Antonis3d Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Γεια σας παιδιά! Η ερώτηση μου είναι απλή, ποια Πληροφορική να βάλω πρώτη στο μηχανογραφικό μου από τις παρακάτω: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΑΘΗΝΑΣ Έχω ψάξει ολονών το πρόγραμμα σπουδών και πάνω κάτω είναι παρόμοιο, με αυτό του Οικονομικού Πανεπιστημίου να μελετάει και γενικά θέματα εκτός πληροφορικής. Ευχαριστώ!
nik324 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Ποιο το κριτηριο που θες να επιλεξεις σχολη;Γιατι στη λιστα σου περιλαμβανονται αυτες;
Antonis3d Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Ποιο το κριτηριο που θες να επιλεξεις σχολη;Γιατι στη λιστα σου περιλαμβανονται αυτες; Προφανώς θέλω να ασχοληθώ με την πληροφορική τόσο σε software όσο και σε hardware επικεντρώνοντας όμως κυρίως στο πρώτο. Επίσης δεν σκοπεύω να φύγω από την πόλη μου την Αθήνα. Έβαλα αυτές τις σχολές διότι πιστεύω θα μου προφέρουν αυτά που ζητάω και είναι όνειρο ζωής να ασχοληθώ με την Πληροφορική. Φυσικά δεν θα περιμένω η σχολή να μου μάθει τα πάντα, θα ασχοληθώ αρκετά μόνος μου εμβαθύνοντας σε αυτά που θα μου διδάξουν στην σχολή και θεωρώ πως λόγω της αγάπης μου για τον χώρο θα μπορέσω να αποφοιτήσω από μια από αυτές τις σχολές έχοντας όλα τα εφόδια για ανάπτυξη στον χώρο.
nik324 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Οποτε βασικο κριτηριο για την επιλογη της σχολης σου ειναι με βαση την πολη...Πολυ σωστα ολα τα αλλα που λες...Και εγω σε παρομοια κατασταση με σενα βρισκομαι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα