olympiakosgate7 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Γεια σας παιδια. Φετος εδωσα πανελληνιες και περασα Μηχανολογια στο ΤΕΙ Πειραια. Επειδη τα εξοδα τρεχουν θελω να μεινω στις εστιες και να μην νοικιασω σπιτι. Οποτε θελω να σας κανω μερικες ερωτησεις. Ειναι σγχρονες και καθαρες οι εστιες ??? Υστερα μπηκα και στο σαιτ της Σχολης Link για τις εστιες και λεει πως μπορω να μεινω και στις εστιες του ΕΜΠ αφου κανω βεβαια τα χαρτια. Αυτο πως γινεται παιδια ??? Θα πρεπει να κανω συγκεκριμενα χαρτια για να μεινω στις εστιες του ΕΜΠ ??? Η πρεπει να γεμισουν οι εστιες του ΤΕΙ και να υπαρχουν καποιες αδιες θεσεις στο ΕΜΠ για να παω να μεινω εκει ??? Ευχαριστώ για τον χρονο σας. Το μηχανογραφικο δεν το εχω δηλωσει ακομα.
paul_agg Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Καλημέρα και καλός φοιτητής σου εύχομαι πλέον. Απο όσο ξέρω το ΤΕΙ Πειραιά ΔΕΝ έχει δικές του εστίες...και γι' αυτό σε στέλνουν στις εστίες του ΕΜΠ. Αν πληρείς τις προυποθέσεις φαντάζομαι θα σε πάρουν, αν και γενικά με τις εστίες ειναι λίγο μπέρδεμα, επειδή όμως δεν ξέρω συγκεκριμένα τι χρειάζεται ένα τηλεφώνημα στη γραμματεία θα σε βοηθήσει περισσότερο. Και επειδή συνήθως στις γραμματείες δεν είναι και οι πιο εξυπηρετικοί, βρες τα τηλέφωνα απο τις εστίες και πάρε κατευθείαν εκει. Όσον αφορά τις εστίες...γενικά δεν είναι άσχημα, αλλά είναι και ανάλογα σε ποιές εστίες θα πας. Στις παλιές, που είναι απέναντι απο το νεκροταφείο Ζωγράφου δεν είναι και τόσο καλά τα πράγματα λόγω του ότι είναι παλιές και νομίζω έχουν κοινή τουαλέτα σε κάθε όροφο. Υπάρχουν όμως απο όσο ξέρω 2 καινουργιες...μια στην οδο Κοκκινοπούλου και μία στην Ουλοφ Πάλμε. Και οι 3 εστίες ειναι στην περιοχή του Ζωγράφου, οπότε αν τελικά μείνεις εκει έχε υπόψη σου και τη διαδρομή μέχρι το Τει Πειραιά που ειναι Αιγάλεω/Ρέντη. Πάντως αν έχεις αποφασίσει οτι θα μείνεις στις εστίες πιστεύω οτι ειναι μια καλή ιδέα, και σίγουρα άσχετα με το πως είναι οι εστίες θα περάσεις καλά αφου θα είσαι συνέχεια με συνομήλικούς σου και θα έχεις παρέα. Χωρίς να θέλω να σε τρομάξω βέβαια, έχε υπόψη σου οτι απο τη στιγμή που έρχεσαι Αθήνα για σπουδές, όπου και αν μείνεις θέλει προσοχή, ειδικά έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα στις μέρες μας. Ότι άλλο χρειαστείς ρώτα με και αν μπορώ θα σε βοηθήσω.
olympiakosgate7 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Ευχαριστώ φίλε για την απαντηση σου. Τις τηρω τις προυποθεσεις με το χαμηλο οικογενειακο εισοδημα κτλ οποτε θα με παρουν στις εστιες. Αυτο μου το εχουν πει οτι δεν ειναι καλες οι παλιες εστιες και ειναι βρωμικες και μεσα στους Αλβανους (δεν εχω προβλημα με τους Αλβανους ως εθνικοτητα). Ξερεις πως θα μπορεσω να μπω σε μια εκ των καινουργιων εστιων και να αποφυγω την παλια ??? Επιπλεον περναω και μχανολογια στην ΑΣΠΑΙΤΕ. Εψαξα να δω γνωμες για τις εστιες αλλα δεν βρηκα τιποτα. Τι πιστευετε παιδια πως ειναι καλυτερο ??? εχετε καποια αποψη για αυτη την σχολη ???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα