Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μ' αυτά που ακούω παίζει να μας βάλουν σε καμιά μαύρη λίστα και να μην στέλνει Ελλάδα πλεον κανένας! Μια διέξοδο έχουμε και εμεις να βρίσκουμε μερικά πράγματα σε πιο φυσιολογικές τιμές και πάνε να μας την καταργήσουν και αυτήν! :mad: :mad: :mad:

Δημοσ.

Μ' αυτά που ακούω παίζει να μας βάλουν σε καμιά μαύρη λίστα και να μην στέλνει Ελλάδα πλεον κανένας! Μια διέξοδο έχουμε και εμεις να βρίσκουμε μερικά πράγματα σε πιο φυσιολογικές τιμές και πάνε να μας την καταργήσουν και αυτήν! :mad: :mad: :mad:

αν μπουμε σε αυτη τη λιστα δε θα ειναι μονο για τα κλεμμενα στα ελτα και στις πολυκατοικιες αλλα και για πολλους επιτηδιους συμπολιτες μας που εκμεταλλευομενοι την μη καταγραφη των μη συστημενων στα ελτα παραλαμβανουν και μετα δηλωνουν οτι χαθηκε το δεμα τους...

Δημοσ.

χμμμμ

παιζει να με κλεψανε και εμενα...

απο τις 17 εγιναν shipped απο UK...

Ποιά περιοχή?

Επίσης χρήσιμο θα ήταν να πω ότι σε 1 μήνα λήγει η 8μηνη σύμβαση των διανομέων...

Δημοσ.

Είχα κι εγώ τέτοιο θέμα πριν από μερικά χρόνια.

Η λύση που επέλεξα; Εγκατάσταση γραμματοκιβωτίου στην είσοδο της πολυκατοικίας με το όνομά μου, και τηλεφώνημα στο κέντρο διανομής της περιοχής μου (ρωτήστε στα ΕΛΤΑ σας για το τηλέφωνο "των ταχυδρόμων") όπου έδωσα και οδηγία να μπαίνει η αλληλογραφία μου σε αυτό το γραμματοκιβώτιο.

Αν είστε ενοικιάστες στην πολυκατοικία εξηγήστε στον διαχειριστή ή τον ιδιοκτήτη την κατάσταση και ζητήστε άδεια να βάλετε το γραμματοκιβώτιο στην είσοδο.

Δημοσ.

Μιλάμε για τρύπα στο χάρτη.Κανένας λόγος να ζει πλέον κανείς στην Ελλάδα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...