει να γίνει αρχιτέκτονας. Είναι σαφώς ένα πλεονέκτημα, αλλά όχι και ότι πιο σημαντικό.

Δημοσ.

fail.γνωμες ατομων ηλικιας 50+.

---------------------------------------

Υπαρχει σκετη αρχιτεκτονικη ή αρχιτεκτονας μηχανικος?

Απ οσα ξερω για ιταλια απο ατομο με υποτροφιες.

για να μπεις σε uni γραφεις μαζι με τους ντοπιους εισαγωγικες εξετασεις...(80 ερωτήσεις εκ των οποίων 32 γενικής κουλτούρας - 19 ιστορίας - 16 σχέδιο και 13 μαθηματικά και φυσική)

κακως εχασες ηδη 2 χρονιες...

πας σε uni που ειναι αναγνωρισμενο απο δοαταπ http://62.103.84.30/2.php

τα fees δεν πρεπει να ειναι πολλα.μην πας να μεινεις σε κανα χωριο γιατι ακομη και στην ρωμη η ζωη μου φαινετε ηπιων τονων...

Εχεις καποια ετοιμη δουλεια αν τελειωσεις απο κει?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...